Dragnea: Nu mai există nicio zonă cu risc foarte mare de inundații în acest moment

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, miercuri, pentru B1 TV, că la ora actuală nu mai există nicio zonă cu risc foarte mare de inundații în zonele afectate de ploi în ultima perioadă.

„Am vorbit de azi noapte cu prefectura și cu cei de la ISU, am suplimentat forțele de intervenție în aval de Vedea, spre Dunăre. Sunt pregătiți unde cred ei că există riscuri să depășească cota de inundație. Sperăm să nu fie atât de mare viitura, dar la ora actuală nu mai există nicio zonă cu risc foarte mare de inundații”, a declarat Dragnea.

Dragnea a mai spus că trebuie făcută o analiză serioasă privind cheltuielile către Administraţia Naţională „Apele Române”.

„N-am niciun reproș pentru modul cum intervin, însă trebuie schimbată abordarea, de ce să le dăm atât de mulți bani anual, când e mai bine să le dăm mai puțin, dar să îi dotăm cu mașini și utilaje necesare, astfel încât să poată interveni rapid în astfel de situații. În ultimii 20 de ani a fost o abordare proastă, cu banii alocați pentru lucrări”, a afirmat vicepremierul.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.