De ce pute la Cluj?

În urmă cu niște ani, scriam cîte ceva mai piperat despre Cluj. Și atunci, unul dintre clujenii cu morgă, mai  exact Ioan Rus, mi-a spus un lucru simplu: „Noi  avem un singur interes. Să aducem cît mai mulți bani la Cluj! Lupta politică este secundară și, cînd este vorba despre oraș, ea devine cu adevărat secundară“.

Probabil că experiența Caritasului a stîrnit un gust care i-a contaminat pe toți. Și  strategia a funcționat. După Caritas, au dus bani mulți și Dacia Felix. Și i-au îngropat alături de cei de la Caritas. Apoi, au pus premierul, au dat miniștri, demnitari și tot felul de secretari de stat si de mahări. La Transporturi, la  SRI, la Educație, la Interne, la IGPR, la DNA și la Parchet, la toate instituțiile de  frunte ale țării. Și cei mai mulți au dat o mînă de ajutor. Au extins  aeroportul și pista cu Ioan David  Ciceo. Și  afacerea de la aeroport cam pute. Au făcut Untoldul și pute de trăznește. Au pus la cale  cartierele ca șmecherie de făcut bani.

Apartamentele din Tower-ul lui  Mihai Chezan a fost prima mare escrocherie imobiliară a Clujului. Apoi, cartierele în care erau implicați Van Groningen și Mark  Gitenstein  (Șoimeni Parc) au început să „pută” și ele ca și marea utopie  a Elenei Udrea, mai nou proptită cu  Bobby Păunescu, cu Maricel Păcuraru, cu Miron Mitrea și finanțatorul calic și sforar numit Cozmin Gușă, intrat în combinație mai mult pentru trompețit.

Fostul ambasador american și CEO-ul Raiffesisen Bank au dat-o-n bară

Am citit destule știri și anchete despre scandalul provocat de marele depozit de gunoi de la Pata Rât, în apropierea căruia locuiesc zeci de familii de romi. Și care  groapă  ecologică se află la numai trei kilometri de oraș. În  anul 2020, Transilvania Reporter, o gazetă aflată sub pălăria și mustața lui Vasile Dâncu, scria cu entuziasm:

Gropa de gunoi de la Pata Rât, a doua mare rampă de gunoi a României, și una dintre cele mai mari din Europa, a devenit istorie în decembrie anul trecut. Celebra pată de rușine de pe obrazul Clujului nu mai poluează deja de o jumătate de an, iar autoritățile județene promiteau atunci o schimbare de amploare a peisajului de aici.

Iată că minunea s-a întâmplat, și acum, sinistra groapă de gunoi a Clujul a suferit o transformare uluitoare. Tot ce însemna gunoi și miros pestilențial a dispărut, ca și stolurile de ciori ce se revărsau de aici deasupra orașului. Imaginea deprimantă a rampei de gunoi a fost înlocuită acum cu o mare de verdeață și un loc plin de flori”.

Ce se petrece azi?  Minciunile și mînăriile de la Cluj put din ce în ce mai  cumplit. Pe aplicația My Cluj, zeci și sute de clujeni se plîng de mirosurile pestilențiale ale orașului. Unele dintre postări au fost reluate de Monitorul de Cluj din care reproduc și eu numai cîteva:

 • „Tot Clujul este infestat de un miros insuportabil de canal. Garda de Mediu, Ecologie urbană, Poliția Locală, de ce nu iau măsuri?!!”
 • „Mirosul în cartierul Gheorgheni, ca și în tot Clujul, este de cadavru mort, se poate face ceva?”
 • „Miros groaznic în mai multe zone ale orașului. Din păcate, nu este prima dată când se întâmplă așa ceva”
 •  „În cartierul Gheorgheni, miroase îngrijorător de tare a gunoi. NU se poate așa ceva într-un oraș ca și Cluj-Napoca!”
 • „În ultimele 48 de ore, aerul din cartierul Gheorgheni este IRESPIRABIL din cauza mirosului PESTILENTIAL de la groapa de gunoi! Este inadmisibil faptul că responsabilii cu colectarea/depozitarea gunoiului sunt niște incompetenți!”
 • „Azi, sub orice critică, miroase de la Pata. Protecția Mediului e în concediu de câțiva ani? De ce nu trageți la răspundere cretinii care au facut noua groapa la trei km de oraș? Chiar nu e nimeni cu verticalitate în administrația acestui oraș de rahat?”
 • „În toată zona Alexandru Vaida Voevod 59-109 se simte, începând de ieri (28 aug 2023), un miros puternic de gunoaie, probabil venind de la groapa de gunoi de lângă Pata Rat. Aerul nu este respirabil. Se poate face ceva?”
 • „În zona Gheorgheni nu se poate respira de miros!!! Nu e prima sezizare de acest fel! Măcar anuntați când sunt lucrări la Pata Rât!”
 • „Miros pestilential pe str. Constantin Brancusi, în jurul blocurilor 167 -171-173, care se simte de ieri, 27 august, se simte mai accentuat de astăzi, 28 august. Nu știu care e cauza…
 • „28 august – Este un miros oribil de gunoi și cacat în cartierul Gheorgheni care a început de pe la ora 15”

