Gânduri la început de post, ce ne-am face fără dracu…

Iată-ne înaintea Postului Mare. Ce înseamnă pentru noi?

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

5 Comentarii

  1. Cum😯? Ce ne-am face fara dracu..😯😯? Bădie, dracu e in politica, la orice palier, in guvern și cotroceni, de ce nu recunoști😉?

  2. Rugati-va, asta-i tot ce stiti sa faceti ! Poate il prindeti pe Inexistent ca n-a atipit putin.

  3. @ TOMLIN – mosule, oamenii de stiinta confirma ca in cazul cutremurelor de gradul 6 pe scara Richter si mai puternice, ateismul se atenueaza progresiv pana la disparitie !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.