Dani Alves, sancționat de FC Barcelona

 Dani Alves nu mai are statutul de legendă al FC Barcelona. Clubul catalan a decis să-i retragă acest titlu de care beneficiază 102 jucători care au purtat de-a lungul timpului tricoul ”blaugrana”, informează  https://www.fcbarcelonanoticias.com 

Alves a fost eliminat și din secțiunea ”Jucători legendari” de pe site-ul oficial al Barcelonei.

Clubul a făcut efectiv acest act simbolic de a-l înlătura pe Dani Alves dintre legendele sale după ce sentința acestuia a fost definitivă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

1 Comentariu

  1. E clar, lumea e condusa de BOLSEVICI LEGHEBETISTI. Ce are prostia lui Alvez cu meritele lui fotblistice?? Cum poate anula o prostie din afara terenului de fotbal, meritele de pe terenul de fotbal? Se aplica acelasi model ca la tenis. Au interzis nationalitatea unor tenismeni. Ce noroc au limbricii ca nu inteleg limbajul humanoizilor, ca ar face pe ei de ras cand ar auzi ce fac humanoizii.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.