Cluj Napoca, cel mai scump oraș din țară, cu prețurile lucrate atent și cu o scumpete construită de beneficiarii ei, are probleme cu gunoiul și la propriu și la figurat. La Cluj, pute și politica, și administrația locală și poliția. Chiar și justiția  are mirosurile sale care în multe dosare duhnesc cumplit. Autorizațiile de construcție se  acordă complicat și pe veresie. Așa se face că „marii constructori” ai Clujului sunt și cunoscuți clienți sau prieteni politici ai primarului Emil Boc și de ele beneficiază mai ales cei din grupul care a pus umărul la împins  vagoanele de bani către investițiile orașului.

La Cluj, Emil Boc a dispus cercetarea surselor de împuțiciune din oraș, fără să își dea seama că ar trebui să-și miroasă și hainele, dar mai ales faptele.

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 49

61 de Comentarii

 1. Șpaga pute peste tot, inclusiv la Cluuj. Pute a sărăcie africană, a justiție mexicană, a poliție de Lost Angels, care doarme-n birou așteptând drogangiul cu banii.România pute a China, cu care are multe-n comun, industrie toxică, gunoi toxic, sărăcie și jamanfișism.Numai că seamănă cu o Chină cu granițe penetrabile, din care a dispărut un sfert din populație. Norocul ei este gunoiul politic de afară.Într-o Europă de anii ’90, n-ar mai fi rămas decât câintii vagabonzi și”activul de oartid și de stat”, foarte de muncă temătoriu. Asta e România-n derivă de azi.

 2. La Bucuresti, USR ista Clotilda, impreuna cu retardatul Nicusor Dan, au experimentat ingroparea si imputirea bucurestenilor in gunoaie, golanii astia de „dreptaci’ si „rezisti” n-au terminat cu exterminarea cetatenilor prin otravire cu gunoaie, golanii cer sa fie votati si in 2024. Smecheria ordinara a „dreptacilor” cu gunoaiele, a reusit la Cluj, unde, spre disperarea si uluirea romanilor, nevolnicul Boc PDL-mirositor a tot fost votat de clujeni, care nefericiti cetateni, acum, vor muri axifisiati de putoarea gunoaielor democratice, progresiste, europene….HA! HA!

 3. Cultura și civilizația tehnică sînt reprezentate perfect de această groapă de gunoi ! În Suedia gunoiul are o valoare economică inestimabilă, este transformat în energie și materiale recuperate. Mai mult ,se aduce gunoi și din afară ! La Cluj excelează hoțiile și corupția …

 4. Clujul este Rachitele la o dimensiune mai mare. Toate satele din jur au migrat in oras inca de cand securitatea incepuse sa-si recruteze ordonantele cu precadere din acele locuri. Decat pe santierele tarii era mai comoda lustruirea cizmelor comandantilor. Caprarul lui Petrov este etalonul perfect al actualilor parveniti ce se dau oraseni. Mirosul este doar consecinta.

 5. Clujul pute ca orice stat corupt și împilator pentru că a devenit stat corupt în statul mai corupt românesc. Mai mult a contribuit plenar și la infectarea statului român prin secăturile pe care le-a furnizat politicii românești. Și mai pute pentru și-a băgat gunoaiele sub preș, adică investițiile, matrapazlâcurile imobiliare, bancare, chiar și cele din dosarele penale. Un munte de gunoi transilvănean care împuțește atmosfera patriei.

