De ce nu mai candidează Medvedev la preşedinţie?

Dmitri Medvedev a spus vineri că a decis să nu candideze pentru al doila mandat pentru că premierul Vladimir Putin are o mai mare autoritate politică şi este mai popular, relatează  realitatea.net, care citează RIA Novosti.

Preşedintele rus Dmitri Medvedev a anunţat că nu va candida în cursa pentru prezidenţiale pentru că premierul Vladimir Putin, care şi-a anunţat candidatura, are o mai mare autoritate politică.

„Nu ştiu din ce motiv, nimeni nu vorbeşte despre acest lucru. Însă, de fapt, sunt lucruri foarte practice, foarte importante, pe care orice politician trebuie să le ia în calcul, dacă vrea să-i fie bine ţării”, a spous Medvedev.

Preşedintele rus Dmitri Medvedev a declarat anterior că mentorul său, actualul premier Vladimir Putin, ar putea pierde viitoarele alegeri prezidenţiale ruse, pentru care şi-a anunţat candidatura după ce până în 2008 a mai deţinut două mandate succesive la Kremlin.

citeste mai mult aici

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.