Burleanu confirmă că s-a întâlnit cu Florian Coldea

„Am avut bucuria să ne întâlnim pe stadion la meciurile echipei naţionale şi totul după 2014“. Este afirmația făcută astăzi de președintele FRF, Răzvan Burleanu, în contextul acuzațiilor legate de imixtiunile Statului Paralel în fotbal.

Gigi Becali: Coldea l-a trimis pe Gică Popescu la pușcărie!

Actual șef al fotbalului românesc ține însă să menționeze că întâlnirile dintre el și Coldea nu au avut loc mai devreme de 2014.

„Nu am avut niciodată vreo întâlnire cu domnul Coldea înainte de 2014, am avut bucuria să ne întâlnim pe stadion la meciurile echipei naţionale şi totul după 2014. Alte minciuni şi aberaţii din partea persoanelor care încearcă să facă diferite scenarii. M-am întâlnit cu dumneavastă mult mai des decât cu domnul Coldea”, a declarat Burleanu.

Mititelu îl toarnă pe Coldea la DNA

Șeful FRF a ținut să facă lumină și în cazul avocatului Doru Trăilă.

”Am văzut în această perioadă foarte multe miniciuni, am văzut vehiculate câteva milioane de euro, sunt absolut minciuni, oricine poate verifica, mai ales în ceea ce-l priveşte avocatul Doru Trăilă, care este un profesionist, este un avocat apreciat al Baroului Bucureşti şi membru al unei comisii jurisdicţionale a FRF. Veniturile încasate de Doru Trăilă sunt de ordinul miilor de euro, nu al milioanelor. Cine face aceste acuzaţii trebuie să le demonstreze“.

 

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, finanţatorul FCSB, Gigi Becali, şi patronul FC U Craiova, Adrian Mititelu, au lansat recent atacuri la adresa lui Florian Coldea, dar şi la adresa avocatului Doru Trăilă, membru al Comisiei de Recurs a FRF.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

11 Comentarii

 1. robotel mindria hotilor cu buzunare foarte largi… miza a fost mereu banii multi care trebuei sa ajunga unde trebuie… iar burleanu presteaza ca nu degeaba a ajuns acolo… i-au dat cu ulei sa ni mai scirtiie… frate, se vede ca e sintetic!

 2. Burleanul impostor să ne spună dacă FeReFeaua are statut aprobat juridic.
  Adică: dacă FeReFeaua EXISTĂ LEGAL SAU ILEGAL!

 3. Acum cred ca a-ti inteles cu totii ,care a fost rolul acestui afon complet in fotbal ,domnul Burleanu ,ca sa ajunga intr-o functie atit de inportanta in fotbalul romanesc.Ne-am intrebat la inceput cuma ajuns Burleanu in aceasta functie ,atita timp cit in Romania erau atunci ,foarte multi specialisti si cunoscatori in fotbal care ar fi avut prioritate pt. acest loc .

 4. @ Pauliane …n0ai dreptate

  actualul Pres de Federatie de Fotbal este feciorul generalului de militie Burleanu -fost mare jucator , providential , al FCM Bacau.

  Se stie ( fireste de cei cunoscatori ai fenomenului FOTBAL ) ca Bacaul . Clujul , Pitestiel si Buzaul = anexe ale fstei Coopetrative ( a se citi = MAFIE Fotbalistica) .

 5. Fotbalul nu putea face excepție. Au făcut ăștia România praf.

 6. DRAGOMIR, BICALI …IL ATACA PE CODLEA…BAAA TOLOMACIL,OR …DACA SE DOVEDESTE CA OMU I CURAT SI CA I DOAR O INCERCARE …SI SE INTOARCWE N FJUNCTKIE….ATI…BELITO..PITICANTROPILOR…MEREU CU CJUTITU ..PE LA SPATE…DRAGOMIR ..MARLANU..BLEAH…

 7. Alt mafiot sustinut de caracatita Coldea.

 8. Mare jucător mare de minifotbal acest pui de securist, sprijinit de nemernicul Dâncu şi de Coldea a fost impus la FRF! AFARĂ NEMERNIC SECURIST!

 9. Cum sifonezi banii fără să fie delapidare şi abuz în serviciu? – Foarte simplu! Extinzi „câmpul taxtic” pe terenul de fotbal, optimizezi contractele cu firme cu patria a priori în organigramă, după care profiți! Totul este să găseşti un burlan suficient de larg să scurgă bine lichiditățile.

 10. Da, mare bucurie trebuie să ai să te întâlnești cu Coldea! Sunt convins că e un tip cât se poate de agreabil și de spiritual! Exact ca Luluța…Toți, dar absolut toți cei care prestează pentru statul mafiot sunt niște găunoși.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.