 6. Eu cred ca mirosul provine de la unul care-si spune marele urs (periferic) si care se tot „scapa” pe el prin zona.

 7. Pute de la pupatul icoanelor pe dos de catre Charlie, la el totul e pe dos si dosul pute.

 8. Mirosul este imprastiat prin tot Clujul ,deoarece metoda generala aplicata [in toata tara] este ca levigatul [zeama de la gunoi] sa se colecteze cu vidanje si sa se deverseze in canalizariile orasului.Altfel ar mirosii in fiecare zi ,in toate cartierele,dar mirosul vine in valuri,in functie de descarcarea vidanjelor. Se poate observa o crestere ,imensa a numarului de vidanje particulare,o mafie a vidanjelor. Grav este ca odata cu levigatul, dejectii ,haznale se deverseaza si substante toxice periculoase aduse din importuri de deseuri sau de la firme.astfel ca mirosul pestiential acopera pe cel de chimicale.Aceste chimicale prin volatilizare ,le inhalezi si te imbolnavesc.Sunt asa de multi implicati in afacerea asta [mai ales de deseuri importate si deversate ] si se castiga asa de multi bani ,incat toti inhaleaza mirosurile,substantele dar tac.Banii nu au miros.

 9. La buda Pesta pute la fel? Daca se confirma inseamna ca mirosul are autori comuni.

 10. Corect si adevărat ar fi fost sa zica: „Noi, la Cluj, avem un singur interes: sa aducem cat mai mulți bani IN BUZUNARELE NOASTRE! Și pentru asta, îl susținem pe de nefericitul Boc, care ne servește interesele în timp ce noi rămânem cu mâinile curate. Ce prost gust, ce statui românești, ce maternitate, ce harababura, ce politica?!! Noi și numai noi facem legea pe aici sub guvernatorul Rus. Sa fie clar!”

 11. @ ”Face publicitate Nistorescu că pute la Cluj, ? O fi primit de la liberali, ?” ”Material” , ?

 12. Cluuuuujul a putit de cand se stie… capra raioasa coada sus si-o tine!

 13. `„PROPUN O SOLUȚIE:CLUJ-NAPOKA-KOLSZVAR-CAPITALA UNGARIEI MARI…ȘI ÎNTR-O JUMATE DE AN VA MIROSI NUMAI A PARFUM DE KATY ȘI BARATZ PALINKA ,ORI ALTĂ SOLUȚIE-CLUJENI FAC MIROSUL,EI SĂ-L SUPORTE CELOR CE NU LE PLACE VASLUIUL ÎI AȘTEAPTĂ CU MIROS NUMAI DE „CĂPȘUNICĂ”
  -cum dracu-prea repede-? ăsta-i primul astăzi!

 14. toate minunile ce se petrec ar fi doar pt ei/zona ar fi un paradis, dar cand vor sa influenteze si restul cu ”nectarul” lor, deja devin o plaga, de care nu vom scapa decat daca Natura va voi…impreuna cu Alba si Sibiu, formeaza triunghiul Bermudelor, capabil sa ucida tot ceea ce-i autohton…

 15. Prea multi delatori la scoala de delatiune de la UBB, iar delatiunea pute, a branza in burduf.

 16. Pute de mult. S-a împuțit chelia lui Boc .
  Mafia imobiliarelor de la Cluj a făcut viermi
  și pute rău. Boc tot dă cu deodorant, dar degeaba.
  Tanti Nuți nu mai e la fața locului, ca să mai dea cu mătura… !
  Ea plânge la mititica, că nu i-a aprobat o învoire de 24 ore
  de ziua copilului. Woow !

 17. Adevărul este căgrupul de la Cluj face bani din orice! Rus a fost dat jos fiindcă a spus un adevăr greu digerabil. Clujul e cel mai aglomerat oraș din România și cel mai scump și cu toate acestea românașii se înghesuie acolo. De ce oare?

 18. @jefuitorii: Nici un roman cu capul la el nu se inghesuie acolo. Doar ‘romanasii’ gen Boc si Rus si ceilalti din Huedinul cu turnulete.

 19. „cu toate acestea românașii se înghesuie acolo. De ce oare?”

  Stii cum se spune: „daca nu curge, pica” !

 20. Vaaaaiii!!! Cuuuum??? La SECU-City pute a ?????? Este sigur o conspiraţie soroşist-satanistă! Erau prea invidioşi pe cel mai minunat oraş securist din lume!

