Derby-ul Dinamo-Steaua. 900 de jandarmi vor asigura culoare de securitate pentru suporteri

Măsuri de securitate fără precedent sunt luate pentru derbyul de vineri, dintre Dinamo şi Steaua, conform Digi24.

Aproape toţi jandarmii din Bucureşti vor fi chemaţi la serviciu. Pentru că membrii galeriilor au început să se bată pe străzi, cum s-a întâmplat înainte de Rapid-Steaua, suporterii vor merge spre stadion prin culoare formate de oamenii legii.

Circa 40.000 de suporteri ai ambelor echipe sunt aşteptaţi pe Naţional Arena, iar jandarmii au pus la punct un plan nou de securitate. Pentru prima oară înaintea unui meci, galeriile vor merge spre stadion printr-un cordon viu, format din peste 900 de jandarmi.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.