Cum își va petrece Ion Iliescu onomastica

În 2014, Ion Iliescu stă acasă de Sfantul Ion și nu organizează primiri de oaspeți.

Este, de altfel, al patrulea an consecutiv în care fostul președinte al României nu mai organizează petrecere de onomastică.

“Nu o sa organizez ceva anume, nici nu vreau să ies la birou. Stau acasa, lucrez la un text, la o carte. Voi scoate un nou volum, ‘Amintiri’ inainte de 1989. Lucrez de mai mult timp la el, acum îl finalizez”, a declarat Ion Iliescu pentru pesurse.ro.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.