Gabi Balint a dezvăluit destinația lui Adi Mutu după divorțul de Neftci Baku

Adrian Mutu a fost înlăturat de pe banca echipei Neftci Baku din Azerbaidjan, o mișcare care  nu a surprins deloc, deoarece fanii alb-negrilor, ai celui mai important club azer până la apariția în prim plan a celor de la Qarabag, solicitau insistent demiterea Brilianului, care din punctul lor de vedere nu a avut nici pe departe strălucirea și valoarea pietrei prețioase cu care a fost asimilat ca jucător, ci mai degrabă a unei bucăți de sticlă colorată.

În cele din urmă, chiar înainte de Crăciun, șefii clubului le-au făcut cadoul mult dorit.

Deși se poate spune că atât experiența la Rapid, atât cât a stat în Giulești, până să fugă la banii azerilor cât și cea de la Baku au avut clar aspectul unor eșecuri, Adrian Mutu are în continuare mare căutare și s-a vorbit imediat despre faptul că omul nr. 1 de la Petrolul, Marian Copilu, l-ar vrea în locul lui Florin Pârvu, ale cărui clipe la conducerea haitei lupilor galbeni par a fi numărate.

Însă, Gabi Balint, unul dintre invitații permanenți ai emisiunilor de fotbal de la Digi Sport, a postat pe contul său de socializare după foarte multă vreme, o singură propoziție: Adrian Mutu este în drum spre CFR Cluj.

La sfârșitul anului, după succesul zdrobitor din derby-ul cu U Cluj, scor 4-0, antrenorul Andrea Mandorlini fusese asigurat că va continua la CFR și că va primi jucători noi, de valoare, în iarnă.

Însă se știe că patronul CFR, Neluțu Varga, este în relații foarte apropiate cu Adrian Mutu și că de mai multe ori l-a dorit pe acesta pe bancă.

Acum, oportunitatea este reală și Varga nu vrea să scape momentul favorabil.

Dacă Mutu va accepta și e 99 la sută sigur că va spune da, va urma partea mai complicată, a procedurii de demitere a antrenorului italian, cărui va trebui să îi plătească o sumă consistentă despăgubire.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

6 Comentarii

 1. Nimicul Balint (ați început sa scoateți în evidență toți analfabeții Patrriei?) e o oae proastă dîn gașka ciobanului pușcăriaș. Care gașkă și-ar dori la K.V.S.C. un trăgător-de-„liniuțe”-pe-nas mut fără valoare (s-a văzut asta la Baku și-‘n alte locuri!) legat de zeci de ani prin datorii de șatra maki’ Beee’, pentru ca clujenii ‘zgori să nu mai încurce planurili ciobănetelui, care vrea să ia biștarii de locu’ 1 în șampionatu’ ‘lii a’ mămăLigii A’ Mai Prima a’ Rromînistanului!
  https://iamsport.ro/fotbal/superliga/dezvaluiri-halucinante-din-culise-facute-de-vali-moraru-dupa-golul-din-ofsaid-care-a-decis-sepsi-cfr-a-fost-certat-ca-a-dat-imaginile-din-camera-var-id8084.html
  Ca ciobănetele fari$$eu să-și poată vinde, pe CD-uri cu adversari falsificați prin șpăgi, ciurucurili, în fuțibolu’ dîn Okțident, pă mulți $$…
  Nu-l vrem pe mut la Cluj! Nu vrem regățeni la noi la Cluj! Ne ajunge că clona a 5-a a echipei regățenești numită „U” finanțată de Boc ILEGAL din banii clujenilor este un cuib de jeguri morale regățenești care încearcă să lupte cu noi pentru interesele ciobanului șpăgar, iar dacă echipa Meliției staliniste de la Bukale se va menține prin falsuri juridice și prin hoții (ca pînă acum) în prima ligă mămăLiga, va face și politica acelor melețieni spurcați, că e un club de slugi regățenești prea-plecate! Ghiocel”U” ar trebui să se numească…

 2. O sa faca acelasi Turkish delight ca si predecesorul sau.

 3. @ „Adriano Mutolini”, 25 dec. 2023 la 14:58
  „O sa faca acelasi Turkish delight ca si predecesorul sau”…
  Nu cred că Neluțu vrea să-și urce-‘n-cap suporterii (așa puțini cîți au mai rămas după dobitociile lui de pînă acu’, din anii ăștia, ce aproape că bagă clubul în faliment!), cu aducerea mutului, mai ales acum, cînd sub conducerea lui Mandorlini echipa a început să joace FOTBAL, nu tzurkă ca pe vremea miticului bursucesc……[RumBurak Özçivik]

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.