(FOTO) Stație de autobuz, făcută praf

O mașină a intrat într-o stație de autobuz din București. Două persoane au fost rănite. Reprezentanții Brigăzii Rutiere a Capitalei au anunțat că au fost sesizați, sâmbătă, în jurul orei 15.00, că un accident a avut loc la intrarea pe bulevardul Constantin Prezen, sensul de mers către bulevardul Charles de Gaulle.

Din primele informații, șoferul a pierdut controlul volanului, a intrat pe trotuar și a rănit două persoane care erau în stația de autobuz.

Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii face cercetări pentru a stabili exact cum s-a produs accidentul. Potrivit primelor informații, șoferul autoturismului de lux ar fi medic la un spital din Capitală.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

1 Comentariu

  1. Aoleu, pai ce facusi nene ? Intrasi cu bunatate de furaciune in statia de autobuz ? Te intelegem … probabil ca vorbeai la telefon, ca sa pui de vreo alta deturnare de fonduri europene sau alte banditisme … eii, lasa, ca iei alta saptamina viitoare … si se mai intreaba unii de ce prefera unii medici sa ramina in Romania, in loc sa plece prin Anglia, Spania sau Germania …

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.