Dan Tanasă, mesaj pentru Coldea. „Să își ia păpușa stricată înapoi”

Deputatul AUR Dan Tanasă acuză faptul că fostul șef adjunct al SRI Florian Coldea își infiltrează oameni în partid, referindu-se în principal la Ilan Laufer, care a anunțat separarea de „Alianța AUR” și l-a acuzat pe George Simion de presiuni asupra membrilor formațiunilor din alianță.

„PSD+PNL, adversarii noștii politici, adversarii românilor de altfel, au încercat dacă au văzut că nu ne pot opri ascensiunea.

Atunci au apelat la metode securistice. O metodă securistică pe care au trădat-o relativ repede a fost să infiltreze organizațiile AUR.

Îi transmitem domnului Coldea că poate să își ia păpușa stricată înapoi. În AUR nu au ce să caute conservele securistice ale sistemului”, a declarat parlamentarul AUR, conform Realitatea Plus.

Reporter: Aveți suspiciuni și despre alți politicieni, membrii aur care se află în această situație, vor mai fi excluși în perioada imediat următoare?

Preşedintele Partidului Forţa Identităţii Naţionale, Ilan Laufer, fost ministru PSD a anunţat că formaţiunea se separă oficial de George Simion şi de Alianţa AUR.

”Partidul Forţa Identităţii Naţionale declară oficial separarea de George Simion şi de Alianţa AUR. De când am intrat în Alianţa AUR, preşedintele AUR exercită presiuni asupra membrilor partidelor din Alianţă să se înscrie direct pe platforma AUR şi să predea evidenţa membrilor, subminând astfel autonomia juridică şi integritatea partidelor componente. Acest comportament denotă că Alianţa AUR a fost concepută în principal pentru transferul ilegal de membri ai partidelor componente către Partidul AUR, o încercare de eliminare a partidelor suveraniste din Alianţă, cu scopul clar de a confisca şi distruge din faşă mişcarea naţionalistă şi suveranistă din România. Protocolul a fost semnat de la bun început doar pentru scopuri mediatice, pentru a evita percepţia publică conform căreia preşedintele AUR este o persoană izolată şi nefrecventabilă în peisajul politic”, a susţinut Ilan Laufer, într-o postare pe Facebook,

El a adăugat că preşedintele AUR, ”încercând să distrugă mişcarea suveranistă, insistă ca strategia sa principală să rămână axată pe blocaj, circ şi scandal mediatic, cu toate că oamenii aşteaptă soluţii reale pentru problemele acute cu care se confruntă”.

”Acest mod de operare al preşedintelui AUR nu va face altceva decât să izoleze Partidul AUR pe scena politică şi va duce la plecarea altor partide din Alianţă, dar şi la pierderea oamenilor de bună credinţă din AUR, a căror încredere a fost trădată. Dispreţul şi umilinţa, greu de exprimat în cuvinte, cu care George Simion îşi tratează cei mai apropiaţi colaboratori duce la distrugerea acestui proiect politic şi va duce la distrugerea Partidului AUR”, a arătat el.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

12 Comentarii

 1. Ciolanul are doua capete, ba setosilor care sunteți în alertă după funcții și confort stabil! Va tremura glasul și graiul încât, vă dați de gol singuri cu minciunile(ambii interlocutori), dar au studii și avut funcții înalte cu care se mândresc.

 2. Doar la Kiev să fie Urcaci GetZi-BegetZi ca 🥳ul, Șmigăl, David Arakhamyia sau Hannah Mailar ?
  Noi de ce n-am avea ROMÂNI GETzI-BEGETzI, ca Ilan Laufer ? măR😜g…

 3. Aiurea bre.. Dantanase a greșit la numărătoarea de drapele și a fost reșapat la stadiul de vuvuzea..

 4. @ Care sunteți de acord ca fiecărui ,,suveranist” care se înregistrează ca ,,suveranist” să-i fie date ca subvenție 10 oi, pe care să le înmulțească, să învețe să le conducă, să le mulga, pentru ca cel puțin brânza din magazine să fie și românească, ceea ce ar mări și suprafața de pășunat, ?

 5. Dane, tu nu esti sau nu pari a fi, dar Simion si Tarziu sint oamenii sistemului, executa comenzile lor….Se vede din reactiile sau nonreactiile lor la evenimente, fapte intamplari….ori sint neutri ori sint contra…

 6. Te doare pielea capului! Auzi brâu! Laufer este naționalist. O fi naționalist al Izraelei, nu naționalist al României!

 7. …a mai fost detonata controlat o mina!… mai urmeaza, dupa scandalul sos, calarasi, laufer…nu e panica, stim cum lucreaza baietii, insaileaza o poveste dupa care o tes…ne vedem la vot!…

 8. Ilan președinte partid naționalist,CONTRA NATURII,FRATILOR. Ați jnebunit? Sistemul este de dreapta,de stânga,naționalist,globalist .doar ei stau la baza piramidei statului. Așa este in fiecare stat democratic. Nu va faceți iluzii.

 9. S-a stricat paravanul facut in fata la legionari. Evident, nu e prostia partidului URA, e greseala celor care i-au inventat. Mijto !

 10. Mai gîndește-te la o schizofrenie,.”alianța unității…” E o chestie să zici din astea..

 11. Laufer nu era pe la inceputuri cu PSD?
  „Alianța” PSD-PNL numita USL n-a avut sorti de Izbanda cand a aparut Nulanda si-a dictat Baseacu ramane indiferent de vot pentru ca UE si USA dicteaza politica externa si-si impune interesele si in politica interna. USL s-a destramat sau au fost destramata la ordin de servicii sa vina guvernele imparatului cu interesele bruxeleze.
  Face AUR aliante cu cine apare la orizont, poate fi oricine. PSD si PNL s-au „casatorit”, sau au fost, din interese cu slava.

  Iohannis prin calatoriile lungi cat doua mandate uita ca este presedintele Romaniei si vorbea de alte state. Pe banii romanilor mai primeste si palat.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.