 21. Problema cu putoarea din cluj devine problemă națională prin abordarea lui Cornel Nistorescu referitoare la persoane din politică., cu pd decădere din PSD. Da, UBB a dat varfuri in multe domenii, includiv in presa comunistă prin ion cristoiu si Cornel Nistorescu, printre alți. Se invocă Grupul de la Cluj, conexiunile cu serviciile. Cristoiu cu nune conspirativ „Coroiu”, este un jegos exemplu. Sosit la București, Nistorescu a adus cu el mirosul de canal, abilitatea de a fi cameleon. Cum putea să scape Nistorescu de atenția „organelor „, fără să fie recrutat precum Coroiu?
  Poate jura cu mâna pe carne de porc , că nu scrie la ordin? La ordinul cui, a unuia gen „Charlie”, nume ce pare din categoria „Coroiu”? Lui Cornel Nistorescu, cum era numit in grupul lui de prieteni, inffe care liberalul mircea molotz, alt turnător, fost coldg de bancă, despre care a scris si un editorial?

 22. dar nu te intrebi de ce pute la bucurești, la pitești, la vâlcea sau mai peste tot in romania, unde ai gropi de gunoi din 50 in 50 de km ..E mirosul specific, obișnuit. iar de nu era cineva mai ”nasol”, tot clujeanul, sau bucureșteanul considerau că așa e normal..

 23. In familia Rogulescu s-a nascut un baietel si ca sa-l strige sa vina la masutza, l-au numit: Antonel de la Antonescu si Mugurel de la BNR, pe scurt zis Charlie. M-am ingrozit, deja !

 24. Oare si Antonel Mugurash pupa icoanele pe dos, ca Charlie ? Nu cred, El este in icoane, deja, in bostanul care ii acopera gaura gatului, sa nu ploua inauntru.

 25. Lăsând la o parte mirosul greu „a la Cluj”, cel mai tare mă deranjează stolurile de ciori din centru! Mai dihai decât stolurile de ciori din parcul Copou-Iasi! Nemții angajează vânători de porumbei negri (ciori) din apropierea aeroporturilor! Bocciul și-a găsit găștile pierdute in tinereturi?

 26. De ce pute Romania ? Mai degraba ! Iar Clujul pute mult mai putin decit Romania . Cit despre Boc , a desfiintat pensiile speciale . Si a desfiintat cumulul pensii speciale – functie la stat . Apoi , a venit PONTA + DRAGNEA si le-a reinfiintat , le-a perfectionat . Adica PSD . In aplauzele sclavilor PNL .

 27. securimea privilegiata talhareste si ucide romanii si Romania de 33 de ani. nu se mai ascund, pentru ca rumanii mi-e-ii dorm. DESTEAPTA-TE ROMANE! AU MURIT ROMANII IN 1989 PENTRU LIBERTATEA, PENTRU CA SECURIMEA SI FIRMELE EI DE APARTAMENT SA INVENTEZE TAXE, IMPREUNA CU PUTORILE DE LA PUTOARE, PE AER SI IESIT DIN CASE! TREZITI-VA BHAI! ALE CUI SUNT FIRMELE CARE CIRCULA CU MASINI ELECTRICE PENTRU A VERIFICA „PARCARILE” DIN BUCURESTI? UNDE SE DUC BANII? PE FURACIUNILE LOR MAH!~ SIFONEAZA BANII PE PROSTEALA ROMANILOR ! TAXA DE PARCARE? PE BUNE? CARE ESTE LEGEA MAH? CUM S-A TRECUT DOMENIUL PUBLIC IN DOMENIU PRIVAT PENTRU A FACE „PARCARI”? TRE-ZI-TI-VA ODATA!!

 28. Datorita dispozitivelor Sekukuritatii din Padurea Faget pe care le manuiesc PROFI locali, Clujul a devenit Cimitirul ELEFANTILOR
  Sovietici la concurenta cu ELEFANTII din Padurile Baneasa/Gradistea-Snagov…Nea Cornel respecta principiul alternatiei pseudo-
  analitice ca sa-i potoleasca pe hemo roizii tomlini Tica-losi care in frunte cu monstrul rene zis si URA ATAVICA FATZA DE ROMANIA GENERICA cand a fost vorba de COMINTERNISTUL Del Ponte l-a atacat cu marsavie, pe Nea Cornel cu toate ca Nea Cornel a fost extrem
  de bland cu COMINTERNISTUL, numindu-l orice altceva decat COMINTERNIST din FAMILIE COMINTERNISTA si cu LEGATURI MORGANATICE cu Ghitza-tv, Udrea Kukosh, Infractoarea INTERNATIONALA KoveSSy si cum altfel, TERORISTUL IS lamic Ararat pe care l-a IMPROPRIETARIT
  in 2009 cu un MORMAN de MILIARDE, precum si Janosh Rus-u care a coordonat in 2012 OPERATIUNEA SPECIALA DIVERSIONISTA „REFERENDUL”
  de reconfirmare in Deal a Mongolului, TATUCUL tuturor, FALSIFICAND DATELE ULTIMULUI RECENSAMANT!!!Tica-losul tomlin ATEU ordinar!

