Un cartof fierbinte pentru PNL, turnătorii. „De ce vreți să îl jignesc pe Nicolae Ciucă?

Chestionat în legătură cu propunerea ministrului de Finanțe, Marcel Boloș, ca românii să-i reclame  pe cei care fac evaziune fiscală și chiar să fie recompensați cu o parte din valoarea fraudei, premierul nu exclude această posibilitatea, ba spune că s-ar putea să se impună o astfel de măsură.

„Urmează să discutăm în interiorul Guvernului această propunere. Nu e prima oară și nu o să fie nici ultima oară. Am o mare rugăminte! Eu sunt mai în vârstă decât dumneavoasteră și am trăit în Comunism. Chiar dacă avem alte păreri decât ale noastre proprii, nu trebuie să îi transformăm pe cei cu alte păreri în dușmani ai poporului. Asta e treaba lui, să aibă păreri. Câteodată sunt bune, câteodată sunt rele. S-ar putea să se impună o astfel de măsură”, este de părere premierul.

Decizia politică este la coaliție, la președintele Nicolae Ciucă și colegii dânsului și la mine, cu colegii mei, a explicat Ciolacu.

”Să nu mai judecăm oamenii după propunerile pe care le au. Să îi judecăm după performanța guvernamentală, după ceea ce realizează, după cum funcționează și cât de eficient este statul român. Am avut un stat anchilozat, care a intrat în niște clișee, trebuie să reușim să ieșim din aceste cercuri. Câteodată când dorești să ieși din aceste clișee ai și niște propuneri bune, dar și niște propuneri mai puțin bune”.

Marcel Ciolacu a mai spus că nu poate decide singur în privința unei astfel de măsuri de combatere a evaziunii

„De ce vreți să îl jignesc pe Nicolae Ciucă, ca eu să iau o decizie astăzi, împreună cu dumneavoastră, fără să discut cu dânsul? Acela nu mai e un parteneriat, e ce ați mai avut parte în 30 de ani. Eu îmi doresc un parteneriat cu președintele Nicolae Ciucă”, a conchis premierul.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

  1. baba-oarba si lapte-gros, jocurile preferate ale paiatzelor nealese de nimeni. toti sunteti o scursura puturoasa, o mizerie!

  2. …bai nea, nu aveti nevoie de delatori, luati fiecare primar, functionar, angajat al statului la bani marunti, ne sfideaza toti cu averile pe care nici nu se mai straduiesc sa le ascunda!…si, daca pun placa invechita cu mi-a dat mama, soacra samd, mergeti peste doamne sa vedeti daca pot justifica banii imprumutati odraslelor…iar firmele care fac evaziune le stiti f bine, ca sunt parte ale voastre, parte multinationale…uite, eu fac primul denunt: ii denunt pe toti primarii, fosti si actuali, presedinti de consilii judetene, consilieri, parlamentari, ministri, chioru, retardatul din deal anaf-istii, omv, auchan, samd…dupa ce va achitati de datorie va promit ca platesc eu datoria tarii…

  3. Metoda asta a fost utilizata pe scara larga inainte de ’90.
    De comunsitii de atunci.

  4. Denunt toata cloaca politica din ’90 incoace,de la cel mai marunt primar pana la intaiul excursionist al tarii.Sa vad ce masuri luati.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.