Generalul SRI Anton Rog pune laba pe noi

De ce nevoia SRI-ului de a opera fără opreliști asupra libertăților cetățeanului a trecut prin legislație ca trenul prin gară, iar președintele Klaus Iohannis s-a uitat la prevederi ca bărzoiul la țeava de la rampa în două culori ridicată la trecerea peste calea ferată? Și a semnat ca la primirea fluturașului de salariu!? Pentru că este ordin, tovarăși and friends! Trăim niște vremuri în care libertatea, deontologia și drepturile cetățenești sunt valabile și se aplică de la caz la caz și funcție de nevoile celor care conduc. Exact ca pe vremea Războiului Rece! Mai ușor cu democrația și cu libertatea cînd dușmanul ne tușește pe la ușă!

Cum a început vînătoarea de vrăjitoare în SUA pentru a-i depista pe simpatizanții Uniunii Sovietice, cam la fel vor începe și la noi. Comisia McCarthy va fi înlocuită cu o comisie Ciolacu sau Grindeanu sau George Tuță sau altcineva cu studii sau stagii pe la SRI, care să se conformeze comenzilor primite. Și care să fie flămînd de putere, de funcții și de glorie!
Chiar vă imaginați că așa, ca din Lună au apărut Bocancea Antonie Cristian și Constantin Ilaș cu lista din broșura lor intitulată  „Războiul din Ucraina – Un conflict regional cu efecte globale”? Chiar așa, peste noapte li s-a năzărit să publice o listă de putiniști care trebuie interziși? Chiar așa, peste noapte, s-a trezit și Dan Tăpălagă să ceară interzicerea celor care au băgat în ventilator rahatul care a dus la scăderea credibilității Uniunii Europene?  ”Nimeni n-a făcut nimic ca marile ventilatoare anti-UE să fie închise”. (G4Media)

Pic cu pic și fir cu fir, cu Bocancea, cu Ilaș, cu Tăpălagă, cu Mădălin Hodor și cu Mihai Demetriade și prin devotați și acoperiți, s-a țesut și construit nevoia de interdicție. Cum să stea țara lor supusă cu gura căscată în fața celor care par a ține cu dușmanul și care se îndoiesc de americani și de Comisia Europeană?

Ce susținea Joseoph McCarthy prin 1950? Pentru cei care nu știu sau nu-și mai aduc aminte de senatorul devenit personaj și nume de intransigență paranoică ,reproduc prezentarea sa dintr-un document american.

„Senatorul McCarthy a devenit un cruciat neobosit împotriva comunismului la începutul anilor 1950, perioadă care a fost denumită în mod obișnuit „Sperietura roșie”. În calitate de președinte al Subcomisiei de Investigații Permanente a Senatului, senatorul McCarthy a condus audieri privind subversiunea comunistă în America și a investigat presupusa infiltrare comunistă în Forțele Armate. Exilul său ulterior din politică a coincis cu o conversie a numelui său într-un substantiv englezesc modern „McCarthyism” sau adjectiv, „McCarthy tactics”, când descrie vânătoare de vrăjitoare similare din istoria recentă a Americii. [Dicționarul American Heritage oferă definiția macarthysmului ca: 1. Practica politică de a face publice acuzațiile de neloialitate sau subversie cu o atenție insuficientă la dovezi; și 2. Folosirea metodelor de investigare și acuzare considerate abuzive, pentru a suprima opoziția.] Senatorul McCarthy a fost cenzurat de Senatul SUA la 2 decembrie 1954 și a murit la 2 mai 1957”.

Cam asta ne paște după ce Klaus Iohannis a fost de acord și cu „punctul p” (ce literă potrivită!) din Legea 58/2023, moșită în mandatul de director SRI al Piticului atomic de Sălaj.
Nu-mi rămîne decît să vă invit să citiți cu cîtă mîndrie patriotică susține acest general Anton Rog – noul McCarthy de România – în anul 2023 o refolosire a unei măsuri care a îngrozit SUA în timpul președintelui Harry S. Truman.

”Mandatul e simplu. Pe 14 martie, după ce a fost atacată la CCR Legea securității și apărării cibernetice – e o Curte care acum văd că ține cu România – Curtea a declarat legea constituțională în integralitatea sa. La art. 3 s-au adăugat trei litere. Litera „p” e cea care se referă la acțiuni hibride, dezinformare, dar numai acelea care schimbă ordinea constituțională, și dacă discutăm despre alegeri, ne aflăm în această situație.
Deci din martie avem lege care ne obligă să acționăm. Ce face Centrul în această situație? Dacă acea campanie e una de dezinformare, un atac hibrid la ordinea constituțională, adică influențează alegerile, influențarea însemnînd că voința electoratului, care e parte din Constituție, este schimbată, adică votul nu mai e conform voinței fiecăruia și există influențe care conduc către alte procente și se schimbă ordinea constituțională, atunci noi ne folosim toate mijloacele și forța de care dispune Serviciul de informații pentru a elimina acea amenințare. Asta înseamnă că contracarăm campania online, înseamnă că dacă discutăm de o agenție de informații sau de siteuri, le punem jos, cu ajutorul ANCOM, cu ajutorul Directoratului Național de Cibernetică, în multe situații, nici nu se știe că noi suntem în spate și facem toată treaba. Mergem către instituțiile care au atribuții de a le închide, le dăm toate informațiile, iar ele iau acele măsuri. Dacă ajungem și la persoane despre care știm sigur că fac treburile alea, la fel, luăm în mai puțin de o oră un mandat pe securitate semnat electronic de director, de procuror, de procurorul general, de un judecător de la ÎCCJ. Nu se mai face nimic pe hârtie, totul e electronic”.

Din declarațiile generalului SRI Anton Rog, rezultă că partidele politice nu își vor putea face decît o campanie electorală acceptată de SRI. Site-urile care nu se vor conforma „vor fi puse jos cu ajutorul ANCOM”, iar SRI va folosi „toate mijloacele și forța de care dispune Serviciul de informații pentru a elimina acea amenințare” zice generalul SRI Anton Rog, șeful Centrului național Cyberint.

Ați priceput? Oricine poate fi dat jos, terfelit, sancționat, interzis dacă amenință ordinea constituțională convenabilă celor care conduc sau celor care îi dirijează!

Controversa momentului! Adio alegeri libere?

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 63

163 de Comentarii

 1. Chiar asteptam o sinteza cu mentionari desre vechii cap americani care au pus la cale distrugerea comunismului pentru propulsarea gandirii si faptelor occi care iti zbarcesc creierul fara remedii. Experienta capilor din Romania din perioada comunisto-securista, duc direct la ceea ce multi cetateni ori nu au habar, ori trec cu vederea, ori se feresc de manifestari si actiuni.

 2. Sosoaca nu-si dezminte curajul si neatarnarea fata de stapanii tarii. Este unicul parlamentar care a sters pe jos cu acest dubios Rog. A facut-o ca de obicei argumentat. A surprins insa afirmatia ei ca ‘piticul atomic de Salaj’ si-a dat demisia ( o fi fost de onoare!?). Dar cine isi da demisia de capul sau dintr-o asemenea functie in care acest trepadus a fost numit la ordin?

 3. senatorul McCarhhy?
  -spaima bolshevicilor!

  reamintim ca „vanatoarea de vrajitoare” consta in a-i intreba
  in Comisia pentru cercetarea activitatilor ne-americane a Congresului:
  „-sinteti sau nu sinteti membru al partidului comunist,
  -sinteti sau nu sinteti membru al partidului comunist?”

  -evident ca satanelor le era teama,
  nici macar nu minteau ci refuzau sa raspunda!

  si dl. apucat piperea o luase cu bad-boy McC.
  da’ ala e colaborationist al bolshevicilor,deja!
  (va rugam sa-l gazduiti
  va aflam ce mai debiteaza;fb e pt. distrusi,nu servim)

 4. În aceași linie de încadreazș demersul ”diplomatic” al MAE de a interzice unele teme pentru a fi prezentate de Viktor Orban. Numai că, fiind vorba de unul ponegrit de opinia publică (???) din România, nu vi se pare contra @valorilor europene@ a pune căluș în gura unui politician care le spune lucrurilor pe nume, sau pur și simplu are opinie diferită față de main stream. Ipocrizia se alătura altor caracteristici naționale, despre manifestările concrete ale încălcării altor prevederi codificate în…decalog. De ce nu se vorbește de scrisoarea semnată de ambasadorul român din Ungaria, care atenționează Ungaria să nu încalce drepturile persoanelor-știm noi care- din moment ce România nu recunoaște nici conviețuirea lor în cadrul parteneriatului civil, iar pride-u iese cu scandal la București, nu la Budapesta? Și vă mai și mirați că vine riposta! Nu trece mult timp până ce forurile libertății de opinie vor fi închise…căci de cenzurat sunt cenzurate și azi. Inconsecvența și dublul standard pe care o aplică mediile din țară, dau apă la moară puterii deranjată de libertatea cuvântuli. Aici e marea greșeală pe care o comit oamenii de presă, care nu vor fi niciodată obiectivi și imparțiali, când vine vorba de tabuurile naționale.

 5. Cu alte cuvinte dacă nu votați cu amândouă mâinile PSD- PNL si sateliții veți avea probleme cu mâna care nu s- a conformat.Semnat Iohannis zis Mutu,executor Ciolacu zis Ciungu!

 6. „Generalul SRI Anton Rog pune laba pe noi”
  In beneficiul cui , oare ?

 7. „nu se mai face nimic pe hartie, totul electronic”… ca sa traduc pentru rromani, sa nu mai existe pericolul de a se face publice dosarele de militie politica, alea pe care se chinuie si acum acesti Securisti sa le tina ascunse, pentru ca majoritatea dovedesc ca sunt odrasle de Secaturisti, se face totul electronic, semnate anonime, nimeni nu o sa fie identificat, niciun directoras dat in judecata, niciun judecator securist tras la raspundere pentru ca a interzis un partid politic, o organizatie de presa sau a incalcat drepturile unui/unor cetateni. Statu’ Secu 2.0 la puterea a patra.