 29. „Cit despre Boc , a desfiintat pensiile speciale”

  Boculetz s-a desfiintat pe sine, el, profesorul de constitutionalitate, n-a trecut de Curtea Constitutionala ! Asa ca, las-o jos, la nivelul lui.

 30. Charlie Esti bun de purtator de cuvant la carutele cu coviltir. In rest, esti subiect de caterinca si meme-uri.

 31. La Cluj și în restul Ardealului , nerecunoscător astăzi fraților lor din restul țării care au plătit cu prețul vieții lor eliberarea transilvănenilor de sub talpa imperiului austro-ungar și de sub statutul de iobagi la grofi, pute a antiromânism, a securism trădător și a soroșism satanist…

 32. – Marele urs, ce se întâmplă dacă îți tai o ureche?
  – Nu mai aud cu ea.
  Și dacă o tai și pe cealaltă?
  – Orbesc!
  Cum să orbești Marele urs care esti tu?
  – Simplu: îmi cade căciula pe ochi.

 33. Nicusor in slipi minusculi la plaja, la soare, la Mamaia.
  „Frige, frige, dar n-are gură să strige! Ia primarul, neamule! Nu dați banii pe prostii, acoperiți ochii la copii!

  Atenție, urmează imagini cu un puternic impact emoțional! Așa cum ne-a obișnuit în fiecare an, Nicușor a dat startul verii cu o serie de imagini incendiare! Da da, vara pentru bucureșteni începe din august! De ce așa târziu? Așa e Nicu, mai întârziat de fel!

  Va să zică, grijă mare prin ce stațiuni vă perindați c-a ieșit generalu’ pe interval! Unii ar spune că circarii tot la circ trag! Alții că i s-a stricat centrala și a fugit într-un loc cu apă caldă!

  Oricum ar fi…Nicule, ai dat lovitura și anul ăsta! Abia așteptăm să te vedem și anul viitor în plină campanie, dar te rugăm… nu la nudiști!” Marius Pavel

 34. C’harlicul s-a saturat sa mai pupe dosurile de icoane ale unui Inexistent, asa ca, s-a reorientat catre un autentic Antonel Mugurash Rog-uletz, unul cu icoane tecno-biodegradabile, cu leji care dau o lumina care nu-i dumneze-iasca. De atunci citeste doar benzile desenate din saptamanalul C’harici Poponici. Cotidianul are mascota pe care o merita, oricum, nu o mai duce mult, nici una si nici altul.

 35. De ce pute, Charlie, Clujul?
  Am fost informați de catre o sursa apropiata domnului Boc, zis Gulliver, ca orașul Cluj pute deoarece comandantul Legiunii ” Diavolii lui Charlie ” stimabilul Charlie și legiunea si-au stabilit cartierul general în Grigorescu, foarte aproape de parcul Iuliu Hatieganu. Putoarea fiind una de cocina cu grajd e direct influențată de furajul cu care e hrănit pe cale artificiala comandantul. Unii considera ca numitul ar trebui obligat sa treacă pe o alimentație vegetariana, constând din iarba verde, fan și foarte puține semințe de porumb PIONIER, UTC și membru de partid cu stele. In fine. E treaba nutriționiștilor cu ce-l îngrașă pe Charlie și pe Ghita,educația e soluția.

 36. Pentru că toată colcălaia aia de la Cluj are stagiile naturale , e tânăra, verde, apoi ajunge viguroasa si solidă, încet încet putrezește. Și când începe să putrezească apar mirosurile de cadavru în descompunere. Cum zicea un clujean, Pute a Tișeat!

 37. Mai deștepților, eu la istorie în liceu am învațat de la un profesor doctor în istorie despre Transilvania nu despre Ardeal!

