Florin Piersic şi-a închis firma de la Cluj

Cunoscutul actor Florin Piersic şi-a suspendat firma de creaţie artistică, înfiinţată în Cluj, pentru următorii trei ani.

Actorul clujean şi-a deschis o societate comercială, Florin Piersic SRL, împreună cu asociatul Florin Ilie. Activitatea societăţii a fost suspendată începând cu data de 20 iulie, potrivit unui anunţ publicat în Monitorul Oficial şi citat de dailybusiness.ro.

Firma a fost înfiinţată în 21 august 2001 pe strada Nicolaus Copernicus. În Cluj-Napoca a mai fost deschisă o fundaţie care îi poartă numele cunoscutului actor.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.