O șmecherie, o combinație la prezidențiale

Tărăboiul PSD – PNL privind data alegerilor prezidențiale a început să irite. Sau măcar să ridice semne mari de întrebare.

Radu Buzaianu, jurnalist

„Pesede, prin deștepții care comunică pentru ei, insistă că argumentul care rezolva problema datei organizării alegerilor prezidențiale e bine sà fie septembrie, că așa aveau ei combinația cu liberalii.
Și oamenii efectiv cu asta vin la emisiunile de televiziune. Următorul pas e sà spună în clar: aveam o șmecherie, trebuie să vă țineți de ea, noi vă scăpăm pe voi, Bode și Ciucă de un scor prost la europarlamentare, voi ne ajutați să ascundem campania la prezidențiale.
Cum să faci campania pentru cel mai votat om din România, om ce stă în funcție 5 ani, într-o lună în care nu există românii acasă, luna concediilor?
Cum să apari la televizor să anunți că aveam o combinație, trebuie să ne ținem de ea și să nu ți se pară că ceva nu e ok cu tine zicând chestia asta?”

Mircea Marian, jurnalist

„Dau zilnic știri cu Nicușor Dan fiindcă e singurul care face ceva. Uitați-vă la Guvern: dezbate ceva ce eu nu pricep, darmite 99% din populație. Data alegerilor prezidențiale nu are nici o legătură cu agenda cetățenilor. Puterea nici măcar nu mai încearcă să arate că ar fi vreun interes public în această ceartă. Este despre ei, pentru ei”.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

10 Comentarii

 1. din cutie în ultimul moment și-l vor băga scurt pe gâtul Românilor.
  Apoi, valiZa de lemn, cu lăcătZel, măR🤮g …
  ●●● RumburKK trolaK URkak

 2. Dar de ce mai facem alegeri, când sunt atâtea probleme? Nu vedeți războiul de la graniță? Nu vedeți pericolul extremist? Nevoia de stabilitate este mai mare decât nevoia de democrație, ce tot pierdem vremea cu alegerile astea? Cu banii de alegeri mai creştem nişte pensii speciale!

 3. Ha, ha! Comasațâ n-au pi cin’ să puie să să “bată” cu șansă di răușită împotriva lu’ Sâmion ș’ inventiază to’ felu’ dă tertipuri…

 4. Curul și gura politica, bate orice competiție în Romania. Clanurile infracționale organizate politic nu au nicio legătură cu realitatea și cetățenii români din țară. Totul pentru ei, narcisisti și obsedați de binele propriu și al propriei familii, cetățenii fin Romania, pot sa crape, ei sunt pe meterezele funcțiilor și luxului nesimțit prin orice metode.

 5. Impotriva lui Simion, paravan pentru Editat lui Chelaru, este doar Simion, Ambasada Israel si Departamentul de Stat SUA.

 6. Pe bune ??? Mircea Marian, jurnalist ! Un gunoi din tabara lui Soros , care scrie in loc sa puta.
  Iar voi reproduceti zicerile acestui ipochimen unicelular?
  Acum nu mult timp creatura vroia ca nevaccinatii sa fie izolati si exclusi din societate.
  Idiotilor chiar nu aveti deloc tinere de minte?

 7. Despre ce campanie vorbiti? Aia in care se bat lipitorii de afise mincinoase, in care candidatii refuza dialogul direct, in care presa vanduta isi ridica poalele-n cap? Campanie nu mai inseamna de mult prezentarea programelor, ci balacareala contracandidatilor. Ce treaba au cetatenii cu mizeria asta? Pana acum nu au vazut cine e hot si mincinos? Cine se hotaraste in timpul campaniei inseamna ca nu stie pe ce lume traieste. E drept ca multi uita si ne trezim cu aceiasi infractori la guvernare.

  Zice unul ca oamenii sunt in concediu inainte de alegeri, dar nu vede ca politicienii sunt in concediu permanent, in frunte cu turistul din deal. Si crezi ca daca stam acasa ma uit la circul politic in care 99% dintre candidati sunt pacalici?

 8. Care campanie, a celui care scrie la cartea nescrisa, pe panouri imense, platite cu banii din pensie ? De ce candideaza unii iesiti din orice activitate, expirati, cu alte cuvinte: Ciuca, Geoana, Lasconi … (dintre cei anuntati, niciunul inscris) ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.