Cursul leu/euro afişat de BNR astăzi

Leul s-a depreciat miercuri, cu 0,42% în raport cu euro. BNR a anunţat un curs de 4,5885 lei/euro, cu 1,91 bani mai mult decât în şedinţa precedentă, când cursul afişat a fost de 4,5694 lei/euro.

De asemenea, leul a pierdut teren şi în faţa dolarului american, iar BNR a comunicat un curs de referinţă de 3,7285 lei, în creştere cu 0,43 bani (0,12%) comparativ cu valoarea de 3,7242 lei anunţată în şedinţa anterioară.

Gramul de aur a fost cotat, miercuri, la 193,5440 lei, cu 0,86 lei mai puţin (0,44%) faţă de valoarea anunţată marţi, respectiv 194,4040 lei.A

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.