Dumitru Dragomir: De data aceasta nici NATO nu îl poate opri pe Gigi Becali să ia titlul!

Fostul președinte al LPF, supranumit și Oracolul de la Bălcești pentrui previziunile sale, este convins că sezonul acesta va fi, în sfârșit, cel norocos pentru Gigi Becali, FCSB urmând a câștiga titlul cu toate că, mai ales în play-iff i se vor pune multe obstacole în speranța că ar putea fi opriți. Dumitru Dragomir a detaliat la PROSPORT despre faptul că FCSB se blindează acum suficient pentru a nu mai putea di detronată iar cele două rivale, CFR Cluj și Universitatea Craiova, nu au forța necesară pentru a o putea stopa.

„Nu credeam că o să vină vremea să spun asta, dar Gigi Becali e pe cale să îi învingă pe toți antrenorii ăștia cu licența PRO de la noi. Până la urmă e afacerea lui, iar el și-o gestionează cum vrea. El nu obligă pe nimeni să lucreze în stilul lui. Le spune înainte la toți care sunt condițiile sale de lucru. Dar chiar și așa, FCSB e clar că la această oră e cea mai bună echipă din prima noastră ligă. Bravo lor! Bravo lui Gigi Becali! Iar dacă FCSB o să câștige titlul, atunci FRF să îl declare pe Gigi Becali antrenor emerit.

Însă, sunt convins că Gigi este de acord cu mine și e conștient că din play-off o să aibă parte de foarte multe surprize. O să vedeți ce tălpi i se vor băga lui Gigi Becali din toate direcțiile. Iar Gigi Becali își va lua toate măsurile și o să bage mâna adânc în buzunar pentru transferuri bune de tot. Dacă o să facă acest lucru, atunci nici NATO nu îl va mai opri pe Gigi Becali în lupta FCSB-ului pentru titlu

„CFR-ul nu trebuie subestimată indiferent la câte puncte termină în spate sezonul regular față de FCSB. Echipa lui Varga este principala contracandidată a FCSB-ului în lupta pentru titlu, iar Gigi știe acest lucru. CFR-ul este și ea destul de puternică din mai multe puncte de vedere.

De Craiova lui Rotaru, Gigi Becali nu trebuie să aibă teamă, deoarece Craiova lui Rotaru nu are constanță în rezultate. Pierde puncte când îți e lumea mai dragă. Dar vă repet, dacă Gigi Becali bagă mâna în buzunar pentru transferuri bune în iarna asta, nici NATO nu va mai opri să iasă campion!”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

5 Comentarii

 1. E clar, pușcăriașule, ne-am convins de asta! Dacă putorili ca tine dîn organili Statului nu-și fac treaba, așa va fi, cum vrea fariseul ‘liberat condiționat…
  https://iamsport.ro/fotbal/superliga/dezvaluiri-halucinante-din-culise-facute-de-vali-moraru-dupa-golul-din-ofsaid-care-a-decis-sepsi-cfr-a-fost-certat-ca-a-dat-imaginile-din-camera-var-id8084.html
  Mitică olteanu’ di la mămăLigă, partenerul de table analfabet a’ ciobanului pușcăriaș analfabet.
  https://www.youtube.com/watch?v=UHPOLeHE0VA

 2. Doi pușcăriași, doi escroci, doi golani…
  Cu bani în românia poti lua si președinția!…
  Se poate șterge la cur cu titlul ,în europa e în lumea a patra…
  Apropo se NATO banditule, se vede cum apară fiecare centimetru din teritoriul româniei!…

 3. NATO nu a oprit niciodata pe nimeni. Sunt la fel de buni ca Dinamo in Champions League.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.