 8. Am ajuns aici pentru ca in Comisia de control a SRI din Parlament ajung numai indivizi fie rupți de realitate, fie șantajabili.

  Trebuie ca acel control parlament al SRI, atât timp cât este sabotat prin asigurarea ca in acea comisie ajung doar marionete, sa fie dublat prin lege de control din partea societății civile prin asociații si profesionisti cu licențe pe audit, investigații, etc.

  Majoritatea oamenilor sunt manipulați prin televiziuni si mass-media controlată de servicii si de marii corupți si mereu voteaza aceiasi hoți care au devalizat țara:
  – 30 de miliarde de euro se fura anual din licitații măsluite, avand beneficiari patroni de firme de partid/ conectați cu Secu si white-collar transational Big Four mafia.
  – 25 de miliarde de euro se externalizează din țara prin metode de optimizare fiscală agresiva cu ajutorul acelorași firme de consultanta Big Four si nu numai. Apoi mai folosesc 1% din cât ar fi trebuit sa rămână in țara ca sa alimenteze asociații de lobby si sa își facă publiciatte ca sa doneze. La fel face si OMV.

  Pai voi va imaginați cata suferința cauzează acesti bani furați an de an de la romani, de la pensii, sănătate, de la noi locuri de munca (demne) si oportunitati ca intelectualii sa nu mai plece si sa nu mai avem acest exod de materie cenușie?

  Faptul ca SRI nu identifica riscurile sistemice de țara (la cele reale ma refer, nu teoretice) este o problema, așa cum am spus-o. Dl Rog, nu știu dacă este rău intenționat, dar alege sa fie rupt de realitate si refuza sa vadă criminalitatea economică aferentă coruptiei la nivel înalt care a distrus acest popor.

  Este absolut necesar un Control civil si Audit extern al serviciilor (inclusiv al achizițiilor, respectarea normelor de conduita, de etica personala si integritate a datelor, operațiuni, due-diligence al patronilor firmelor plătite se SRI) si preluarea țării din ghearele marilor corupți si a mafiei.

 9. * Apoi folosesc 1% din cât ar fi trebuit sa plateasca in țara ca sa alimenteze asociații de lobby si sa își facă publicitate ca donează.

 10. Ghinararul Anton Rog ‘là-bas’unde munceste el,ar trebui sa stie ca gura bate fundul,dar vad ca nimeni de
  ‘là-bas’,de la locul de munca al guralivului in uniforma nu-i phoute o sanctiune, ceea ce e jenant
  Hellvig era o mana de fier, macar stanga ? Ii putea stapani pe guralivi ?Greu de spus..:)
  CIA,MI6,MI7 nu ar fi recunoscut niciodata,FSB nu mai vorbesc,numai Anton Rog ,ca o țața -n hala de peste
  PS in concluzie : à-bas cu Rog, poate se simte si el si iese la pensie, e deja obosit

 11. @ Diana R.: Esti de la USR daca faci astfel de afirmatii aeriene. Rad si curcile. Baietii aia din comisia de control a SRI-ului nu sunt nici santajabili si nici rupti de realitate. Sunt pur si simplu oamenii securitatii infiltrati in parlament. Si din nefericite sunt majoritari.

 12. Dar de unde știe marele general de securitate care este voința fiecăruia, astfel încât să poata apoi stabili că cineva sau ceva acționează împotriva voinței fiecăruia???

 13. Problema cotoioasă nu este cea a vreunei șicanări a kontrașilor războiului ucrainean, care după cum se observă este considerat de toate loazele astea închipuite necesar și inevitabil, problema nasoală este că asemenea hăituiri și interdicții impuse cu vreun motiv aiurea durează mult la români. Odată fixate și încastrate amputările de libertăți, la noi sunt menținute mult după dispariția motivului principal. Ulterior motivul se preschimbă și se rafinează într-altul, pentru ca oprimarea să continue. Așa și cu serviciile astea, România are vreo șapte, vor să intre în sufletul omului cu zdrăngănitoarea fricii de nu știu ce prosteală globală, sau apropiată de granițe, limba română este vastă, iar apoi să persiste acolo, cimentându-se în decor.

 14. Am scapat de Pactul de la Varsovia si am dat de ta-su!!

 15. Nu cred ca poate face asta decit in situatia in care lumea externa nu este o proiecție a interiorului. Cine trăiește in dezacord cu sinele si este supus declansatorelor externe de emotii, slabiciuni, traume, frustrari etc, da este cadidat cu sanse mari la manipulare. Se manipuleaza asteptarile. Iar prin definitie asteptarile produc suferinte. Primitivismul liderilor este evident pentru ca teza lor principala este ca lumea nu este pregatita pt adevar. Așadar au construit o lume a minciunii si inselaciunii. Se poate iesi de aici cu elganta si vindecati de toate astea.

 16. Ne pupa in dos cu tot cu comisia lor de vanatori de vrajitoare. cel putin pe mine. hai sictireanu

 17. Petardă! Cînd s-au ocupat cu altceva serviciile?
  Oare cînd o să ne spuneți în ce țară străinii, pt aceiași muncă, sînt plătiți mai bine decît localnicii și, colac peste pupăză, avînd casă, masă, tranport, asistență medicală gratuit adică de la bugetul făcut din banii localnicilor.
  (vietnameză)5. Quyền lợi, nghĩa vụ của người lao động:
  – Chế độ ăn uống, nơi ở và phương tiện đi lại: Được chủ sử dụng bao ăn, ở, phương tiện đi lại miễn phí từ nơi ở đến nơi làm việc
  -Người lao động được hưởng các chế độ khám chữa bệnh, bảo hiểm và các chế độ khác theo Luật lao động của Rumani và quy định của Chủ sử dụng.
  -Người lao động không phải đóng bất kỳ khoản thuế, phí nào (Chủ sử dụng chi trả )

 18. @7:51 Visezi, anonimule!
  Va deranjează datele si independenta in evaluarea lor?

  Omule, asemenea distrugere a unei tari nu putea fi realizată decât cu complicitatea sau incompetenta tuturor celor din functii publice cheie si cu o opozitie (la acest sistem mafiot in România) care tinde spre zero: AUR, USR, SOS, Reper, etc.

  USR critica mafia nationala si firmele căpușa de tip PSD si PNL DAR nu se atinge de Grupurile de criminalitate economică transnaționale, inlcusiv mafia transnaționala white-collar & Big Four consulting care consulta corporatiile cum sa extraga anual €2 trilioane de la comunități, bani care nu mai alimentează investițiile publice!

  Gupurile economice transnaționale mafiote protejate de UsR (partid care s-a mai mutat si in clădire cu acești mafioți, ca mita, si si-au luat si consultant de acolo, ca sa fie clar ca ei reprezintă mafia transationala, nu pe romani) sunt rețele corupte care se specializează si in capturarea statelor si acapararea la nivel decizional a instituțiilor europene, urmată de căpușarea lor financiară (uitati-va la datele de pe tenders eu si vedeți ca UE a făcut outsourcing ilegal si nedemocratic al procesului decizional (angajari, audit, strategii, investigații, scriere proiecte, evaluări licitații si granturi – tot – către mafia Big Four consulting), fără votul celor 447 mil europeni.
  Mai platesc ilegal si EUR 4 miliarde de euro pe Big Four deși acestia nu reprezintă pe cei 447 milioane de europeni ci pe corporatiile cărora vor sa le crească cota de piața distrugând IMM-uri naționale, liber profesionisti in tari ca România transformate in colonii).

 19. Ca sa dau exemple concrete din România:
  Mafia transationala a statului paralel împreuna cu securiști trădători au acaparat si ministerul energiei: la CE Oltenia, Big Four consulting au primit 2 miloane de euro in contracte, n-au făcut nimic, n-au restituit banii, n-au propus masuri sociale care aA adreseze cele 14.000 locuri de munca pierdute, 50.000 indirecte.
  CE Oltenia “n-a avut bani” sa cumpere o autilitară noua sa-i salveze pe ce n morți mineri in 2022 care produceau valoare reala acolo, dar li s-a dictat de criminalul economic Virgil si filiala Big Four de la Brussel, white-collar economic criminals, sa plăteasca filiala Big Four din România 2 mil euro.
  Procurorii incompetenti, securitate, parlamentari -nu mai investighează nimeni nimic; este acaparat tot.
  Pe USR i-a vrăjit sa includa in PNRR aceasta consultanta de milioane de euro la falimentara CFR cu dedicație pentru corporații internaționale (deci schema fraudulenta ilegală si discriminatorie numita bid taliloring, pt ca in România sunt profesionisti net superiori criminalilor economici din BiG Four consulting a căror parteneri locali au fost făcuți multimilionari din bani furați de la romani si din intermedierea devalizării companiilor de stat). Sunt făcuți multi-milionari niște indivizii sub-mediocrii din falimentara CFR, unde angajații sunt plătiți mizerabili. Si când ma gândesc ca ma sacrificam sa merg cu CFR si alegeam sa platesc bilet de vagon de dormit lux (numai lux nu era) doar ca sa-i ajut pe amărâți. Dar ăștia transferau banii înspre mafia Big Four, in parteneriat cu firme super-Secu românești, in urma cărora devin multimilionari N ființe umane blestemate, inferioare intelectual celor jefuiți dar cu un indice ridicat de corupție sistemica). Nu ajungeau banii la amărâți sau la îmbunătățirea serviciilor ci doar la firme căpușe.

 20. Pai in democratia adevarata toata lumea inceraca sa influenteze alegatorul si e o actiune normala. Incalcarea ordinii constitutionale inseamna fie acte grave de violenta fie incalcarea unor legi. Inclusiv furtul votului cand umbla noaptea unii prin saci nestiind ca sunt filmati. Altfel nu poti clasifica inflentarea votantului ca incalcare a ordinii constitutionale decat daca intrii in categoria Stalin, Hitler, Pinochet, Franco, Mao, Papa Doc, etc

 21. Nea Cornel a fost si a ramas victima propagandei sovietice a anilor 1950, fapt ce-i tradeaza cunoasterea fugitiva a istoriei SUA, ca de aceea a Romaniei nici nu indraznesc sa amintesc, ca sa nu puna Dulaul Ograzii laba pe mine…

 22. ‘ Gânditul … ‘ în România este ‘un sport’ impracticabil pentru vremelnicii care se perindă pe la guvernare, totul este bază de ‘ to-do list ‘ că doar suntem în epoca globalizării cea care pregătește sclavagismul modern. în topic : metoda este accesibilă de multă vreme, cadrul legal ‘îi împiedica’, acum totul este OK.

