FACEBOOK HOME: Ce a spus Mark Zuckerberg la lansare

FACEBOOK HOME, noua interfață Facebook, a fost lansată joi seară. În cadrul aceluiași eveniment a fost lansat și telefonul HTC First, primul telefon preinstalat cu interfața FACEBOOK HOME.

„FACEBOOK HOME – Nu am creat un telefon, nu am creat un sistem de operare. Am creat ceva mai profund decât o aplicație”, a spus Mark Zuckerberg în cadrul evenimentului de lansare.

„Veţi putea transforma telefonul Android într-un minunat dispozitiv de socializare”, a spus Zuckerberg.

Noua interfaţă va pune accentul pe imagini, la fel ca recentele schimbări operate în serviciul de ştiri al Facebook.

„Credem că aceasta este cea mai bună versiune a Facebook”, a exclamat Zuckerberg.

Interfața FACEBOOK HOME va putea fi instalată din magazinul virtual Google Play, începând cu data de 12 aprilie. Interfața FACEBOOK HOME va fi disponibilă și pentru tablete, însă abia câteva peste luni. Interfața-aplicație FACEBOOK HOME va fi actualizată în fiecare lună.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.