Delir marca Trump: „Cu cei mai feroce câini şi cu cele mai ameninţătoare arme”

Donald Trump a scris sâmbătă, pe Twitter, că manifestanții care au protestat faţă de moartea bărbatului de culoare bruscat de Poliție ar fi  ‘întâmpinaţi cu cei mai feroce câini şi cu cele mai ameninţătoare arme pe care le-am văzut’ dacă ar fi sărit gardul Casei Albe.

Într-o serie de tweet-uri, Trump a părut de asemenea să-şi cheme susţinătorii să se strângă sâmbătă seara în faţa Casei Albe. „Diseară înţeleg că este seara MAGA la Casa Albă ???’, a scris el cu majuscule, MAGA fiind iniţialele sloganului său ‘MakeAmerica Great Again’.

„Secret Service a făcut o treabă foarte bună astă-noapte la Casa Albă. Nu doar că au fost niște profesioniști, dar și foarte calmi. Am stat înăuntru și le-am privit fiecare mișcare și m-am simțit foarte în siguranță.

I-au lăsat pe «protestatari» să țipe și să urle cât de mult au dorit, dar atunci când cineva a devenit prea îndrăzneț sau prea obraznic, l-au lovit tare – nici n-au știut ce i-a lovit. Linia frontului a fost înlocuită constant cu agenți proaspeți, ca prin magie. Grămadă mare, organizată profesionist, nimeni nu a fost nici măcar aproape de a rupe gardul.

Dacă ar fi reușit s-ar fi întâlnit cu cei mai feroce câini și cele mai sinistre arme pe care le-am văzut vreodată. Atunci, oamenii ar fi fost răniți foarte rău, cel puțin. Mulți agenți ai Secret Service abia așteaptă să intre în acțiune. «I-am pus pe cei tineri pe linia frontului, domnule, adoră să facă asta, e antrenament bun», a scris Donald Trump pe Twitter.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

20 de Comentarii

 1. Unde e delirul? Voi credeti ca institutia presedintelui SUA e guvernul romaniei , unde se fac poze si se scurg in presa, unde se aduna o gasca de exaltati si incearca sa intre si sunt inlaturati cu vorbe? E o zona de securitate maxima si Trump a explicat asta. Si a laudat profesionalismul agentilor de la secret service. Atat.

 2. Ce treaba are a protesta impotriva uciderii unui om, cu a forta perimetrul de securitate al Casei Albe? de ce protestau oamenii aia acolo si nu in fata politiei din Mineapolis? in fata Partidului Democrat al carui membru e primarul, sef al politiei? Trump nu are nicio autoritate peste politiile locale si de stat, ele actioneaza sub legile fiecarui stat si localitati, la ordinul primarului si guvernatorilor.
  Ce ar fi sa luam si noi cu asalt Cotroceniul pentru ca politia din Caracal, e ce e… ce o sa schimbe?

 3. Nu degeaba canalul de comedie nemturian ORF1 l-a declarat ca fiind castigatorul premiului I in categoria cei mai cei, sectiunea idioti luna trecuta!

 4. E leit Dragnea cand lauda „prestatia’Danjarmeriei in 10 august 2018!Dictator de la dictator imprumuta..

 5. Ziarul asta este un #sputnik de RO.
  Ce bine-i in Siberia acum cand te lupti cu miliarde de tantari.
  Asa se scrie dupa melodia fredonata de jupani. Cititi #cotidianul!

 6. lasa ca o sa vina canalia joe biden si vedem toti pe dracu in persoana… o sa-l regretati cu sughituri pe Trump

 7. Daca vrea liniste …ar trebui sa adune toti gandacii globalisti sorosisti din America si intreaga lume si sa inceapa un proiect maret colonizarea planetei Marte cu ei.

 8. „Cotidianul” (care face, fiindca asa-i „moda”, campanie electorala pro-Biden, Democratul criminal de razboi), „Cotidianul” delireaza, nu Trump.

 9. Ca si cu Kim Jong-un. Aberatii marca Trump. Se cearta ca se impace mai tarziu. Paza la Casa Alba nu e mai altfel daca e Trump locuitor acolo, fata de alti presedinti.

 10. Trump delireaza la foc automat. Nu e altceva decat un clown sinistru, un cacialmist, un „joker” . Bine, Hilary Clinton are un character inca mai infect. Iar alternativa oferita electoratului in Nov este fosila Joe Biden. USA nu mai are politicieni ci marionete ale lui Wall-Street. Dna/ Dle Minciuna eu traiesc in USA si in 37 de ani am observat ceva . Dvs sunteti configurat de Hollywood.