 38. …hai sa conchidem:la cluuuj pute pt ca acolo traiesc personajele din poza…mai este putin pana la anul, ar fi mai bine pt ei sa-si fi facut deja bagajele…

 39. In 1990 BANDA DE ASASINI COMINTERNISTI in frunte cu Ilici GENOCID care deja din 17 decembrie 1989 cand AU ARESTAT conducerea de partid si de stat a RAPTUIT finantele Romaniei, zeci de miliarde in conturile din tara si strainatate si-au dat seama ca pleava terorist-„revolutionara” nu poate ramane cu buzele umflate, ca si maharii din Partid, Sekukuritate si Armata, doar cu STIPENDII
  de „ILEGALISTI”, ceva terenuri si sedii ca sa-si fondeze „organizatii de revolutionari”!!! Astfel s-a nascut ideea CAPITALIZARII
  prin Caritas sub bagheta celui mai marsav ANTINATIONALIST/ANTIROMAN dupa Bardul Vaadim, Funarul!!! In cei doi-trei ani de ISTERIE
  a IMBOGATIRII PESTE NOAPTE s-au DISTRUS SUTE DE MII DE FAMILII care si-au vandut in graba casele, apartamentele proaspat date ca mita poporului ca sa voteze Constitutia CONTINUITATII de COMINTERNISTUL Pedro Romanovici-Pauker si pamanturile ducand MILIARDELE la Cluj unde RECHINII NOMENCLATURII BOLSEVICE II IMPARTEAU PE LOC PLECAND CU SACII, in timp ce fraierii mioritici asteptau!!! De atunci SEKUKURISTII folosesc SACII atat la RAPTURI, cat si la ALEGERI!!! Veneau flacaii de la Bucuresti cu bolizii proaspat adusi
  din Ocidentul „putred” si preluau pe loc sacii, fiind inregistrati ca au depus o noua suma imensa, in mod fals, dupa retragerea milioanelor!!! In iepoca Mongolului ciracii incarcau bolizii cu dolari si euroi, vezi cazul Vasilica Bleaga oprita in trafic…

 40. Pute securismul care a distrus Rromania. Pute securismul care ne alunga tinerii valorosi din tara ca sa si puna ei beizadelele tampe in functii bine platite. Pute aparatul bugetar supra dimensionat . Totul pute in Rromanistan.Pute bugetul de stat care trebuie sa intretina clasa de pensionari speciali.

 41. Mai sunt si români fericiți!
  Aurel Roman, un nomad român în vârstă de 39 de ani refuză să-și mute cortul pe care l-a ridicat în Park Lane, centrul luxosului cartier Mayfair din Londra. Locuiește acolo alături de partenera sa, Larisa, româncă și ea. „Aceasta este noua mea casă și nu trebuie să plătesc nimănui niciun ban pentru ea”, spune el.

 42. Prea multi khazari, unguri, mai nou iata si austrieci si americani etc.etc. …s-a imputit treaba la Cluj. Romanii au fost expulzati din afacerile mari.

 43. La CLUUUUUUJ ?
  Acolo PUTE NU numai de la >>> MIZERII Fermentate de Caldura si de Nesimtire …

  PUTE de Antiromanism JEGOS si TAMP{IT.

  Mutatul si SABOTAREA Statuilor este DOAR un Aspect.

  NU il caauta NIMENI la Dosar pe BOC ?

  Ca PRECIS are … 🙂
  DOUA, Cunsocatorii STIU …

 44. Am auzit că porcul are „rat” cu care sparge pământul/gardul și gospodarii ii pune sârma in nas! Lui Boc cine îi pune sarma in nas?

 45. Mirosul neplacut din Cluj este o rusine pt. primarul Boc care nu incearca sa faca nimic ca sa aibe populatia Clujului aer curat .Fostul militian ,tot asa a ramas si acum ,ca premier nu a facut nimic si ca primar nici atita.

 46. Credeți că întâmplător pute Clujul și la propriu, după ce a puțit îngrozitor a droguri după celebrul UNTOLD, care a deranjat la fel de mult locuitorii, dar și atunci nimeni nu s-a sinchisit !
  Pute de fapt toată România, pute dinspre Ucraina, dar pute rău și dinspre Rusia, și dinspre Bruxelles vin mirosuri pestilențiale de afaceri murdare și nimeni de pe-acolo nu strămbă din nas și nici nu zornăie cătușe Koveșoaia , duhnește până peste Baltă unde nu miroase-a bine deloc și ne mai mirăm că pute și la noi ? 😉
  În cea mai împuțită democrație , cu cei mai mulți birocrați , cu cei mai mulți generali ( 2.000 noi, 300 SUA !!!!), cu cei mai mulți hoți și criminali în libertate, cu cele mai strigătoare la Cer jafuri și înstrăinări de proprietăți și de cetățeni peste granițele țării, dar și cu cei mai mulți păduchi străini cuibăriți în cojocul național, unii dintre ei, mercenarii în uniforme NATO, deși Constituția interzice asta.
  Ca să nu mai vorbim de paraziții din centrele de putere , care put a incompetență crasă, dar au salarii și pensii la fel de nesimțite ca și ei,cel din dealul Cotroceniului fiind exemplu de impostură, inclusiv penală, de trădător de Neam și Țară. A noastre , nu a lui, că pe ai lui i-a umplut de bogății și pe noi de datorii !
  Cât mai suportăm ? Și nu deratizăm ? 😎