 23. Trecand peste faptul ca mccarthyismul e rodul propagandei sovietice din Lagarul de Concentrare BOLSEVIC si a goarnelor sale din SUA, Europa si din Lume, individul in Cauza a facut „mult zgomot pentru nimic”…”Victimile” sale, mai precis ale legilor impuse,
  au fost cativa lefegii ideologici si mai mult au intarit STRUCTURILE SUBVERSIVE marxiste, respectiv bolsevice si cominterniste din SUA…

 24. Vezi Panama Papers. Lux Leaks.
  Nu mai zic ca 25% din auditurile realizate de aceste firme privilegiate ilegal si abonate la contracte din bani publici (ironic, tot abonate la banii proștilor deși ele muncesc din greu sa extragă 20-30 de miliarde de euro anual prin optimizări fiscale din România)
  au fost si sunt fraudate, așa cum releva autoritățile de supraveghere si control serioase din UK, US si consultanta neconformă.
  Va dati seama cât praduiesc ăștia in tari ca România unde autoritățile de Audit, supraveghere si control sunt sub-finantate sau capturate?
  30 de miliarde de euro – ei, 20 de miliarde de euro – firmele căpușa PNL PSD si Secu.

 25. Rog Anton…Toate numele noastre sînt date de către Dumnezeu pentru a ne reprezenta în trecerea noastră prin lume.
  Anton este vestitul personaj din folclorul romanesc care se ocupă de turnatul betonului diferite orificii…
  „Rog” este cel care îl roagă pe Anton să toarne mai mult beton.

 26. Batrinii de peste 70 de ani din Romania au devenit instantaneu cei mai fericiti de pe planeta.Viata mizerabila pe care o pregatesc romanilor acest clan de psihopati este antidotul impotriva fricii de moarte,durerilor de toate felurile inerente virstei inaintate.Gindul ca nu mai apuci sa traiesti ideile unora ca Rog te face sa fi-i fericit de sosirea mortii si nu e vorba de orice fel de fericire ci de una apropiata de extaz continuu,fericirea milionarilor de la 6 din 49.

 27. „Vanatorul de vrajitoare” McCarthy nu a depasit ca eficienta nivelul unei tziganci care „da in bobi”…Toate AGENTURILE COMINTERN de pe Coastele de Est si de Vest, Filiala deeepe de staaate care COLCAIA de AGENTI SOVIETICI/COMINTERN din vremea lui Stalin prin care a fost URSS „bombardata” cu materiale de razboi si sute de miliarde au ramas intacte si chiar s-au intarit!!!

 28. „dacă amenință ordinea constituțională convenabilă celor care conduc sau celor care îi dirijează!”

  Poate vorbeai de ordinea (cuvant militar, neuman) NECONSTITUTIONALA !!! Analizati libertatile garantate de Constitutie cu dictatura legilor de functionare a SRI. In fine, ati ajuns la vorba mea: McCarthyism american, bine ca v-ati trezit. Mai urmeaza sa vedeti ca PDL nu este PNL si PPE este nazism infiintat de un evreu (Joseph Daul) fara scoala primara (nu-si aduce aminte numele unui coleg si invers). Urmati versurile imnului national, atat.

 29. De acord in intregime cu observatiile dlui Nistorescu, dar pentru a nu fi partinic, „propun” o comisie din care, alaturi de Ciolacu si Grindeanu, sa vina si penelei „experimentati”, gen Oaia Turcana, Alina Burghiu Dej si chiar MacCiuca( sau Catzu daca nu va fi inlaturat din partid)!

 30. Bai Charlie, chiar te opui evedentei confirmata de istorie si timp?

 31. N-au reusit regimurile bolsevice/comuniste retrogade, care au incercat de-a lungul istoriei, sa inabuse si sa violeze vointa individuala a cetatenilor – in Tarile unde s-a instalat bolsevismul, si incearca sa puna calus gurii si sa spele creierele romanilor, un personaj vremelnic cum este SRI-istul Rog sau Ma rog ? Nimic n-a invatat dl. general SRI din istorie – omenirea a calcat in picioare, uneori cu violenta (Revolutia franceaza, Revolutia din Rusia 1917, Lovitura de Stat 1989 Romania) pe tiranii si hartuitorii Popoarelor, deci dle. Rog Ma rog, degeaba transpiri si te invartosesti de-ti crapa cureaua la pantaloni, caci noi criticam, detestam, admiram, votam pe cine consideram noi ca este benefic pt viata noastra.

 32. @ Diana R.:De unde scrii, din Salajul lui Magureanu si Helvig? Pentru ca prea ii ocolesti pe securisti in situatia reala cand nimic nu misca in Romania de dupa Ceausescu fara incuviintarea lor. Ceausescu ii stapanea si de-aia l-au lichidat cand au avut sprijinul necesar din vest. Dupa care ei au ajuns stapanii tuturor si a toate in Romania indiferent ca s-au retras si unii au au devenit viitorii milionari sau ca au ramas in continuare activi in serviciu. Impreuna cu toti colaboratorii lor vechi si noi formeaza asa zisul stat paralel, de fapt reteaua mafiota suprastatala pentru ca intre timp a devenit europeana ca conectii. Toata puterea este la ei, toate partidele sunt penetrate masiv cu oamenii lor.

 33. V-am scris, dar voi nu cititi: Charlie este angajatul lui Rog-ozin !

 34. Bai, mula, justinianus, istoria actuala/”timpul actual” din SUA reproduce inversat istoria/”timpul” anilor 1950!!! PROPAGANDA asa cum am spus…Razboiul rece declansat de ILEGALUL CHurchill imediat dupa ce i-a dat lui Stalin jumatate din Europa ALIINDU-SE cu CRIMINALUL POPOARELOR avea nevoie de O ASCUTIRE care sa-i intretina „scanteia” devenita flacara…Anonim-ule, iti lipseste finetea analitica geopolitica datorita ideologizarii marxiste excesive…

 35. Hopa!… Ce sa mai inteleg din imbarligaturile mafiote ale asa-ziselor servicii secrete? Aseara la SinagogaTV mosita de V.Ciutacu am fost „informati” ca „partidul extremist” AUR ataca serviciile, pe cand altii mananca bors afirmand ca AUR e copilul serviciilor. Ma Rog, dupa ce propagandistii de la respectiva latrina media s-au ghiftuit la nunta lui Simion, schimba foaia si vomita tot pe ecranele noastre. Asta exact dupa schimbarea patronului la SRI, ceea ce demonstreaza clar subordonarea RomaniaTV serviciilor.

 36. Bai, mula, justinianus, mccharthysmul A SCINDAT SOCIETATEA AMERICANA, stare de fapt care NU ERA IN INTERESUL AMERICANILOR si mai departe te las pe tine sa constati CINE PUTEA AVEA UN INTERES IMEDIAT…

 37. Uneori Je NE suis pas Charlie devine simpatic…Il ajuta si faptul ca-mi imita jocurile de cuvinte…

 38. Si-l mai injurati pe V. Orban, dle Nistorescu. Care/cine e de fapt dusmanul? (Cred ca v-a spus dl Ghilezan.)

 39. Foarte bun „punctul p”!! La un popor de natangi, redusi si indisciplinati, trebuia sa vina cineva sa faca ordine. Libertati, democratie, drepturile omului – aiureli de pus la arhiva. Mai ales ca in ultimii ani au devenit doar niste termeni fara substanta.

 40. Piticul de Salaj ,dece nu spune ce mesaj i-a transmis Regele Charles ,iar dupa cateva zile si-a dat demisia ?

 41. @9:30: Vezi, dom’le, ca l-am criticat pe Hellvig intr-un comentariu la celălat articol. Acum constat ca poate a fost prea dur textul.
  Tare mie ca Hellvig a fost fraierit sa protejeze jaful prin firma aia secucu in numele “democrației” si in realitate nu a luat nicio mita (nici financiară, nici alte avantaje).
  Rog trăiește in bula lui, nu vede efectele negative asupra poporului roman ale criminalității economice orchestrate de sistemul politic si instituțional protejat de el/ei. Se Răscoala cu cenzura împotriva a 17 milioane de romani jefuiți in loc sa se lupte cu corupția si nedreptatile care le-a cauzat suferința, sărăcia si furia.
  Cât despre modul de operare secucu vândut altor tari si mafiei transnaționale:
  Pai de-aia avem opoziție zero la jafurile economice majore.
  In Parlament ajung DOAR partidele infiltrate si majoritatea este formată din politicieni, fie oamenii lor, fie șantajabili.

 42. * In Parlament ajung DOAR partidele infiltrate si se formează o majoritate de politicieni care-s fie oamenii lor, fie șantajabili.

 43. Se pare ca ticalosia astora nu mai e intrecuta, in foarte multe cazuri, decit de prostie !

 44. Stati liniștiți. Toate partidele se execută?Asa ca nu e nici o problemă dacă cenzurează. După cum stiu eu Domnii Nistorescu, Cristoiu și încă cîțiva nu candidează. Deci kakaia problema! Va faceți griji degeaba. Mergem înainte tovarăși?

 45. Daca America de atata vreme a pus-o de o laba acolo, noi ca Kolonie de rat khazar, cu atat mai mult, avand experientza shi de pe vremea kamunismului! Se va introduce shi la scoli in manualele de LGBDT, ca sa se nasca omul de tip nou=un fel de yenicer, nu???
  O zi buna.
  Con
  P.S. Se vede de la o poshta ca Hell vig s-a laudat dijaba, tot subalternii rezolva traba

 46. Charlie exulta de fericire! Si-a schimbat si stilul din sonata in sonat!

 47. @ Nea Nistorescu „se prezintă jmecher”, vorbește porcos cu generalul, de onanism, ? L-a văzut mai tânăr și chel, ?

