Cum poţi obţine o statuetă Oscar fără să lucrezi în cinematografie

15 statuete Oscar au fost vândute, astăzi, în cadrul unei licitaţii din Los Angeles. Deşi casa de licitaţii se aştepta să primească în jur de patru milioane de dolari, oferta a depăşit cu puţin suma de trei milioane, conform Antena3.ro.

Printre statuetele vândute se află şi premiul pentru „Cel mai bun scenariu”, înmânat în 1941 lui Herman Mankiewicz pentru filmul Citizen Kane.

Academia Americană de Film a interzis, în 1950, tranzacţionarea acestor premii, din cauza semnificaţiei lor simbolice, însă statuetele vândute au fost câştigate înainte de acest an.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.