 47. Fara suparare ,dar urbea Bocului este un oras de tarani (din cei ai lui Cosbuc) fandositi, parveniti, insuficient educati si cu convingeri fara nici o acoperire ca ar fi occidentali nascuti. In toate marile orase ale tarii au predominat cei localnici iar surplusul de noi veniti in zecile de ani a putut fi asimilat la modul rezonabil. Nu este cazul unor orase din Ardeal a caror populatie a fost majoritar maghiara, romanii populand doar imprejurimile rurale. Vechile statistici o arata. In timp populatia maghiara orasenizata si civilizata a fost acoperita in ritm alert de cohortele de analfabeti de la sate fugariti de colectivizare iar mai tarziu adusi de industrializarea fortata. Este firesc ca acesti sateni care au venit cu puhoiul, s-au ‘ieducat’ unii pe altii. Boc si shatra de securisti ‘ntelectuali clujeni sunt produsul acestei metamorfoze. Sunt niste tarani cu diplome, majoritatea ‘doctori’. Poate peste alta suta de ani vom vorbi de locuitori cu pedigri de oraseni in Cluj.

 48. Ce se intampla cu hemo roid? A dat filoxera peste el sau il piratereste un trol de „dreapta” daca-i pute si dinspre URSS-Rasputin?
  Pentru ca nu poate fi acuzat de revenire la ratiune, aceasta lipsindu-i cu desavarsire si mi se pare normal, militarii executa ordine…

 49. „PUTE de Antiromanism JEGOS si TAMP{IT.”
  Nu știu dacă ai vrut, dar ți-a ieșit 😉
  Clujul are cei mai mulți IT-iști pe cap….de locuitor. 😎

 50. Or fi dar 90% din ei sunt vinituri. Doar asa mai creste IQ-ul militienilor si securistilor clujeni care reprezinta 80% din rachitelenii cu buletin de clujeni.

 51. @Miroase rau a impostura,

  MIROASE de PUTE, da’ RAU de tot a :
  SOVINISM Tampit,
  RASISM Criminal,

  IREDENTISM Indarjit in PROSTIE far’de LEAC.

  Pentru ca arata FARA VOIA Matale CE este daca zgarii PUTIN Stratul de Ipsos FRAGIL al „Civilizatiei” UNOR Unguri.

  Din Pacate, destul de MULTI.
  Asta este un Fenomen fff Interesant Psiho-SOCIAL ?

  CUM, dupa circa 1000 de Ani de AMESTEC de Gene, GENA BASHKIREZA inca scoate Capul de VIERME din URA Nomadului pe Cel STABIL.

  Culmea este ca GENA Bashkireza se TRANSMITE NU numai prin Sex, ci SI prin Invatarea la RELE de catre Dracuu’,
  pentru ca sunt DESTUI Indivizi TURMENTATI de Vise HUNGARISTE care NU au NIMIC genetic de la Urmasii lui Arpad …
  Petoeffi, Kossuth, etc. erau de ALTE Nationalitati, minoritari.
  ASHTIA sunt Cei MAI UNGURI.

  PS Pentru „NGRIJORATI” despre CE ar zice Unii si Altzii.

  ASHTIA de mai sus, s-au invatzat la Mizerii de „MARE URS”, repetate, la Adresa Romanilor si Romaniei.

  De AIA indraznesc, pen’ca NU au Riposta SPECIALIZATA.

  UNII, Care AR TREBUI sa o aiba, STAU un Cizme, la Umbra, sub SCUZA ca NU este Momentuu’ …

  TOTI Cei din JUR, NU au Gretzuri PRECAUTE sa ne balacaresca, STIIND ca NU le da NIMENI de NIMENI paPISTE Raturile Jegoase de

  NOROIUL IMPUTZIT al Urii Sovine si TAMPITE, prin LIPSA de MOTIVATIE Reaal, pe ROMANI.

  Este USOR sa TAI.

