„Cutii pentru sex rapid” pe străzile din Elveţia

Pentru că în Zurich prostituţia, care este legală în Elveţia, nu mai poate fi controlată, afacerile sunt încheiate şi consumate în plină stradă. Autorităţile vor să recurgă la o metodă cel puţin originală, construind în parcari şi chiar pe trotuare nişte pereţi despărţitori care să ascundă de ochiul trecătorului ceea ce se întâmplă în interior.

Aceste „cutii pentru sex rapid” vor fi îndeajuns de mari pentru ca în interior să încapă un vehicul. Ideea nu aparţine autorităţilor elveţiene, ci este împrumutată de la nemţi, fiind deja implementată în oraşele Essen şi Koln.

După cum a declarat şi purtătorul de cuvânt al poliţiei din Zurich, Reto Casanova, „nu putem scăpa de prostituţie, aşa că va trebui să învăţam să o controlăm”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.