Din chef în chef, din aniversare în aniversare!

Altă fotografie cu cântec cu Ludovic Orban și liberalii chefuind circulă pe net.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 6
Author

13 Comentarii

 1. o noua fotografie buna pentru campaniile electorale ce se apropie!

 2. IMNUL PANDEMIC AL LIBERALILOR
  Ole, ole fiindca Jhoannis e. De covid nu ne pasa, pe prosti ii tinem in casa,pe sclavii ii trimitem la sparanghel, pe batrani la Sf. Petru in cer, pe elevi vrem sa-i facem analfabeti functional, pe profesori sclavi făuritorii de globslisti antinationalisti si cacanari, pe medici fricosi si fara coloana la care sa mergem cu plicul si c-o damigeana. Pe Romania o colonie sinistra fără barbati adevărați, dar cu barbati purtători de fustita si cu femei cu copii conceputi in batista, pe care- i vom creste fara credinta, dar cu o credinta de globalisti neomarxisti fara respect pentru bunici si bunica.

 3. ce bine stă capu’ la guvern în capu’ la masă…alt afiş electoral, semn că-l adoră ai săi penelici pe maestrul măscarici…

 4. Mă rog asta-i nu-i chef cu apă și cafele,.. asta-i casa particulara bă boilor !!. poate Omu sa facă de vrea…ia mai duceți va dracului de comuniști…

  • Bai istetule, nu vezi ca Danca ia notite de la sedinta de lucru a partidului ? Ce te mai strofoci atat sa le iei apararea? Sunt niste …neinspirati, ca sa nu le zic altfel!

 5. Dar poza lui Claudiu Manda de ce nu o dati?
  Este facuta la Cobia, cu o multime de masini.
  Sunteti PSD-isti, voi, cei de la Cotidianul?
  Daca da, puneti-va pe frontispiciu ”Gazeta PSD-ista”‘ ca sa stim si noi, cititorii.

 6. pariu ca poza cu cheflii fu luata la Vila Lac Unu , unde dupa contaminarea laibaralilor cu COVID 19 % de la col. Chitac, se retrasese tot activul CC al PCR = PDL + PNL ? astia guverneaza republica sparangheliara Rumaenien! plus Catzu si Mutu din Deal care-i si intrece !

 7. chiar vor sa fuga de la putere. altfel, aceste poze nu ar fi aparut niciodata. Ne-au facut praf, pentru ca li se ordona global acum. Practic nu mai avem tara, presedinte, guvern parlament etc. Toate comenzile vin de la paianjenul global, prin care soros papusatul elitelor a cumparat si s-a infioltrat in toate guvernele tarilor. Sunt cateva tari in care inca nu a reusit sa ajunga acest vierme – Madagascar, Tanzania, Belarus si inca cateva. Bravo Ungariei ca l0au exopulzat pe viermele asta, asta ar trebui sa facem si noi si toate tarile civilizate. Viermele asta trebuie declarat persoana non grata mondial, acum. Problea este ca guvernul mieu si preshul vor sa fuga de la putere, dar cine va veni va face la fel sau mai rau. Atat timp cat nu avem omaeni la conducere puternici care sa se lupte cu paianjenul asta, vom deveni „o tara ca afara” – CHINA.

 8. Pai astia sunt campionii chefurilor!!!!!!!!! Si imbecilul iar este cu tigara in mana in timp ce este interzis fumatul in institutii! „Rumanul” iese din bar sau restaurant afara la fumat, si dobitocul mincinos fumeaza cu toata nesimtirea! HUUUOOOO Javra ipocrita! Bai pesedistilor, puneti pozele astea pe afisele electorale, sa vada tot romanul ce mincinosi sunt!

 9. Asta e o poza mai acatarii..Participa si Ficusu la paranghelie.Dupa ceasu cheliosului din prim-plan si cum bat razele soarelui in camera astia sunt prezenti la chermeza odata cu zorii.Nici macar nu s-au obosit sa se descalte asa cum cer regulile bunului simt..Rominia euriopeana,Rominia norr-maa-laaa,Rominia lucului binee fecut.

 10. Marile probleme ale S(t)ATULUI la crâșmă se dezbat! Asta-i de când lumea și pământul, e tradiție, ați uitat de Poiana lui Iocan, cu fierărie și cârciumă!? În loc să vă bucurați că a fost reinstaurată BUNA TRADIȚIE și că lucrurile merg bine cu un vin ghiurghiuliu, un Bohotin sau o fetească ori băbească parfumate, cu o tărie scumpă, voi… ce faceți, cârcotașilor! Mai bine, mergeți la crâșma cea mai apropiată și tratați-vă cu o țuicomicină, de care pier toți virușii! „Las Fierbinți” e idealul de Țară! Cu școala restructurată în cu totul altceva, de recuperare și spițerie de spirtoase! Îmi place enorm poziția belferului Orbete, răscăcărat pe 7 scaune, fumând ca ghiorlanii, cu râsul gâlgâit, fudul, asemănător cu celebrul be-hă-hă-hăit! Pe bune mâini e Țara, vă rog să coborâți, șoferii-s tur(tă)mentați!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.