  Da’ tot TAIND Idei si Pareri CINSTITE, de 33 de Ani, Romania se duce la Vale si la Valea NEANTULUI …

 52. Il vaz in POZA impozat pe Domnuu’ RUS … 🙂

  A zis Ceva ABISAL, acuu’ f’o Catziva Ani.

  Ca barbatzii fiind silitzi de Viatza GRE din Romania

  (CINE sunt VINOVATZII, poate stie CEVAAAA, CUMVAAA si Domnuu’ RUS) ?

  FEMEILE devin vaaaaiii, CE Rushine imi este pen;ca sa scriu ASAO Cestie) CURVE !

  ASAIE, ASAIE, ASAIE !

  Cu o Mica Precizare :

  Majoritatea SUNT deja … vaiiii CE Rushine imi este ca am scris CURVE !

  Le sil(U)eshte Viatza !
  VIATZA Asta Sil(u)itoare este asa, pen;ca ASA se vre, Spargere FAMILIEI.

  ACUMA, UNele, destul de Foarte MULTE sunt DEJA … SPARTE … 🙂 de Dinainte de a se constitui …

  Da’, pentru Buna DEZVOLTARE a Copiilor si deci si a TARII, ar trebui sa fie FIRST create Conditziile unei BUNE Cunoasteri a Sexologiei.

 53. NU prin Scoala !
  Ca NU se invatza ASAO Cestie cu Profesor la Scpala.

  Dar MULTE Feluri si BUNE de CARTZI, pe Felie.

  De la cele de Initiere-Popularizare, la cele Stiintifice la NIvel Inalt, ca Efortul ‘Telectual in general si in SEX in in special NU a daunat nimanui.

  Daca la inceput de DAMCRACY era o Avalansha de NAROZENII de Gen, care de care mai TAMPITA si FANTASTICA,

  a urmat o Perioada de Realativa Conoastere BUNA, apoi au disparut TOTAL Cartile BUNE si CORECTE de Gen.

  STIU ca SEXuu’ Nu se invatza cu CARTEA in Mana, desi este AMUZANT in Doi, Varianta Clasica, Demodat de Dansuu’ SI Dansa … 🙂
  Asimilarea Corecta a Deprinderii PLACUTE ar scuti MULTE Drame, in special la Tineri si la FEMEI, datorita Bolilor cu TRansmitere SEXUALA care duc la Sterilitate si Cancere, datorit Complexitatii INTORTOCHEATE a Aparatului Specific Doamnelor …

  Paduchii SEXUALI se ascund Drceshte in Adancurile Complicate de Acolo … 🙂

  PLUS Altele …

  ASACA, Chestiunea Curvasariei are multe Fatzete,

  cum se dadea mare Andronic cu Ideea ASTA, de Fatele Adevarului si Floriab Bichir, care astepta o CARTE la Editura lu’ Andronic, o repeta OBSECVIOS, ridicandu-i Mingea la Fileu, mereu … 🙂
  Domnuu’ RUS a vorbit de UNA dintre Cauze, ABSENYZA Barbatzilor Emigratzi.

  Desi, cu sau fara EI, care ESTE, ESTE !

  Ce ESTE ?
  Curva,CE sa fie … 🙂

 54. Maestrul a scris acum cateva luni un articol f.tare si la un nivel inalt.Despre un fel de „mafie” transilvana, transnationala, transpartinica , trans oranduire sociala, veche de sute de ani.Cam de cand activeazăcu succes Societățile secrete…luminate.
  Dacă facem legătura înseamnă ca ACESTA e locul romanilor in ierarhia sclavetilor mondiali:
  ULTIMII si aici.

 55. Miroase rau a impostura , realizezi ca NU îl contrazici pe nicu olahus? Cat a fost un singur stăpân clasic (deși nu il vom iubi si nu il vom ierta nici noi, simetric) a fost ceva ordine. Tu vezi (doar) mizeria romanilor și a rromilor, noi o vedem pe a mizeriilor de orice natie.

 56. Centrul Bucurestiului seamana perfect cu orase din lumea a 3-a…cladiri, strazi mizere, care stau sa cada, parcurile pîrloaga, imputite, plune de gunoaie, praf si banci vechi…un miros de canalizare la tot pasul…si asta datorita autistului Nicusor Dan, un imbecil cu probleme psihice, fara charisma, un lenes si puturos la fel ca stapinul lui Iohannis…cacati la conducere, a cacat pute…cam astea..

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.