Cristiano Ronaldo, anchetat pentru repetate gesturi obscene

Până și marile staruri pot ajunge în situația în care repetatele lor derapaje să nu mai fie tolerate de autoritățile țărilor unde îi desfășoară activitatea și, prin urmare, să fie anchetate de forurile oficiale pentru abaterile comise. Evident, cu riscul clar de a suporta, în cazul în care sunt găsiți vinovați, sancțiuni ca orice alt sportive sau pedepse, în cazul, mai rar, când se ajunge în instanță.

Am avut de curând procesul recordmanului de trofee din lume, brazilianul Dani Alves, pentru comiterea infracțiunii de viol și fostul jucător al Barcelonei și al lui PSG va plăti acest lucru urmând a fi închis timp de 4 ani și 6 luni, ce e drept, detenția urmând a se efectua în condiții de lux maxim la închisoarea unde va fi trimis. Un nume și mai mare decât Dani Alves, respectiv portughezul Cristiano Ronaldo, nu a ajuns atât de rău, încât să compară în tribunal, dar, oricum, este pe cale să vadă ce înseamnă răbdarea și toleranța ajunse la limită într-o țară foarte restrictivă la comiterea de gesturi obscene, strict interzise și care pot intra chiar și sub incidența legii.

La Cristiano, nu se pune problema de justiție civilă dar riscă o suspendare destul de lungă. Ca urmare a faptului că la finalul partidei de duminică, 25 februarie, câștigată la limită de echipa sa, Al Nassr, în fața lui Al Shabab cu scorul de 3-2, Cristiano s-a dus glonț în fața suporterilor echipei adverse și a făcut gesturi obscene, cu trimitere clară la zona genital. CR7 fusese enervate la maxim de faptul că un grup de fani ai lui Shabab iar mai apoi cam toți suporterii acestei echipe au strigat încontinuu Messi, Messi.

Nu este prima ieșire în decor a vedetei portugheze ajunsă la 40 de ani. La meciul cu Al Hilal Ronaldo, a luat un tricou al celor de la Al Hilal, aruncat către el de un fan al liderului din Arabia Saudită, tricou prins de Cristiano, care apoi s-a frecat, vizibil, în zona intima cu tricoul, tot pentru că fusese iritat de scandările Messi, Messi.

„Observatorul n-a văzut. Comisia de Disciplină se confruntă cu cel mai mare test. Vom aștepta și vom vedea. Totul are o limită, indiferent cât de faimos ești. Așa se întâmplă în marile ligi”, a scris Waleed Al Farraj, un important scriitor și jurnalist saudit, pe rețeaua X.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

  1. Si asta, ca Maradona, poreclit ” Mara coña”, ala Dani Alvez si multi, multi alti, sint mari ” snifers” de „talc”.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.