Schimbare de antrenor la FC Voluntari

FC Voluntari a rămas fără antrenor. Liviu Ciobotariu a încheiat relaţiile contractuale cu formaţia FC Voluntari, au anunţat, joi, reprezentanţii grupării ilfovene de fotbal pe pagina oficială de Facebook.

„Mulţumim, Liviu Ciobotariu! După 2 ani frumoşi, drumurile antrenorului Liviu Ciobotariu şi ale echipe noastre se despart. Salvarea de la retrogradare în sezonul 2020/2021, finala Cupei României şi locul 4 în stagiunea 2021/2022, plus barajul pentru Conference League în campionatul recent încheiat sunt doar câteva din performanţele realizate de Mister la cârma formaţiei noastre. Vă mulţumim pentru tot ceea ce aţi făcut pentru noi, Mister!”, se arată în anunţul FC Voluntari.

Liviu Ciobotariu (52 de ani) a condus FC Voluntari în 91 de partide oficiale, în toate competiţiile, bilanţul său însumând 36 de victorii, 28 de egaluri şi 27 de eşecuri.

În sezonul recent încheiat, FC Voluntari a ocupat poziţia a treia în clasamentul play-out-ului Superligii, la egalitate de puncte cu ocupanta locului 2, Petrolul Ploieşti, 34 de puncte, şi 2 puncte distanţă de liderul FCU Craiova.

Oficialii clubului s-au mișcat repede și deja au adus un antrenor nou.

„Bun venit, Marin Dună!  Clubul nostru îi urează bun venit şi îi doreşte mult succes la cârma formaţiei noastre!”, au anunţat reprezentanţii FC Voluntari pe pagina oficială de Facebook.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

4 Comentarii

 1. Antrenor excelent ca si Maldarasanu. Chiar ma mir ca becali atipeste ca un broscoi. Bafta!

 2. A fost anunțat deja dă o lună dă voluntarijdi că vor să renunțe la el! Probabil în campionat n-a acceptat să blătuiască meciu’ cu saivanu’, așa că saivanu’ a „cucerit” iarăș’-șî-dîn-nou anu’ ăsta slăvitu’ titlu dă „vicecampioană” (inventat dă slugile simbriașe ale ciobanului pușcăriaș, dă la GheZepe șî Porrnsporc), INIEGZISTIENT.
  Așa că „Ciobi” a acceptat imediat oferta serioasă venită de la Sepsiszentgyörgy, cum era normal să facă. Se va acomoda repede acolo, mai ales că porecla lui seamănă cu diminutivu’ local……[Rumburak]
  https://www.youtube.com/watch?v=UjIuePb1a2k

 3. Nu vă e rușine nenorociților, v-a plătit pandele și sârmă lui să scrieți un astfel de articol…ce Arahat de echipă e asta?…văd că bate un vânt de propagandă PSD la voi în tigvele voastre…banul și numai banul…

 4. @ „Rammstein”, 8 iunie 2023 la 14:36
  Lasă-i, nu-i certa! …măcar să îi ia și ei din bani lu’ pandilitu’, că „are balta pește”, din taxele luate de pe poolitrucii cu vile făcute acolo…
  Oricum voluntarijdii vor retrograda în ediția de campionat ce vine (le-a plecat „Ciobi”, și – mai ales – nu-l mai au pe Gabi Tamaș; nimeni nu observă că, la vîrsta lui matusalemică și cu defectele lui fără leak, unde joacă Tamaș în centrul apărării echipa urcă în clasament; cînd el pleacă de la echipa aia, ăia coboară în clasament!), că vor „da” punctele ciobanului naș pușcăriaș. Aleluia! …pardon: aleăluia…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.