Dorel Stoica: Steaua a fost un simplu loc de muncă

Legitimat de Steaua în această vară la dorinţa lui Victor Piţurcă, pe atunci manager general, dar tras pe linie moartă de noul antrenor Ilie Dumitrescu, Dorel Stoica regretă că este suspectat că nu ar fi dat totul sub comanda noului tehnician.

Mijlocaşul Dorel Stoica, exclus din lotul Stelei de tehnicianul Ilie Dumitrescu, a declarat marţi că gruparea din Bulevardul Ghencea a reprezentat pentru el „un simplu loc de muncă” şi că, de câte ori a fost trimis pe teren, a încercat să-şi facă datoria cât mai bine.

„La Steaua în această periodă a fost un simplu loc de muncă. Regret însă că se spun unele lucruri urâte despre mine. Nu am minţit fotbalul niciodată. Orice jucător trece şi prin momente mai puţin plăcute şi consider că din această cauză jocul meu nu a fost unul dintre cele mai bune”, a spus Stoica.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.