 48. „Il ajuta si faptul ca-mi imita jocurile de cuvinte…”

  Prosti-tutia ta este inimitabila, te-a scos loverboul Rog-ozin la produs de dimineata sau n-ai putut sa dormi azi noapte de mistoul incasat de la mine ?

 49. @9:30, ai sintetizat bine aici:

  “..si de-aia l-au lichidat cand au avut sprijinul necesar din vest.
  Dupa care ei au ajuns stapanii tuturor si a toate in Romania, indiferent ca s-au retras si unii au au devenit viitorii milionari sau ca au ramas in continuare activi in serviciu.

  Impreuna cu toti colaboratorii lor vechi si noi formeaza asa zisul stat paralel, de fapt reteaua mafiota suprastatala pentru ca intre timp a devenit europeana ca si conexiuni.

  Toata puterea este la ei, toate partidele sunt penetrate masiv cu oamenii lor.”

 50. & Stil, „literar”, de ”țăran năclăit” , de la Turmaș , l-a văzut mai chel, ”p’ăsta de la oraș” , ?

 51. Ma Rog are o melodie preferata inspirtat de Sharlica bibilica pe care o canta nonstop: Ona-ni, Ona-na ! Deci, schimbati titlul ala vulgar cu LB.

 52. Atita timp cit forta poporului nu exista in Romania ,ori cine ,poate face ori ce cu noi !

 53. Poate spune cineva ce jocuri de cuvinte face cand spune
  Charlie spune:
  24 IULIE 2023 LA 18:03
  … e luata (de mine) la imperpulis”?

  Si trecea o moara pe Siret.

 54. „Trecea o moara pe Siret”

  Cine o moara pe Siret ? Trecea ! Ma Rog …

 55. I-ați furat nick-ul lui Charlie sau s-a auto-resetat la versiunea din 2018?

 56. „toate partidele sunt penetrate masiv cu oamenii lor”

  Grija la exprimare, ai reusit sa te substitui bine unei femei, ca n-ai cu ce penetra, dar cuvantul are sensuri diferite la genul masculin roman.

 57. @Diana R. „– 30 de miliarde de euro se fura anual din licitații măsluite,”
  -dupa cate stim in Romania se liciteaza in lei,
  afara ies euro
  paguba este deci DUBLA!

  „produsul intern” nu e suficient
  d-aia au trecut la imprumuturi aberante- se cara cu banii.

 58. Au fost vremuri, au fost oameni, vor fi oameni…

  Nouă ne venea să intrăm în pământ, când zicea: „Măi domnule!”şi se uita urât la noi. Îmi aduc aminte ce zarvă a fost când, într-un rând, s-a zvonit că pe Domnu nostru are să-l mute într-o altă comună, peste Siret. Ne-am strâns sara toţi băieţii, am vorbit, unii plângeau, şi am luat o hotărâre mare, să ne ducem şi noi cu Domnu peste Siret. Dar Domnu nu s-a dus nicăieri; a rămas acolo pe pământul nostru; şi în pământul nostru l-au şi îngropat.

  Mihail Sadoveanu Domnu ‘Trandafir

 59. dar e bataie mare pe orientarea celor care o fac, sa nu fie influentati sa devina bolsevici cominternisti comunistoizi legendati. Pt cei pana-n 45-50 de ani ar trebui data explicatia unor termeni din aceasta propozitie, as pune pariu ca daca ii intrebi pe multi nici nu stiu ce inseamna exact bolsevic.

 60. Ce inseamna? Ca noi suntem acum guvernantii astora ai curcubeistilor iar daca vreti sa fim si ai vostri atunci nu aveti decat sa treceti si voi la curcubeisti…simplu. Este asta un afront, o sfidare? Este, fara indoiala. Dar nu le mai pasa de ce crezi tu…Repetitia generala cu covidu i-a convins ca sunt de neatins…Iti zic pe fata nu ma intereseaza ce esti in ce crezi, eu stapanul, cel care are painea si biciul sunt asta si in ceea ce cred eu va trebui sa crezi si tu pentru ca este adevarul suprem, etern si incontestabil…adica

  1. omul alb sursa tuturor relelor de pana acum trebuie marginalizat, inlocuit si eradicat step by step
  2. omul este o fiinta homosexuala aceasta este normalitatea (ecologica) iar heterosexualitatea este exceptia nefericita
  3. pamantu trebuie curatat masiv de oameni iar pentru asta am infintat noua religie ecologista si am luat masurile ce se impun pentru a o face credibila

  Democratia, alegerile si drepturile omului raman de aplicatie atata vreme cat nu sunt contrare primelor trei principii si cata vreme nu sunt de natura sa schimbe continuitatea…curcubeista

  Sa traiti bine!

 61. 12:58, bune observațiile. Dacă bolșevic știam ce înseamnă, recunosc ca am căutat pe google termenul COMINTERN când am văzut acum câteva luni ca este folosit in mod abuziv de Charlie.

 62. ne-ar trebui CV astuia sa vedem si noi cum dracului ajuns general pentru „patria a priori”…a comis UNICA greseala la care romanul(natural!) este sensibil si receptiv…il constringe sa faca ceva impotriva vointei lui…asta o fi trait in Romania pana acum sau a fost plantat cu misiunea clara sa-i blocheze pe romani (ca la referendumul de demitere a lui petrov, monumentul de subcultura)…cand vezi un astfel de idiot nici nu are sens sa te enervezi!

 63. Dragă dle Nistorescu Cornel, mă adresez dvs și nu postacilor mărunți psd pnl! Dacă ai 150 de Miliarde de Euro pe mână, Serviciile, Justiția, Parlamentul, Totul, TO- TUL, tu fiind „descendent” al celor care te-au împușcat în cap în 89′, ți-au vândut resursele, cei care cumpără armament american de 38 de Miliarde de Euro, slugoi la Davos, cârpe la B’nai Brith, tu mai dai „puterea din mâna”? Anton Rog e unealtă! Și ce? Au emigrat 8.8 milioane de Români și Rog a avut insomnii? Năstase a vândut Petromul și Rog nu a mâncat seara? Rog este profesorul Lascar? Rog cu soția câștigă sume astronomice lunar, sume fabuloase de la Buget! Numai cretinii în uzina, numai cretinii!

 64. Problemele interne, mai ales de neincredere, UE/NAT0 nu se rezolva cu bata, la ordine directe venite de la Brucsel.
  Sau se rezolva in Romania. Daca se va incerca in alte tari ca Bulgaria sau Ungaria, li se va tranti brucselezilor usa in nas. Li se prabuseste in cap uniunea. Slugi gasesc, dar numai la Bucuresti.

  Cel mai rapid Exit din Istorie.

 65. De ce nu a ieșit mister Rog să plângă amar că e atacată Constituția când a fost declarată neconstituțională starea de urgență de pe timpul plandemiei? Unica manifestare a instituției de care aparține domnia sa, a fost să acorde azil rujatului Gheorghiță Fără Gen pe care l-au pus mahăr-șef al spitalului care tratează ochii și timpanele agenților secreți. Cumva șefii de peste baltă l-au certat pentru infimul procent în care s-a vaxxxinat populația iar acum domnia sa simte nevoia spălării rușinii de a nu fi convins pe mai mulți oameni de eficiența vaxxxinului? S-au prea multă lume a înțeles adevărurile nerostite de autorități privitoare la răzbelul din țara vecină de la est și asta deranjează la fel de rău? Auzindu-l vorbind ai impresia că țara se va transforma într-o secție de psihiatrie în care injecțiile și pastilele trebuiesc date cetățenilor, sănătoși altfel, cu sila.

 66. Circ, cascadorii râsului, ferma de vaci Belciugatele, veceu public! Noi urmărim ca să nu fim urmăriți! Io nu am treabă cu Rog, ce treabă are el cu mine? E plătit fabulos ca să vadă ce scriu? Pe banii mei? Pe timpul meu? Du-te frate la altă masă! Vezi că te pupă pe obraz Valcov, Sorin Oprescu, Sebastian Ghiță, Arsene milionarul în Euro, Dan Ioan Popescu miliardarul în Euro! Slugoii psd pnl vor rămâne ” aptsolut” singuri, singurei în spațiul virtual și în România! Oamenii deștepți au „emigrat” scuipând cu scârbă în urmă!

 67. Eu , ca si ceilalti cu postaci cu erata in suflet sunt fan rog! Mai ales ca el , asa mecartist cum e ( stalinist , in treducera romana si rusa!) va fi noul sef sereii in noua guvernare chioveshy- sigur aleasa cu 110% de babuini! , Atunci sa te ti lupta cu coruptii ( vrajitoarele pe vremea inchizitiei!), de o sa le iasa pe nas # tinerilor frumosi si liberi de azi ( care nu au aflat inca ce e ala mecartism!) si o sa emigreze in masa, de frica, din colonia noastra securiceasca

 68. Dl Aurescovici Goldberg, cel care a vrut ca să îl aresteze pe Vladimir Putin, cel care ne-a scăpat de insula Șerpilor, vrea Judecător la Curtea Penală Internațională de la Haga! Când ești cârpă la Davos și slugoi la B’nai B’rith, ai Europa la Picioare, la picioare ai Europa! Și dl Rog periaza postările în cautare de antisemiti Români? Doamna Core sunteți antisemita și Xenofoba? Știți ce zicea Antonescu: Cine limba lungă are, va tăia 8 ani la sare! Adio libertate de esprimare în România, adio libertăți elementare precum cuvântul spus! Adio, Adio, Adio libertatea! Trolii mărunți psd pnl fac lagăr de concentrare pt copii și familiile lor!

 69. @Wolf Edmond
  Iar m-am grăbit și-am stricat gramatica. Sau, nu s-au.

