Drulă se aruncă

Nu există dispute politice fără să nu se bage și USR. Și dacă Farfuridi al lui Caragiale zicea, „Am n-am înfăţişare, la douăsprece trecute fix mă duc la tribunal….“, liderul USR Cătălin Drulă intervine în discuția dintre PNL și PSD. Are, n-are treabă, glăsuiește:
„Nu, Marcel, nu merge să fugi când vine nota de plată.
De aproape 2 ani sunteți la guvernare. VOI ați creat dezastrul. Voi, PSD și PNL, patronați de Iohannis.
Cum credeați că se termină datul în păcănele și petrecerea în care ați rupt banca?
De 2 ani de zile vă cer să opriți jaful din bani publici că se va termina rău.
Și acum? Vrei ori să ia contribuabilii nota de plată ori să fugi?
În timp ce chiar zilele astea – sfidare maximă – adăugați zeci și sute de posturi noi, unele plătite cu 10.000 de euro pe lună, sinecuri și creșteri de organigrame.
Mai merge o șampanie și niște caviar așa la ultima comandă, nu?
Ce faceți voi este FURT. Furați viitorul României, furați șansele românilor de a trăi mai bine.
Și pentru asta trebuie să plătiți VOI.“
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

11 Comentarii

  1. Tinerilor fomisti lansati in politica in ultimii 10-15 ani, indiferent de partide, personajele din „O scrisoare pierduta” a lui Caragiale nu le spun nimic. Asta presupunand ca au urmarit sau citit piesa. Par doar naive si lipsite de imaginatie in lupta politica, iar morala lor e mai mult decat acceptabila. Si nu au niciun haz.

  2. Un partid fals,care condus de Nicusor arata cat de cat ,azi e o jalnica armata de Paturici,macar Barna a facut niste bani fortand iesirea de la guvernare,sa lase loc la masa PNRR pesedeului tata si mama
    Drula, mai Buratino,mai,daca esti prost tot timpul,nu mai pupati Parlamentul ,exact ca UDMR

  3. cum l-a sponsorizat raifaizan pe ghinea, ne spune si noua dl drula? dl ghinea e ala care s-a laudat ca a scris pnrr… dupa dictarea altora…

  4. Acest , activist Zdrula impreuna cu Rareș Bogdan au apărut in peisajul politic fara nicio vechime politica in vreun partid. Amândoi sunt ofiteri SRI. Nu este o nenorocire , dar sa nu intre in politica pentru a fi obligați, si se vede din comportamentul lor politic de pana acum , sa acționeze la ordin. Dacă Rareș nu a fost ministru, dar timpul nu este pierdut , Drula ca ministru a avut aceiasi prestație ca Rus , Orbán . Adică , bla, bla.Fara profesioniști in funcții de ministru România nu va merge nicăieri. Sigur ca este dificil sa conduci ca premier niste oameni asupra carora nu ai putere politica , dar in asta consta statul de drept capitalist. Sa ai premier un om cu experiența politica si economică care sa fie superior miniștrilor ca intelect. La noi statul capitalist este doar pe hartie. Metoda de conducere si calitatea oamenilor politici este submediocra. Normal ca in Romania unde ridici preșul pute. Dar marile averi se înmulțesc.

  5. Nu stiu cine e R.C,dar sigur un gurnalist fara valoare.USR este singura alternativa.Nu pentru dacii liberi,analfabeti si hauriti desigur si nici pentru patriohotii pesedisti.”treabamare”,iti place sa te ratezi?

  6. Au dat buzna toti useristii la Untoldul securistilor dovedind ca sunt de-o mama. Acolo s-au simtit in mediul lor telectual. Acum s-au ales cu numele de ‘ghebosi’.

  7. Bai, ghebosule Drula, ce zici de asta : „CCR a motivat decizia ref. „pensii speciale” cu precizarea ca, daca se taie pensiile magistrati, politisti, functionari parlamentari, etc., atunci, pt a nu se aplica discriminare cf. Constitutiei, trebuie taiate absolut toate pensiile necontributive, acordate pe alte legi : pensiile celor cateva zeci de mii „rivolutionari”, ajunsi din 1000 buc. in 89′ – la cateva zeci de mii in 2023, si nu se stopeaza distribuirea ilegala de Certificate de „rivolutionari”. Amante, amici de invarteli, membri din partide, nasi, fini, frati, surori, majoritatea in orase unde nici habar n-au avut despre Lovitura de Stat 89′”.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.