Cucșa cere Demisia lui Burleanu, „acest Coldea al fotbalului românesc”!

Marian Cucșa, președintele Partidul Republican, fost vicepreședinte al Comisiei pentru controlul activitătii SRI, îl acuză pe 𝐬̦eful FRF Răzvan 𝐁𝐮𝐫𝐥𝐞𝐚𝐧𝐮, „acest 𝐂𝐨𝐥𝐝𝐞𝐚 𝐚𝐥 𝐟𝐨𝐭𝐛𝐚𝐥𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐫𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐞𝐬𝐜”, că 𝐢̂𝐬̦𝐢 𝐛𝐚𝐭𝐞 𝐣𝐨𝐜 𝐝𝐞 𝐭𝐨𝐭̦𝐢 𝐫𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐢”, cerându-i demisia. Cucșa invocă „𝐚𝐟𝐢𝐫𝐦𝐚𝐭̦𝐢𝐢𝐥 𝐦𝐢𝐳𝐞𝐫𝐚𝐛𝐢𝐥𝐞” făcute în cadrul unei conferințe de presă la 𝟒 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒 de către „𝐩𝐫𝐞𝐬𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐝𝐞𝐳𝐚𝐬𝐭𝐫𝐮 𝐚𝐥 𝐅𝐞𝐝𝐞𝐫𝐚𝐭̦𝐢𝐞𝐢 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐞 𝐝𝐞 𝐅𝐨𝐭𝐛𝐚𝐥 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐢̂𝐧𝐜𝐞𝐚𝐫𝐜𝐚̆ 𝐬𝐚̆ 𝐢̂𝐢 𝐬𝐩𝐞𝐥𝐞 𝐩𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐞𝐭𝐞𝐧𝐢𝐢 𝐬𝐚̆𝐢, 𝐢𝐧𝐜𝐮𝐥𝐩𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐚𝐥 𝐅𝐥𝐨𝐫𝐢𝐚𝐧 𝐂𝐨𝐥𝐝𝐞𝐚, 𝐃𝐨𝐫𝐮 𝐓𝐫𝐚̆𝐢𝐥𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐃𝐮𝐦𝐢𝐭𝐫𝐮 𝐃𝐮𝐦𝐛𝐫𝐚𝐯𝐚̆”,

In acest context, 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐢𝐝𝐮𝐥 𝐑𝐞𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜𝐚𝐧 din România face următorul 𝐚𝐩𝐞𝐥 𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜:

„1. Solicităm 𝐃𝐞𝐦𝐢𝐬𝐢𝐚 𝐩𝐫𝐞𝐬̦𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐮𝐢 𝐁𝐮𝐫𝐥𝐞𝐚𝐧𝐮;

2. Rog toți membrii afiliați ai Federației Române de Fotbal, rog toți proprietarii și conducătorii de cluburi să întreprindă de urgență toate măsurile legale necesare pentru demiterea lui Burleanu;

3. Solicit un 𝐚𝐮𝐝𝐢𝐭 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐬̦𝐢 𝐨 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐠𝐚𝐭̦𝐢𝐞 𝐚𝐩𝐫𝐨𝐟𝐮𝐧𝐝𝐚𝐭𝐚̆ a tuturor 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐫𝐚𝐜𝐭𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐬̦𝐢 𝐩𝐥𝐚̆𝐭̦𝐢𝐥𝐨𝐫 efectuate în perioada Burleanu 𝐜𝐚̆𝐭𝐫𝐞 𝐟𝐢𝐫𝐦𝐞 𝐝𝐞 𝐚𝐯𝐨𝐜𝐚𝐭𝐮𝐫𝐚̆, 𝐟𝐢𝐫𝐦𝐞 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐟𝐢𝐫𝐦𝐞𝐥𝐞 𝐚𝐟𝐢𝐥𝐢𝐚𝐭𝐞 𝐥𝐮𝐢 𝐕𝐚𝐬𝐢𝐥𝐞 𝐃𝐚̂𝐧𝐜𝐮. Devalizarea Federației trebuie să înceteze astăzi;