 70. Mă ” rog” seară de seară ca SRI să decimeze corupția. SEAP, sistemul electronic de achiziții publice, SEAP e o pepinieră pentru hoții României! Utilaje proaste, preț multiplu de 3, șpagă 20% din Suma Bruta! A bubuit un traf de 27 KVA cu ulei de rapiță în el? Mor copii arși de vii? Rog SRI ca să se implice, nu filme porno pe net! Rog insistent, salvati copii României!

 71. Mircea Dinescu! Fă-te că muncești! Mircea reloaded? Păcat, Păcat de sângele vărsat? 1000 de cetățeni împușcați în cap de proprii Securiști? O nouă revoluție? Petre Roman fără gât, fără minte, cu pulover roșu! Mircea Dinescu agitat, cu strungareata la incisivi, se făcea că muncește! D-le Nistorescule! Întrebare de 1 miliard de euro! Manipularea ucide? Omoară? Te bagă la 2 metri? Noi controlam testiculele lui Adrian Năstase, Anton Rog ne controlează E-mailurile! În vremea asta Dan Ioan Popescu cu 600 de milioane de Euro din Tractorul Brașov la fier vechi Constanța, e la Miami? D-le Anton Rog! Ați auzit de Dan Ioan Popescu? Mason în grad 33, Miliardar în Euro, distrugător de Industrie din toată România! Miami Beach, sampanii scumpe, Cuba ca turism sexual! Rog Justiția ca să închidă vânzătorii de țară!

 72. De aceea aveam nevoie de un mare patriot si partidul lui: traiasca republica socialista romania in frunte cu secretarul general nicolae ceausescu. Vin ei inapoi…mai asteptati putin.

 73. Nea Cornele, mata nu te-ai plictisit de povestile astea cu SRI?.. eu da..legile astea nu sint decit niste hirtii cu care boboru se sterge la cur…creadeam ca e vorba de oamenii din SRI…pai crezi mata ca pe nanistu asta hipofizar Helvig, ca si pe Dulap, ii mai ia cineva in seamă?…mi se rupe mie de SRI…niste nenorociti si cu asta basta…

 74. I-auzi briul ! piperea nou-noutz in haur o propune pe firutza la capitala , in ciuda lui nea Cornel , drept multumire pentru gazduire .

 75. Sa le luam pe rind: America: cu un presedinte dement, intr-o stare de alienare totala…China: sa nu aud de marfuri chinezesti, sa fie la ei acolo…RUSIA: putere militara doar, de ce nu am luat gaz ieftin de la Rusi pe 25 de ani?.. de proshti, bineinteles…EU: organizatie mafiota, fictiva, de excroci – cine sint astia?..Franta: o tara alienata, plina de probleme, cu un presedinte bolnav psihic, casatorit cu o baba cu 24 de ani mai batrină, reales – am spus tot, Germania: new white trash european, grasi si proshti ca si americanii – cu un cancelar provincial, gen Dulapu …..Intrebare: Ce treaba avem noi cu astia?…absolut niciuna…

 76. @Insula Șerpilor: de Insula Șerpilor ne-a scapat alt goldbergher,alde Adrian Severin,astazi mare kremlinist -suveranist ,dar asa e la puii de cointernisti filorusi,totdeauna falsifica istoria Si era in 1997, inca traiai :)))))))
  titigold asta a facut chiar o treaba excelenta cu perimetrul marin,nu ai de unde sa cunosti,ca nu va intereseaza

 77. Sunt alegeri liberi si democratice, cum se pretinde a fi tari libere si democratice cum se pretinde a fi
  Sau e colonie cu alegeri corectate politic de afara.
  Daca au inceput asa cu multe luni inainte de alegerile, l-au reshPat de urgenta pe minerul mediatic CTP care n-ar cu nimeni altcineva Președimte decat cu fostul ministru USRistul plandemic Vlad Voiculescu.
  Sa le desfiinteze sa numeasca Comisia Europeana direct pe post pe care vor ei cu aprobare „democratica” de la WashigtON.
  Ultimul bagat pe gat, Dulapul a fost de forma, oricum.

 78. Prin DCCR Nr.455din 4 iulie 2018Valer Dorneanu-prin care a dispus” Admite obiecția de neconstituționalitate formulată și constată că Legea privind asigurarea unui nivel comun ridicat de securitate a rețelelor și sistemelor informatice este neconstituțională, în ansamblul,său.Definitivă și general obligatorie”,pe motiv ca CSAT „nu a respectat obligația legală de a aviza proiectele de acte
  normative inițiate sau emise de Guvern privind securitatea națională”.
  Acest aviz al CSAT trebuia solicitat de Viorica Dancila ,Iohannis ca pres al CSAT ,ce a pazit? El a fost cel care a formulat Contestatia la CCR!
  Sistemele si retelele informatice NATIONALE,ii putzeau greu lui Iohannis si securistilor din Parlament,drept pt.care prin Lg.58 din 14 martie 2023 priv.securitatea şi apărarea cibernetică a României prin care crede Rog ca se scalda,Comisia pentru apărare, ordine publică și
  siguranță națională și Comisia pentru tehnologia informației și comunicațiilor ,au expus de motivele obiectivele fiind: crearea de reţele şi sisteme informatice sigure şi reziliente, elaborarea şi adoptarea unui cadru normativ şi instituţional consolidat,consolidarea unui PARTENERIAT PUBLIC -PRIVAT,PRAGMATIC, pe linia securităţii cibernetice, asigurarea rezilienţei prin abordare proactivă şi descurajare, transformarea României într-un actor relevant în arhitectura internaţională de cooperare în domeniul securităţii cibernetice.”
  PRESEDINTE LAURENȚIU – DAN LEOREANU,SECRETAR DUMITRU RUJAN,PREȘEDINTE IOAN – SABIN SĂRMAȘ.
  de mentionat ca Consiliul Legislativ transmis , Consiliului Economic și Social,Consiliului Suprem de Apărare a Țării-au dat toate avize favorabile.

 79. Ierusalime, Ierusalime! Am vrut ca să te adun sub poala mea, așa cum adună closca puii! Tu ce ai făcut? Ai „aruncat” piatra din colțul unghiului? Românie, Românie! Am vrut ca să te „eliberez” de securiști, de foamete, sărăcie în 89! Tu ce ai făcut? Anton Rog 34 de ani mai târziu, cumpliții ani 89 reloaded? Ai uitat Românie de securitate, sărăcie, ascultat pe la uși, cumplitul lanț, cumplita lipsă de Libertate? Ce e mai cumplit ca ” lipsa” libertății? Să trăiești „iar” sclav, neom, ochi triști? Iar? Iar? Dl Rog Anton iubește România sau Davos, B’nai B’rith, Forumul Mondial Evreiesc? Dl Rog e întreținut de la Buget? De noi toți? Iar sclavie, pumnul în gură? Iar Coreea de Nord, Afghanistan? De ce Doamne cu 1000 morți impuscati în cap în 89, Neosecuristii vor iar gustul puterii totalitare? Iar desene animate de la bulgari? Un popor care își „uită” Istoria, blestemat, blestemat, blestemat este ca să o repete! Iar anii 80?

 80. Prin Dccr nr.702023 s-au respins la obiecţiile de neconstituţionalitate la lg.58-citim aberatiile decizie,pct.”42. Așadar, legea supusă controlului de constituționalitate are ca efect, printre altele, șiextinderea noțiunii de securitate națională și apărare națională prin includerea spațiului cibernetic în sfera noțiunii anterior menționate. De altfel, chiar Organizația Tratatului Atlanticului de Nord (NATO)încă din anul 2016, a recunoscut spațiul cibernetic ca un domeniu de operațiuni distinct de domeniile deoperațiuni clasice (NATO, Varșovia, 2016). Prin Cyber Defence Pledge, adoptată la 8 iulie 2016, statelemembre NATO și-au asumat să dezvolte cea mai completă gamă de capabilități pentru a apărainfrastructurile și rețelele naționale, inclusiv acele sisteme naționale de care depinde NATO, să integrezeapărarea cibernetică în operațiuni, să aloce resurse pentru identificarea și înțelegerea amenințărilorcibernetice, inclusiv prin schimbul de informații, evaluări, cooperare și schimbul de bune practici.”
  Asadar CCR ,PERMITE,”modificarea”de catre Lg.58,a Lg.nr. 51 din 29 iulie 1991,desi ei creeaza noi retele si sisteme informatice-cibernetice-(cele nationale nefiind admise cum s-a aratat mai sus)
  introducind peste securitatea nationala,”securitatea cibernetica”nu nationala ci a NATO,-fapt inadmisibl de neconceput- deci Lg.51/1991 vizind securitatea Romanei este „sparta”in fel si chip.
  Agentii urmarind exercitiul dr.si libertatilor fundamentale ale romanilor,sunt privatii de orice fel ai UE si NATO,”parteneriatul privat-stat”-toate pers.fizice si juridice ale multinationalelor care activeaza deja aici aducindu-ne „servicii de interes public”scumpe si burdusindu-si buzunarele !Anticonstitutionala este insasi ac.lege,ei fac ac.actiuni ,incalcind dr.si lib.fundamentale ,printr-un ROG!

 81. S-a reîntors Neosecurismul? Iar cenzură și mail- uri citite ilegal? S-a reîncarnare Ion Dincă, Ion Teleaga adică Anton Rog? Eu Mircea Dinescu voi „simula” munca? Petre Roman cu gât lipsă, pulover roșu pe gât, Play Boy la 74 de ani la Apaca, cu femei de 78 de ani pe post de Ciociolina? Adrian Năstase cu Dan Ioan Popescu se ” paruiesc” care să distrugă primul COS Târgoviște? Ioan Stoica Caritas? Gerald Focșani? Adidas Torsion? Rulmenți, pânze de bomfaier și capete de strung universal la Turci? Dozatoare de apă, zahăr și vopsea de ouă Presco? Nicolae Văcăroiu, Dan Marțian? Alba Neagră la Gara de Nord? Miliardari de carton, la sediul PNT-CD s-au găsit tiparnite de bani și droguri! Fenomenul Piața Universității! Sic transit gloria mundi! Mai bine golan decât securist…

 82. Telegrame! Urgent Tel Aviv. România democrație în pericol. Stop. Restaurație Neosecurism stop. Ierusalim lipsă democrație stop. Manifestații Ierusalim 200 000 de oameni stop. Manifestații Zero București stop. Zero participanți stop. Oameni lobotomizati stop. Stop Țară. Stop, stop….sto…

 83. Acest Anton Rog, cu siguranta ca nu este goyim si tocmai de aceea acest individ malefic este foarte periculos pentru toti goyimii din Romania. Goyimi din toate tarile uniti-va!

