Familia Regală britanică nu mai are liniște

Mama lui Kate Middleton, Carole, este de-a dreptul indignată  în legătură cu o decizie la care fratelui ei, Gary Goldsmith, nici nu se gândește să renunțe.

Unchiul lui Kate a decis să ignore complet rugămințile familiei privind proiectul său de a participa la Celebrity Big Brother, unde s-a înscris.

Există temeri serioase că Gary ar putea vorbi mai mult decât trebuie, deși bărbatul dă asigurări că acest lucru nu se va întâmpla.

 Tabloidele britanice scriu  că cei de la Palat sunt  deja îngrijorați  de ceea ce ar putea spune Garry.

„Gary a spus că mama lui Kate, Carole, și tatăl ei, Michael, sunt revoltați și nu sunt fericiți de participarea sa în cadrul show-ului Celebrity Big Brother. Este exasperant pentru ei. Kate nu are nevoie de acest stres”, a spus o sursă pentru The Sun.

Potrivit surselor, nici Harry și Meghan nu sunt scutiți de emoții, unchiul Gary putând să amplifice conflictul cu Casa regală prin eventuale detalii de culise.

Apropiații unchiului lui Kate Middleton insistă totuși și spun că acesta va vorbi, însă doar ”cu drag” despre nepoata Kate.

Externată la sfârșitul lunii ianuarie, Kate a fost extrem de rezervată cu privire la starea sa de sănătate, menținând confidențialitatea informațiilor medicale. Ulterior, lipsa Prințul William de la un eveniment public, după ce acesta și-a anulat participarea  invocând motive personale, a neliniștit opinia publică.

A fost necesară chiar o declarație, prin care s-au dat asigurări că Prințesa de Wales își va relua activitățile după perioada Paștelui, pentru a mai calma  spiritele. În acest context, decizia unchiul ei, Gary Goldsmith, care s-a înscris la Celebrity Big Brother, pune în pericol echilibrul și așa fragil al Familiei Regale.

Gary Goldsmith  a participat la nunta nepoatei sale cu prințul William în 2011, dar și la căsătoria surorii sale Pippa, cu miliardarul James Matthews, șase ani mai târziu.

 

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

7 Comentarii

  1. Asta da problemă în Anglia!…totul merge uns și tocmai acum se strică căruța,pardon caleașca!…

  2. ,,KM și Soarele Negru lucrau la un plan pe termen lung care presupunea folosirea Ucrainei pentru a distruge Rusia și a o împărți în mai multe state vasale. După aceasta, au plănuit să invadeze China și să o împartă în 5 state beligerante… Societatea Dragonului Alb și aliații lor asiatici i-au oprit pe loc.
    Ei se confruntă acum cu falimentul Occidentului, o înfrângere militară totală și o epurare continuă a conducerii lor la nivel înalt…Palariile Albe i-au scos in decor pe sataniști într-un ritm accelerat. În ultimele două luni: Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer ; Regina Camilla a anulat toate aparițiile publice ;
    Prințul moștenitor William a dispărut ; Kate Middleton a suferit o intervenție chirurgicală la abdomen și nu a mai fost văzută din decembrie ; Sarah, ducesa de York a fost diagnosticată cu cancer de piele ; Prințul Edward „se retrage” de la îndatoririle regale ; Thomas Kingston, care s-a căsătorit cu familia regală britanică, a murit brusc ; Jacob Rothschild a murit ; Regele Norvegiei a fost dus de urgență la spital cu o infecție ; Papa Francisc a fost dus de urgență la spital ; Regina Danemarcei a anunțat abdicarea șoc… Doi cai negri au fost reperați cu un cal alb „capturat” și un steag negru în afara Palatului Buckingham. „Obișnuința călăreților regali este să nu aducă niciodată un cal alb fără prezența regelui și a reginei. Prezența unui cal alb înseamnă prezența regelui. Când regele Charles nu este prezent în această cavalerie, înseamnă că este mort”, spune o sursă MI6. Deoarece acest lucru s-a întâmplat când a fost anunțată moartea lui Jacob Rothschild, înseamnă că el a fost adevăratul rege al Angliei. De asemenea, am fost informați de informațiile poloneze că prințul William este cu adevărat fiul lui Jacob Rothschild.’’

  3. Pare sa fie o boala serioasa care afecteaza familia regala…membrii ei nu se pot abtine sa vorbeasca niste lucruri si familia sta stresata! Zici ca sunt copii de 5 ani care spun tot ce se intampla acasa!

  4. Serios , famelia regală are insomnii ? Nu mai are loc murdăria sub preș , de ce nu cumpărați unul mai mare, rezolvați problema.

  5. Cine stie ce porumbel mai scapa unchiul despre petrecerile cu minori din subteranele palatelor regale. Daca exista astfel de temeri, unchiul s-ar putea sa devina pasionat de viteza si sa-l lase franele pe o sosea in serpentina. Sunt lucruri care se mai intampla.

  6. O natiune degenerata fr nici un viitor ,niste criminali care u facut numai genocite pe planeta

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.