4. 𝐅𝐨𝐭𝐛𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐫𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐞𝐬𝐜 𝐬̦𝐢 “𝐠𝐞𝐧𝐞𝐫𝐚𝐭̦𝐢𝐚 𝐝𝐞 𝐚𝐮𝐫”, suporterii și cluburile au ajuns 𝐛𝐚̆𝐭𝐚𝐢𝐚 𝐝𝐞 𝐣𝐨𝐜 𝐚 𝐠𝐫𝐮𝐩𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐂𝐨𝐥𝐝𝐞𝐚 – 𝐁𝐮𝐫𝐥𝐞𝐚𝐧𝐮 – 𝐃𝐚̂𝐧𝐜𝐮. Federația a ajuns vaca de muls milioane de euro și o combinație “optimizată” a unor oameni fără onoare și fără caracter;

5. A venit vremea ca 𝐩𝐨𝐥𝐢𝐭𝐢𝐜𝐮𝐥 𝐬𝐚̆ 𝐝𝐢𝐬𝐩𝐚𝐫𝐚̆ 𝐝𝐢𝐧 𝐟𝐨𝐭𝐛𝐚𝐥, pentru totdeauna. Fac apel la curajul și bărbăția tuturor pentru ca 𝐢̂𝐦𝐩𝐫𝐞𝐮𝐧𝐚̆, 𝐬𝐚̆ 𝐩𝐮𝐧𝐞𝐦 𝐜𝐚𝐩𝐚̆𝐭 𝐣𝐚𝐟𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐩𝐚𝐭𝐫𝐨𝐧𝐚𝐭 𝐝𝐞 𝐠𝐫𝐮𝐩𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐁𝐮𝐫𝐥𝐞𝐚𝐧𝐮 𝐥𝐚 𝐅𝐑𝐅”.

 

Burleanu confirmă că s-a întâlnit cu Florian Coldea

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 6
Author

6 Comentarii

  1. N.1.07.1984, are 40 bastoane în iulie 2024. Întreb doar, fiecare își răspunde! Ce caută acest ‘tiran al democrației’ în fruntea acestei instituții? Ce studii reale la zi în afara de recomandări și școala vieții minimă? E în funcție fost pentru executări de ordin de oriunde apare fără a lua în considerare opiniile colegilor din matca fotbalului românesc? Vrea să mai stea in funcție până iese la pensie? Cred că maximum vreo 2 ani mai sta pe poziție, apoi, daca nu va fi agățat cu ceva distrugător până la 42 ani, deși e timpul adevărului, se va cara in alta poziție înaltă și, ori va sta 10 ani in care va câștiga și pierde posibil și familia(singur cuc si marginalizat) sau ceva mai grav. Nu vad nimic bun și favorabil făcut de el pentru fotbalul românesc, totul e strict pe baza de haos prin recomandări aberante. Mai bine ar veni alt demn și onorabil pe acesta functie care sa ajute fotbalul românesc. P.s. e strict interpretarea datelor personale.

  2. Da, MAFIA FRF-SRI mutare ~ boicot ieftina. Jos binomul din fotbal!!!

  3. Mi s-a parut mie sau asta nu a ratat loja oficiala nici la finala Champions League ? Cata vreme vor fi doar astfel de oameni la carma fotbalului romanesc si masini super premium/sport la usa FRF putem sa ne luam adio de la fotbalul mare.Si daca am rade acum TOT si tot ne-ar trebui vreo 10 ani cel putin pana sa avem o echipa macar ca cea de acum 30 de ani.

  4. Securilă mai stă minim 10 ani, după care lasă moştenire federația beizadelei!

  5. in acest moment depinde de fostii fotbalisti daca ii dau decisiva…ei trebuei sa preia mesajul pe care sa-l duca pina la ultimul esalon decizional. trebuie sa faca valuri sa scape de sintetic… este un moment proprice ce poate fi exploatat.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.