 84. Maresalu’ asta n-a trecut pe la scola. Ar fi stiut banala lege a actiunii si reactiunii. Intr-o tara normala era trimis la plimbare cu un supliment de moment, recte un bocanc in zona dorsalo-fesiera.

 85. Noi pe banii noștri, îl plătim pe Rog cu sume astronomice ca să ne asculte? Pe banii noștri? Rog ” ferit” de șomaj, jeg, sărăcie, dinți cariati, el Asta seară dansează în Familie? Noi, noi, noi idioții din Privat, cu spectrul șomajului, sărăciei, sunat neincasatii, plecat angajații, pe 25 ale lunii declarații la ANAF, plătit TVA, plătit impozite pe salarii, pe dividende, platit furnizorii, plătit Rovineta mașină, platit RCA mașină, platit ITP mașină, nervi întinși, pierdut clienți! Rog la umbră, idioții la soare cu apă caldă în mână! Rog la 44 de ani pensionar, cretinii din Privat la 67 de ani! Rog la Spitalul de la Balotesti condiții de Star Trek, idioții la Sf Pantelimon, mâncați de viermi? Rog 600 de milioane de lei net lunar, idioții din Privat, minim pe economie! Cum să nu Emigrezi? Cum? Cum?

 86. Domnule Anton Rog, când ieșiți la pensie, să anunțați poporul amărât! Cu toții vrem la SRI secția unde ești Matale! Cu toții vrem ca să fugim de Sărăcie, Jeg, multă muncă pe bani puțini. Vrem și noi la Spitalul Balotesti al SRI- ului nu veceurile publice gen spitale publice! Și noi vrem la vilele Sereiului din Neptun și din Călimănești Căciulata. Domnule Rog, vă rugăm ca să ne scăpați de Sărăcie, Jeg, Multă muncă pe bani puțini! Cu respect, idioții din Privat care vă țin pe Dvs și pe Soția DVS cu 28 000 de Euro net lunar! Ajuuutor, ajuuutor…Vrem bani și respect și nu Sărăcie, jeg, muncă multă, bani puțini! Ajuuuutor..

 87. Decât Tractorist, mai bine Securist, Decât Manufacturist, mai bine Sereist. Decât talpa țării mai bine Rog Anton. Decât idiot din privat ieșit la pensie cu 1000 de lei la 67 de ani, mai bine Rog Anton cu 560 de milioane pensie, pensionar la 48 de ani! Decât în România, mai bine în Elveția, Decât bolnav mai bine sănătos. Fugiți, Emigrați, nu va uitați în urmă! Vae Victis, Vae Victis, Vae Victis…

 88. @Mircea Dinescu
  Va rog frumos stimate domn, fiti atent cum vorbiti despre Adrian Nastase, caci dumnealui este Cavaler de Malta, slugoi globalist care vrea sa imputineze lumea!

 89. Rog (Anton ? ) republicați comentariul odată apărut de la 26 iulie LA 16:43
  .
  „Generalul SRI Anton Rog pune laba pe noi” ! Pune pe naiba ! Pune „de-o labă”, care-i va stropi pe ai lui de nu o să se mai poată șterge de asemenea pete pe obrazul Securității devenită în ultimii ani cea mai trădătoare formațiune statală din toate timpurile. Sunt sigur că în rândurile ei, chiar și la vârf, există încă profesioniști adevărați în domeniu, care până la urmă vor reuși să facă din ea securitatea de care este nevoie pentru ca un stat să treacă prin astfel de momente jenante din Istoria nu numai a României, dar și a Umanității !
  Discutam cu securistul care răspundea de sectorul pe care-l conduceam pe timpul lui Ceaușescu și la un moment dat m-a întrebat dacă știu ca vreunul dintre ei să fi ajuns ceva om de afaceri, sau altfel de mare gobaie și după ce m-am interesat mai bine am ajuns la concluzia că nici unul dintre cei mari foști în domeniu, nu făcea parte din vreun club de ăsta exclusivist. Am observat însă că vreo câțiva dintre foștii turnători , mai toți niște analfabeți, aveau ceva afaceri prin zonă : pensiuni, restaurante, sau societăți comerciale,chiar ansambluri rezidențiale, etc.
  Așa că asta cu „fosta securitate, stăpână pe toți și pe toate” cam miroase a intoxicare ordinară, o aruncare a pisicii în ograda opiniei publice ca să abată atenția de la adevărații jefuitori ai României, ajunși la o structură națională și internațională cu adevărat de speriat !
  Că mulți dintre ei fac parte acum și din hidra cu șapte capete a securității din România este fără doar și poate, dar marea jecmăneală, de neînchipuit la ce cote inimaginabile ajunsă, are loc sub atentă supraveghere străină.
  Și care dintre servici secrete sunt cele mai vestite din Lume ? Cele rusești ! veți spune, cu siguranță….națională, cum altfel ?

 90. Domnul din poză seamănă teribil de bine cu domnul care este ministru de externe al Ukrainei. Sunt de același neam și primesc ordine de la aceiași persoană responsabilă pe Europa de Est? Există contrainformații în SRI și SIE? Există patrioti în Intelligence- ul românesc? Vom avea mari, mari surprize.

 91. Cred că Curtea Constituțională va anula legile cibernetice propuse de SRI. Societatea civilă și partidele patrioti vor face totul pentru anularea acestor legi absurde. Ele anulează însuși statul român ca stat de drept. Nu mai suntem în epoca de tristă amintire. Evoluează lumea, evoluam și noi.

 92. pe ce ne bazam?

  -Asociațiile cu caracter secret sunt interzise. Este conținutul art. 40 (4) din Constituția României. Este una dintre puținele restricții pe care …

 93. România este Grădina Maicii Domnului sau Laptaria lui Enache? Ce este? Ce este întreb? Neosecuristii după 34 de ani, iar la borcanu’ cu miere? Rog, ăsta cine mai este? Cine mai este și ăsta? Ăsta de cine a fost „plantat” la borcanul cu miere? În uzină ii pute, la Multinațională ii pute, ca strungar ii pute, brutar nu, inginer nu! Torționar da? Bă frate, de unde extratereștrii ăștia? De unde? Dai cu tunu”, nu găsești un amărât de sudor, un Mecanic Auto! Că d’alde Rog milioane În România, meleoane! Le pute munca…Vai de sufletul privatilor, vai de ei! Câți paraziți ține în cârcă un Privat? 10? 20? 30?

 94. Poza spune totul spune:
  26 IULIE 2023 LA 18:30
  Domnul din poză seamănă teribil de bine cu domnul care este ministru de externe al Ukrainei.
  Seamănă la fel de bine, poate și mai bine, dacă ținem cont de sentimentele nutrite pentru România , cu Marko Bella ! Și el tot „de-o făptură și de-o samă”,cu celălalt, mai bine zis , tot un d(r)ac !
  Vorba bancului de pe vremea lui Ceaușescu cu :
  – Cum te cheamă pe tine pui de dac ?
  – Itzac !!!! 😉

 95. Ce face câinele când nu are ce face? Se linge pe cosor! Ne am dat Dracu! D-aia 8.8 milioane de români au emigrat, cea mai mică speranță de viață din Europa, cea mai mare explozie de cancere tot din Europa, cea mai mare corupție din Europa, cel mai mic salar tot din Europa și dl Rog ” perie” postările? Ori suntem golani, ori nu mai suntem! Perversă ca pe Târgul Ocna! Bag seamă că în România dacă ești bugetar de superlux, faci ceea ce vrea mușchii tăi! Sfânta Lene și cu Mucenicul Somn! Și România are nevoie „disperată” de 230 000 de strungari, frezori, sudori, mecanici! Te umflă râsul! Postările pe Net distruge România, nu corupția, nu furaciunea? Nu furaciunea! Furaciunea este la Nivel de Artă in Rromanistan! Cui ii pasă? Nimanui! Țară tip Africa SuptSahariana! Te apuca scârba.

 96. Dar ne putem imagina cum ar fi daca „dushmanii” Rushi cashtiga: Romania se UNESHTE cu Basarabia, Bucovina, Bugeacul, Maramureshul de nord shi Insula Sherpilor asha cum Dimitri Medvedev a cerut deja. Iohanis pleaca in Germania la tat-su ca i-a expirat mandatul shi traieshte regeshte in Germania din banii deja furatzi din Romania. Ce mai infrangere vorba lui Pirrus: Decat asha o victorie mai buna era o infrangere !

 97. Cornel Nistorescu jurnal intim. Ce este în sufletul meu, voi nu vreți ca să știți. Dau miliarde la buget, plătesc și pe Bogdan Aurescu din banii mei. El nu mai vrea la Cotroceni, vrea la Curtea Penală internațională de la Haga! Aurescu la Penali, taticul lui Aurescu, Adrian Severin penal. M-a „zapacit” apă de la robinet cu 66% H2. Îngălbenește izmenele, le da patina de bătrânețe și scade potența! Scrisoarea celor șase din insulă Șerpilor? Zelenski, Insula Șerpilor: Insula este o oază de libertate ucrainiana și de vitejie!(?) Zelenski! Tu canti la pian la partituri de 11 cm, Carol al 2-lea în perioada interbelica, canta la pian la insulă Șerpilor, partitura de 32 de cm! Tot pământ romanesc! Zelenski ești în fața lui Carol Pricipele? Dacă el nu se dă înapoi 32 de cm , nu îți misti gâtul! Ave Insula Șerpilor, Ave România! Jos Aurescivici Goldberg!

