Gabriela Vrânceanu-Firea îi cere daune de 500.000 de euro lui Boureanu

Prezentatoarea de la Antena 3 Gabriela Vrânceanu-Firea îi cere daune de 500.000 de euro deputatului Cristian Boureanu. Mai mult, aceasta le-a cerut judecătorilor ca Boureanu să-şi ceară public scuze pentru afirmaţiile făcute.

500.000 de euro, atât l-ar putea costa pe Cristian Boureanu altercaţia de acum două luni cu Gabriela Vrânceanu-Firea din cadrul emisiunii „Ştirea zilei”, de la Antena 3, relatează click.ro.

Deputatul şi realizatoarea emisiunii şi-au adresat atunci cuvinte grele. „Aţi mâncat ceva stricat înainte de emisiune, ceva din toaletă, sunteţi băiatul cu mucii în freză?”, a întrebat Firea. Politicianul nu s-a lăsat mai prejos şi i-a răspuns cu aceeaşi monedă: „Deci treceţi la atacuri? Cine vă pune? Amantul?”.

După acest conflict, Firea a decis să-l acţioneze în judecată pe deputatul agresiv. Vedeta Antenei 3 a depus ieri, la Tribunalul Bucureşti, o acţiune prin care îi cere daune de 500.000 euro parlamentarului. De asemenea, Firea a cerut judecătorilor ca Boureanu să-şi ceară scuze public pentru afirmaţiile făcute şi să publice sentinţa într-un ziar de mare tiraj.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.