Cum spionează și demolează Traian Băsescu presa română

Puteți citi și singuri  aceste noi documente și vă puteți convinge  de felul în care  este  respectată libertatea  de  exprimare în regimul Băsescu. Presa  liberă s-a  prăbușit în ultimii ani nu din cauza  crizei economice. Explicațiile sunt în altă parte

Realitatea TV a fost  preluată prin arestarea lui Sorin Ovidiu Vântu și mutată în slujba Elenei Udrea-Niro Traian Băsescu. TVR-ul a  devenit oficină de propagandă și a fost devalizat. Banii furați din energie au reapărut în presă și în televiziuni. Ceilalți s-au dus în politică. În  2007 nu era nici o criză  și  totuși  redacțiile au fost  ocupate de infiltrați, informatori și turnători. Presa română a fost  compromisă, demolată, cumpărată și băgată în sperieți. Iar libertatea a devenit o cauză legitimă ce merită apărată de jurnaliști, de cititori și de clasa politică  rămasă încă pe  baricadele luptei pentru democrație. Până nu se  schimbă ceva nu mai putem conta nici pe Parchet, nici pe  serviciile  secrete. Nu ne rămâne decât  să ne adresăm lumii civilizate și democratice și traducem aceste  documente, să le  trimitem asociațiilor  profesionale internaționale, ambasadelor, Comisiei  Europene și guvernelor care încă mai cred în bunele intenții și buna credință a regimului Traian Băsescu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.