 98. Culmea e ca influencerul care nu raspunde decat la apelativul „Maestre” deja se conformeaza, ca antrenament, cu noile prevederi. Daca pana de curand manipula din plin ca sa influenteze opiniile si atitudinile doamnelor de varsta a treia care il urmaresc, de ceva vreme si-a schimbat mult atitudinea si nu mai manipuleaza decat cand nu se mai poate abtine si-i da drumul la cate o manipulare.

 99. Dl Rog Anton doarme în izmene? Citez din dl Zelenski, citez: Insula Șerpilor este un „Sfânt pământ ucrainian” udat cu sângele ostașilor noștri! Va fi „etern”(?) pământ ucrainian, trup din trupul țării? Ce spui nenea Rog, ce spui? Pământ Sfânt? Trupul țării? Pământ ucrainian? Matale cât iei bănet de la buget? Cât iei? E mișto unde ești? Îți place cuvântarea lui Zelenski? Nu îl arestezi pe Zelenski, ca Aurescovici Goldberg, colegul matale de sectă, pe Vladimir Putin? Sunteți figuri cosmice pe banii românilor? Insula Șerpilor „trup Sfânt al Ucrainei”? De ce au emigrat 8.8 milioane de români? D-aia!

  • Dom’ Cornel, lasati chestiile astea cu Insula Serpilor, sfant pamant ukrainean! Kazbici, Neulander si Severinciuc toti trei 9 poate si alti ca Preshu, ori Stolojam si Beshinescu) au cedat pe toata linia, cu ugerul Jdano-American intre ochi, iar Joiannis se pishe in continuare pe chestiunea asta.Cat despre atletul Securici Te Rog, nici in pix nu-l doare! Dom’ Cornel, gata un editorial despre Te Rog este suficient ! Avem chestiuni mult mai serioase: azilele groazei, Pandele si Firea-ar Sarma a dreaqului sa fie ! asa ca nea Cornele, ia-l pe Ilie Stoian de preputz si pune-l sa mai scrie ceva grozavii despre nemerniciile Sfantei Gabriela a Ingerilor. Diablizati-o , luati-o la misti, dati cu ea de pereti!Iese Udrea si Beshescu cu fii-sa aia cu ‘Tata Este Coor!’ , basma curata Numai in felul asta vom putea rezolva problema Insulei Serpilor, Tzinutul Hotinului si al Hertzei si a Bucovinei, si a Bugeaculu, a Transnistriei si Maramuresului de Nord. JOS FIREA, CA SA CASTIGE PUTEREA AI NOSTRI CA BRAZII, CU MUCII PEPPIETP !

 100. Iubiți România? O iubesc! Iubesc ortodoxismul d-lui Gigi Becali, potența lui Borcea, tupeul d-lui Băsescu, lungimea „tunelului” doamnei Gorghiu, valetii , iobagi, sclavii d-lui Manole de la BNR, umorul extraordinar al d-lui Cornel Nistorescu, ultima oază de libertate din Media numită Cotidianul, imparțialitatea redacției Cotidianului, redacția =suflete curate, România, Dumnezeu, Fecioara Maria, Iisus Hristos Mântuitorul, iubirea, pacea, liniștea interioară, contemplarea Sinelui! Heron din Alexandria, Euler, Nikola Tesla, Young…

 101. Atunci când în fruntea statului ai o paiaţă şantajabilă şi clasa politică este de o calitate îndoielnică, de la sine înţeles că serviciile se urcă-n şa şi dau din pinteni.
  Şi asta nu-i doar la noi. Priviţi America şi nu-i greu să constataţi că cât de mare este decăderea de când Casa Albă a fost transformată într-un azil pentru bătrân şi democraţii sunt doar o unealtă pe care scârnavul Soroş o foloseşte doar în interesul său.

 102. Veniți, Veniți, Veniți și apărați Studioul 4! Apă e otravita la robinete! Veniți și apărați Revoluția Română! Apărați primul guvern liber după cumplita Dictatură! Veniți, Veniți, Veniți…Acum? Acum? Sunteți Lepre, Idioți, Antisemiti, Prostii Europei! Frații Muraru, Bogdan Aurescu, Anton Rog aprobă pozitiv! Lanțul, cnutul, ardei iute la ochi, cărbuni încinși la călcâie! Securitatea nu se predă! Revenirea după cumplita rătăcire? Sclavi v-ați născut, sclavi muriți! Păcat de sângele vărsat! În România „totul” e fals, pe dos, impostura la fiecare doi pași…

 103. Dacă era pedeapsa capitală, valabilă în România pentru furt mai mult de 10 000 de Euro și „pentru” funcționarii români în ” slujba” unor puteri străine, cum a fi arătat acum România? Mai prospera, mai curată, cu 90% mai putini oameni politici pe care ii vedem zilnic la TV, care ne imput, ne distrug viața zilnic? Vise taică, vise! La noi simbioza gazdă-parazit merge ceas elvețian, Ceas atomic!

 104. Tică, la ora asta,oriunde ai emigra dai de același drac.Nu mai au loc „elitele”de muritorii de rand.

 105. SRI….după criminalitatea mizeria,saracia,cumatrismul,tratamentul primit de romani din partea ,,elitei vip,,si parazitismul pe care neocomunistii si strainii il fac in Romania nu pot decat sa deduc si sa remarc ceia ce vadsi simt toti romanii de 33 de ani.Sant tradatori!Interesul lor nu e al bunastarii romanilor ci al unchilor di tatucilor neocomunisti care i.au pus in functie ca sa saboteze la nivel profesional,romanii.Sa va fie rusine ,sub ochii vostri 6milioane de romani au fost tinuti in saracie
  Ca sa emigreze iar restul tratati Ca animalele si constrinsi la Digitalizarea,ucisi in spitale,sclavizati,violati moral,genocidati.RUSINE PARAZITILOR!!!

 106. Urma scapă turma, se zice. De ce vă mai plângeți tovarăși? Nu v-ați luat ,,porția de libertate,, la Marea Contrarevoluție din Decembrie 89,,? Nu v-a ajuns, cred și eu. Dar atunci, rogu-vă să ieșim dracului pe străzi ca atunci, deși regia externă și mâna de lucru internă au aranjat totul ,,să fie bine ca să nu fie rău,,. Kăkămnarul ăsta de Rog, ca să nu pună laba pe noi, trebuie ca noi să-i radem o labă, fie și la figurat. Poate citește și-și dă singur una la meclă. Știu că o să mă certați, dar nu-mi vine să cred că, după toată flecăreala asta de 33 de ani cu libertate, democrație, drepturile omului etc,,în sus și în jos care aproape ne-a scos din istorie, hopa, deodată am pus în prim plan,,apărarea ordinii constituționale,,. Și dacă poporul ăsta cam bleg, de oi, cum au zis unii f. bine, spune totuși: noi nu mai vrem această ordine constituțională pentru că apără capitalismul și papa Francisc a zis că capitalismul (cacofonie, ce să-i faci, asta e în sine cacofonic) ucide. Deci, cum să vrem ca noi și copiii și nepoții noștri să fim uciși? Ia bagă la cap, anume ați băgat voi în jurământul oficial chestia de doi bani că jur să apăr Constituția. Nu trebuia așa, tovarășu, ci jur să apăr națiunea și patria română, desigur și legile elaborate pe baza Constituției, cu condiția ca ele să fie făcute în interesul națiunii.Pentru că, să știi și tu, constituțiile vin și trec, numai națiunea este veșnică în supratemporalitatea ei. Pricepi?Poate vrei să-l pui jos, cu ajutorul ANCOM și pe Eminescu carele a zis, doar știi: ,,Zdrobiți orânduiala cea crudă și nedreaptă… Immensa majoritate a românilor vor o ordine a dreaptății sociale, omule și nu o ord. constit. ticăloasă care ne-a linșat ca națiune în interesul UE și NATO și a unor licurici. Să-ți fie rușine în nemernicia ta!

 107. pe banii contribuabililor acest ipochimen ne spune cine are dreptul la opinie si cine nu…ar trebui concediata orice mangafa ca acest ipochimen care are de gind sa indeplineasca astfel de lucruri.

 108. Sînt consternat să descopăr că un om cu 2-3 ani mai bătrîn decît mine, în presă de o jumătate de secol, nu cunoaște adevărul despre Joseph McCarthy.

  Pe mine nu a fost nevoie să mă convingă cineva că acuzațiile lui Joseph McCarthy împotriva bolșevicilor din SUA au fost întemeiate. Știam din familie lucrurile astea.

  Apoi, în 1995, au început să fie publicate The Venona Project files.

  „Fișierele Venona sunt mesaje sovietice interceptate de serviciile secrete americane în anii 1943-1980. Până în prezent, se confirmă că cel puțin 350 de americani au jucat un rol activ în spionajul sovietic. Aceasta este o estimare extrem de conservatoare, deoarece doar unul din zece mesaje a fost decodificat. Ținând cont de acest lucru, am putea presupune că mai multe nume sunt enumerate în mesajele încă criptate. În plus, nimeni nu știe câte mesaje nu a reușit să intercepteze guvernul american. În cele din urmă, nimeni nu știe câți simpatizanți comuniști americani au colaborat activ cu Uniunea Sovietică pentru a instaura comunismul în SUA, dar putem fi siguri că cel puțin 350 au fost.”

  Gasiti enorm de multa informatie despre Joseph McCarthy pe internet. Cautind, de exemplu, „joseph mccarthy was right” aveti ce citi 2-3 ani, zi-de-zi, 8 ore pe zi. Apoi, pentru a va bucura simturile cu eufonia numelor listate, incercati „list of Americans in the Venona papers”.

 109. Cititi cartea „Blacklisted by History: The Untold Story of Senator Joe McCarthy and His Fight Against America’s Enemies Paperback – November 24, 2009” by M. Stanton Evans.

