Fisură uriașă în scoarța terestră (video)

O crăpătura de aproximativ 30 de metri adâncime și 200 de metri lățime s-a format în urma cutremurelor din Turcia, arată imaginile obținute cu ajutorul unei drone și postate pe agenția turcă de presă IHA Haber.

Filmarea a fost realizată deasupra satului turcesc Tepehan din provincia Hatay. De altfel, peste 3.000 de clădiri au fost distruse chiar în Hatay, în centrul orașului. Multe case sunt avariate și s-ar putea prăbuși în orice moment.

Alte imagini care arată magnitudinea cutremurului, în care au fost distruse mii de clădiri, continuă să fie date publicității de agenția menționată. Drumul care trece peste Autostrada Adıyaman-Sanliurfa-Gaziantep, situat în granițele districtului Pazarcık, epicentrul primului cutremur, a fost și el distrus

 

Foto și video: IHA Haber

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 5
Author

10 Comentarii

  1. De ce nu se interzice construirea in zone cu fisuri. Bucurestiul sta tot pe fisuri din astea. De ce nu se muta orasul. De ce nu se opresc constructiile noi? Afaceri imibiluare ale mafiei. Cand vor murii 3 milioane de romani vor fugii cu bani cu tot.

  2. Satan NATO se comporta ca o haita de lupi. Nu numai ca ataca statele ce nu fac parte din el pentru a le subjuga si fura bogatiile dar masculul Alfa in speta SATAN USA ataca tarile care fac parte chiar din organitatie. Aruncarea in aer a cunductelor rusesti este un act de razboi economic practic al SATAN USA dus pentru a ruina economiile tarilor europene care fac parte chiar din NATO si-n primul rand a Germaniei. Iar atunci cand masculul Alfa, simte vreun supus ca nu-l asculta orbeste il ataca militar pe acesta cu mijloace neconventionale cauzatoare de crime in masa si mari pagube materiale. Prima tara atacata prin amorsarea celor 2 cutremure artificiale fiind chiar Turcia, membra SATAN NATO.

  3. ce coincidenta exact la momentul oportun in favoarea US, cite foraje si fracturari de roca fac americanii in nordul Siriei ocupat de ei si de unde fura tot petrolul si gazele prin fracturarea placilor?! doua cutremure cu doua epicentre diferite la zeci de km distanta unul de calalalt si sute de cutremure pe o lungime de sute de km… unde naiba am mai vazut noi cutremure declarate „normale”, peste 300 de cutremure intr-o saptamina pe undeva pe linga Braila parca, tocmai linga o exploatare a gazelor de sist???!!! ale naibii coincident

  4. Fisura asta gelul a facut-o. In loc s-o faca la Moscova, americanii au gresit si au facut-o la turci, sa-l de-a jos presedintele lor. Razboiul tectonic al generalului Strainul.

  5. ….o fi „HAARPA” CONSPIRAȚIONISTĂ ” ? ORI ÎNCĂ NU NI SE SPUNE PE ȘLEAU „PUTEREA EI”

  6. Acest cutremur sigur nu a fost unul natural si a fost un cutremur provocat.Acum ramane de vazut daca tot americanii sint cei care au avut acest interes ,la fel cum au procedat si cu conducta de gaze .

  7. „Acest cutremur sigur nu a fost unul natural”

    Evident ca nu, alea naturale de 10 pe scara de 10 sunt anuntate cu 1/2h inainte de un basist pe ifoane. De astea n-a stiut cineva, ceva, au venit in tenesi. Si ora, 4 am, spune totul, la ora aia dorm si paznicii.

  8. E de luat aminte la vorbele japonezului seismolog,..Cred că e cel mai in temă la o părere.. Pe de altă parte evident arataă de parcă ar fi trecut acceleratul,. fără tunel..

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.