Dan Şova: Mulţumim din inimă partidului că pleacă finlandezii?

Decizia finlandezilor de la Nokia de a parasi judetul Cluj este una evident dramatica, cu o multipla incarcatura economica, sociala si, nu in ultimul rand, de imagine pentru guvernul Boc.

Economic vorbind, regiunea va pierde unul din motoarele de dezvoltare care, in mod evident, ar fi putut evolua pozitiv in viitor, cu dezvoltarea de noi capacitati de productie, creare unui numar si mai mare de locuri de munca, specializarea fortei de munca locale intr-un domeniu de viitor, resursa bugetara constanta si in crestere.

citeste mai mult aici

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.