 11. Cum am mai scris la toate articolele denigratoare impotriva lui Trump: este o ampla miscare sorosista-democratii satanisti dependenti de adenochrome din SUA impotriva Presedintelui. Se orhanizeaza multe „facaturi” si denigrari masive in presa – toata presa sua este impotriva lui Trump pentru ca toti sunt cumparati de soros, ca si la noi se pare. La noi au mai rezistat cativa insa rand pe rand se lasa cumparati si ei, din pacate. Cautati ADEVARUL JURNALISTILOR. FITI PATRIOTI NU ASERVITI. SOROS VA ADUCE CHINA IN EUROPA, CHINA MANACA „ORICE” – INCLUSIV CARE DE OM. IN CHINA VRETI SA CRESTETI COPIII? Uite aici link-uri cu ce face soros in sua, ca si la noi – cumpara orice pol de putere care este usor coruptibil, vreti sa stiti cu ce? bani „negri”.

  https://www.politico.com/story/2016/08/george-soros-criminal-justice-reform-227519

  https://www.thestreet.com/mishtalk/economics/how-george-soros-corrupted-philadelphia-s-justice-system

 12. Unde e delirul, domnule/doamna@I.R ! Ai ! Va treziti in vorba ca proasta-n pervaz…?! Daca la Casa Alba se intampla ce s-a intamplat in 10 august 2018 cand s-a fortat intrarea in Guvernul Romaniei, era jale mare. La noi au fost exaltatii, drogatii, dezaxatii, LGBT, MISA, Soseaua Fundeni nr. 11 din multinationale, banci, agenti provocatori interni si externi „uniti”cu doctorasii, profesorasii, bugetarii, chiar si unii pensionari, carora PSD si Liviu Dragnea le-au dat si pe cur si pe gura, salarii si pensii. Da, asta e Romania, Stat Esuat, ce se taraste fara semnalizare si mecanic ca un marfar fara marfa prin haltele CFR abanadonate.

 13. Bre Tica,n-ai tu treaba…Daca esti norocos si gasesti un fildes de mamut te-ai scos pe viata.Un colt se vinde si cu 100,000 de mii de dolarei,bani pe loc.Baga-ti unghia in nas ,invidiosule.Ai fost si ai ramas un comunist coraslit care isi ia amenda daca iesi la aer proaspat fara declaratie ,mascuta si manusi.Prefer de departe sa ma coseasca tantarii decat sa aud cum bazaie Tartorul din Dealul Cotrocenilor despre distantarea sociala ,stari de urgenta-alerta-relaxare si spalatul pe maini cu apa si sapun..Dar nu,a trebuit sa apara nesimtitul asta de virusache sa inchida rusnacii granita sa ma pagubeasca ..Pana cand dispare lighiona chinezeasca n-am ce face si trebuie sa clocesc de-a valma cu seniorii ,somerii tehnici,ranjetul tamp a profului suplinitor,chermezele Primului betiv al tarii,militenii lui Panza de Corabie..Jenant.

 14. PS 1 Tot mai mult în lumea asta globalizată şi mondializată sub emblema lăcomiei forţele la ordin domină lumea civilă. Aşa a ajuns preşedintele SUA, sau aşa a fost mereu cel al imperiului SUA dincolo de democraţiile statalele ale SUA, un admirator al forţei nude şi nu a puterii negociate?
  PS 2 Sau pur şi simplu ni se serveşte un fake news?

 15. DOvada clara ca lumea are nevoie de un razboi nuclear. Doar, doar scapa de bogatasi lumii!

 16. Inca n-au dat vina pe rusi si chinezi? Jalnic, ce candidati se prezinta din parte ambelor partide care conteaza!

 17. Nu sunt fan al americanilor nici a rusilor sau altor natii,insa ce se intimpla in SUA este este o miscare politica impotriva presedintelui,care i-a incuracat ceva pe satanisti!Asa ceva s-a intimplat si la noi,impotriva psdului!

 18. Nu este niciun delir! Ceea ce spune Trump este corect. Pana si la noi, cand s-a gasit un dezaxat sa intre cu masina in poarta unei institutii de stat, l-au umflat de nu s-a vazut. Iar cand a repetat gestul si-a luat pa pa de la viata.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.