Finul lui Emil Boc susţine că Bosch şi-ar putea muta o parte din operaţiuni la Jucu

Compania Bosch şi-ar putea muta o parte din operaţiuni la Jucu, susşine preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, pedelistul Alin Tişe. Potrivit acestuia, oraşul Cluj se află pe lista scurtă a locaţiilor luate în considerare de nemţi.

Acesta spune că a studiat deja amplasamentul pe care autorităţile îl pot oferi pentru construirea unei hale de producţie. Tişe a susţinut că nu poate deocamdată să fac publice detalii ale viitoarei investiţii, deoarece cei de la Bosch au cerut păstrarea confidenţialităţii.

„Compania Bosch este interesată să investească în zona industrială Tetarom cel mai probabil lângă halele Nokia”, potrivit lui Tişe, care a mai precizat că discuţiile cu Bosch durează de peste 10 luni şi că au fost purtate de către el, vicepreşedintele CJ Radu Bica şi directorul parcurilor industriale Tetarom, Viorel Găvrean.

Joi, Nokia a anunţat că va pleca din România şi că-şi va muta producţia în Asia.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.