El este fratele „secret” al Elenei Udrea

Aparțiile fratelui Elenei Udrea sunt extrem de rare în spațiul public, puțină lume știind de fapt de existența lui. Jurnaliștii de la site-ul wowbiz.ro au intrat în posesia unor fotografii cu fratele celei mai mediatizate femeii din politică din ultimii ani

Cu un an mai mare decat Elena Udrea, Adrian Valentin Udrea s-a remarcat acum patru ani, când a amenințat cu bătaia o echipă a Antenei 3, dupa care a dispărut din spațiul public. Este căsătorit, soția sa fiind membru PMP. Fratele lui Udrea încercat ceva în domeniul afacerilor, fără prea mare succes, însă potrivit site-ului citat.

Imaginile prezentate de wowbiz sunt de la aniversarea unei fetițe pe care a nășit-o Udrea, înainte de arestare. Fratele său preferă să stea numai în spatele deputatei, ca un bodyguard, deși restul invitaților, printre care și mama, îi cânta sărbătoritei „la mulți ani” din prima linie, comentează site-ul citat.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.