„Dragnea, nu uita. Aşteptăm şi cartea ta!”

Un miting anti-PSD are loc duminică seara în Piaţa Victoriei şi în fața sediului Partidului Social-Democrat.

Numărul participanţilor la manifestaţia anti-PSD din Piaţa Victoriei a ajuns la 200, iar participanţii la protest au plecat, pe trotuar, către sediul PSD din Şoseaua Kiseleff.

Protestatarii au ajuns la poarta sediului PSD, unde scandează lozinci împotriva membrilor acestui partid, precum: „Dragnea, nu uita. Aşteptăm şi cartea ta”, „Pic şi Poc de Teleorman, Dragnea şi Carmen Dan”.

Manifestanţii, al căror număr a ajuns la aproximativ 200, au plecat în marş către sediul PSD din Şoseaua Kiseleff, iar un participant la manifestaţie a mers în fruntea coloanei de manifestanţi cu mâinile legate la spate, în semn de protest faţă de decizia primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, de a nu autoriza mitingul pe motiv că în zona respectivă ar urma să se desfăşoare o altă acţiune. Protestatarii susţin însă că acest lucru este neadevărat.

Protestatarii strigă lozinci precum: „Afară, afară, trădători de ţară”, „DNA să vină să vă ia”, „Dragnea, nu uita. Aşteptăm şi cartea ta”.

Protestatarii cer demisia ministrului de Interne, , scandând: „Pic şi Poc de Teleorman, Dragnea şi Carmen Dan”.

În timpul manifestaţiei, luminile în interiorul sediului PSD erau stinse, iar după aproape o oră oamenii au început să plece. Aproximativ 20 – 30 diintre aceştia s-au întors în Piaţa Victoriei, unde au cântat Imnul Naţional şi au anunţat că săptămâna viitoare vor protesta şi la Primăria Capitalei.

Unul dintre demonstranţi a lipit poza lui George Soros lângă sigla PSD de pe poarta sediului partidului, iar un altul a pus cătuşe pe aceeaşi poartă.

Mitingul s-a încheiat fără incidente, după aproximativ două ore de proteste.

Manifestanţii au anunţat că săptămâna viitoare vor protesta în faţa Primăriei Capitalei.

Recomanda
Author