Doctoriţa de la Braşov care a schimbat garda, concediată

Sancţiuni la Spitalul Judeţean Braşov. Doctoriţa care a făcut schimb cu o colegă de la un alt spital pentru o tură de gardă şi, chiar în acea tură, a fost externată la cerere femeia de 83 de ani care, ulterior, a fost găsită moartă pe un câmp, a fost concediată, conform Digi24.

O altă sancţiune a fost dată şi în cazul şoferului de ambulanţă care a înghesuit bolnavii în maşină.

Acesta va fi penalizat cu 5% din salariu timp de trei luni.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.