Fostul principe Nicolae, omagiu la Colectiv

Fostul principe al României, prințul Nicolae a revenit în România. Acesta a fost zărit în dimineața zilei de 24 ianuarie la Clubul Colectiv, acolo unde a aprins o candelă în memoria celor decedați în incendiul din data de 30 octombrie și a depus și o coroană de flori, potrivit b1.ro.

Pozele cu acesta în timp ce aducea un omagiu victimelor din Colectiv au apărut pe contul personal de Facebook al lui Constantin Teclici, alături de care apărea și un mesaj.

„Am trecut astazi pe la club COLECTIV sa aprind o lumanare. Am avut placuta surpriza sa vad pe cineva pe care nu l-am vazut noi de mult timp. Nu a uitat de noi si de casa lui. Sper ca va gasi din nou” Drumul spre casa”, se arată în mesajul de pe Facebook.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.