  „Cu cartea sa foarte bine documentată, M. Stanton Evans a demonstrat că singura poster girl prezentată de obicei ca victimă nevinovată a fost de fapt o comunistă cu acte în regulă. El a provocat pe oricine „să dea nume”, adică să vină cu o singură persoană a cărei viață sau mijloace de trai au fost ruinate de dezvăluirile lui McCarthy, oferindu-se să plătească mii de dolari pentru dovezi. De la momentul apariției cărții sale în 2007 și până la moartea sa în 2015, nu a existat niciun doritor.”

  Pentru cei interesati direct de documente, NSA ofera o arhiva:
  https://www.nsa.gov/Helpful-Links/NSA-FOIA/Declassification-Transparency-Initiatives/Historical-Releases/Venona/

 110. Se apara mafiotii intre ei mafia politica si mafia securistica. Din interese facut front comun.
  Si un PSD re-privilegiat pe furat. Impreuna cu PNL.

 111. Pe banii tăi, vine unu’ și iți că ești tâmpit, ești un ratat social, că gândești antisocial? Pe banii tăi, banii tăi, ești scuipat in față, făcut limax? E barosaneala sau ordin de „sus”? Ferma Animalelor a lui Orwell din 1958?

 112. Domnul Ionel Arsene despre care fostul lui diriginte de Istorie zicea că o să ajungă la NASA cu Universitatea Cornell și Oxford făcute simultan, este El Fugitivo în Italia, pagubă adusă României de zeci multe de milioane de Euro! Dl Rog e „tulburat” măcar de acest lucru? Furaciune, fugă, eludat pușcăria? Vax albina! Este destii proști în Privat ca să îmi dea salariul astronomic de la SRI.

 113. Dacă se închide și Cotidianul, noi la ce o să ne mai uităm? O să se reinfiinteze Scânteia? Revista Pentru Patrie? Directivele PSD-ului pentru în nou cincinal? Ultima insulă de libertate din Romania se duce pe copca

 114. Mula (lat. Equus mullus) … reprezinta o incrucisare intre Equus caballus si Equus asinus.

 115. Alexandru Averescu (n. 9/21 martie 1859, Babele, Principatele Unite ale Moldovei și Țării Românești – d. 2 octombrie 1938, București, România) a fost mareșal al României, general de armată și comandantul Armatei Române în timpul Primului Război Mondial. A fost, de asemenea, cel de-al 24-lea prim-ministru al României.

 116. Babele (în ucraineană Озерне, transliterat: Ozerne; în rusă Озёрное, transliterat: Oziornoe), în trecut General Al. Averescu.este un sat în comuna Sofian-Trubaiovca din raionul Ismail, regiunea Odesa, Ucraina. În prezent, este cea mai mare localitate din sudul Basarabiei în care se vorbește predominant limba română.
  Satul Babele a fost fondat în anul 1774, după ce prin Tratatul de la Kuciuk-Kainargi, țăranilor moldoveni din ținutul aflat încă Imperiul Otoman li s-a permis să-și întemeieze sate noi. Satul a fost ridicat pe malul Lacului Ialpug.
  În urma Tratatului de la Paris din 1856, care încheia Războiul Crimeii (1853-1856), Rusia a retrocedat Moldovei sud-vestul Basarabiei (Cahul, Bolgrad și Ismail).
  În urma Unirii Moldovei cu Țara Românească din 1859, acest teritoriu a intrat în componența noului stat România.
  În urma Tratatului de pace de la Berlin din 1878, România a fost constrânsă să cedeze Rusiei sudul Basarabiei.
  După Unirea Basarabiei cu România la 27 martie 1918, satul Babele a făcut parte din componența României, în Plasa Bolgrad a județului Ismail. Pe atunci, majoritatea populației era formată din români.
  Ca urmare a Pactului Ribbentrop-Molotov (1939), la 7 august 1940, a fost creată regiunea Ismail, alipita RSS Ucrainene.
  În perioada 1941-1944, toate teritoriile anexate anterior de URSS au reintrat în componența României.
  Apoi, cele trei teritorii au fost reocupate de către URSS în anul 1944 și integrate în componența RSS Ucrainene.
  În anul 1947, autoritățile sovietice au schimbat denumirea oficială a satului din cea de Babele în cea de Ozerne.
  În anul 1954, Regiunea Ismail a fost desființată, iar localitățile componente au fost incluse în Regiunea Odesa.
  Începând din anul 1991, satul Babele face parte din raionul Ismail al regiunii Odesa din cadrul Ucrainei.
  În prezent, satul are 5.370 locuitori, preponderent români.

 117. Babele (în ucraineană Озерне, transliterat: Ozerne; în rusă Озёрное, transliterat: Oziornoe), în trecut General Al. Averescu (locul sau natal) este un sat în comuna Sofian-Trubaiovca din raionul Ismail, regiunea Odesa, Ucraina. În prezent, este cea mai mare localitate din sudul Basarabiei în care se vorbește predominant limba română.
  Satul Babele a fost fondat în anul 1774, după ce prin Tratatul de la Kuciuk-Kainargi, țăranilor moldoveni din ținutul aflat încă Imperiul Otoman li s-a permis să-și întemeieze sate noi. Satul a fost ridicat pe malul Lacului Ialpug.
  În urma Tratatului de la Paris din 1856, care încheia Războiul Crimeii (1853-1856), Rusia a retrocedat Moldovei sud-vestul Basarabiei (Cahul, Bolgrad și Ismail).
  În urma Unirii Moldovei cu Țara Românească din 1859, acest teritoriu a intrat în componența noului stat România.
  În urma Tratatului de pace de la Berlin din 1878, România a fost constrânsă să cedeze Rusiei sudul Basarabiei.
  După Unirea Basarabiei cu România la 27 martie 1918, satul Babele a făcut parte din componența României, în Plasa Bolgrad a județului Ismail. Pe atunci, majoritatea populației era formată din români.
  Ca urmare a Pactului Ribbentrop-Molotov (1939), la 7 august 1940, a fost creată regiunea Ismail, alipita RSS Ucrainene.
  În perioada 1941-1944, toate teritoriile anexate anterior de URSS au reintrat în componența României.
  Apoi, cele trei teritorii au fost reocupate de către URSS în anul 1944 și integrate în componența RSS Ucrainene.
  În anul 1947, autoritățile sovietice au schimbat denumirea oficială a satului din cea de Babele în cea de Ozerne.
  În anul 1954, Regiunea Ismail a fost desființată, iar localitățile componente au fost incluse în Regiunea Odesa.
  Începând din anul 1991, satul Babele face parte din raionul Ismail al regiunii Odesa din cadrul Ucrainei.
  În prezent, satul are 5.370 locuitori, preponderent români.

 118. Asadar … cine se vrea general si maresal la Români … TREBUIE sa RECUPEREZE taramurile noastre cele stravechi Româneasti.

 119. Eu personal chiar îl rog să pună laba pe mafiile execrabile din tara.Macar sa împiedice razboiul dintre ele acum ca a înțărcat bataie cu lovelele, spre binele tuturor si al nostru.Trebuie un Cap al Familiilor, nu un ministru.

 120. Asadar … cine se vrea general si maresal la Români … TREBUIE sa fie in stare si sa RECUPEREZE taramurile noastre cele stravechi Româneasti.

 121. Muncești la Patron? Ia să văd câtă miere ai adus tu săptămâna trecută în stup? Weekly vizite report? Câți clienți noi ai adus, cât ai vândut, consumul de Motorină, salariul tău, comisionul meu! Dl X din SRI face Weekly visit report? Cât are salariul, bani pe Motorină bani pe laptop și „ce” beneficii a adus X poporului român? Ce beneficii aduce? Miliarde de Euro recuperate de la hoți? Reconstructia României? Sau Restauratia Securității? Ești plătit din banii mei ca să mă spionezi? Pe tine nu te paște spectrul șomajului? Sărăcia și jegul? Nu, categoric nu. Pe privați da! Ce odihnitor este ca să toci frunze la câini, ce odihnitor este.

 122. Dacă și acest articol împănat de argumente nu luminează mintea oamenilor, atunci pentru Bunul Dumnezeu, ce poate lumina omul? Cred că este începutul sfârșitului pentru firava democrație din România. Revoluția Română a fost un vis urât care s-a terminat într-un coșmar pentru cetățenii obișnuiți. Scapă cine poate din viitorul Gulag al Europei de Est.

 123. „Scapă cine poate din viitorul Gulag al Europei de Est”

  Sezi bland (ca in Ardeal), nu mor romanii cand vor rogii. Asta a baut apa dupa Charlie, nu stie cu cine s-a pus, cand o sa iasa pe strada or sa strige toti copiii: Mama, mama, uite un rog ! Alt prostovanghelian la care numele s-a transformat in renume.

 124. Spuneam ieri la 13:50 reproducand limbajul panaramelor Capitanului core din cele DOUA HAITE si am repostat la 16:37 si 18:48 si am revenit la 19:38 tot fara succes: AGENTUL SOVIETIC Tica-los marius tomlin/Je NE suis pas Charlie e moral si caracterial un mizer
  abil obsedat secstist-neomarxist de tip hemo roid, vezi generalul Rob „face laba, nu da cu laba!?”, o creatura de o josnicie care
  e DEMNA de core/Diana R.(ollasonata) si celelalte fufe ce se dau sensibiloase la obscenitatile care nu vin de la HAITE, chiar daca
  le reproduc obscenitatile!!! Tema abordata de Nea Cornel in mod haz ard dat, in sensul comparatiei cu anii 1950 in SUA, adevarata
  comparatie fiind cu anii 1950-1980 din Romania si celelalte COLONII BOLSEVICE ale URSS/Comintern, a fost ARUNCATA PESTE BORD de AGENTII SOVIETICI ai Sekuku ceausiste, RETZEAUA-Forum pt a ma ataca grobian, confirmand astfel la cald ca NU EU ATAC DIN SENIN, ci EI PE MINE atat cand le DEMASC MISTIFICARILE DE INREGIMENTATI IDEOLOGIEI GENOCIDULUI, cat si DIN SENIN, eu fiind TZINTA!!!
  Eu doar RIPOSTEZ BRUTELOR SEKUKU…Deunazi ma AMENINTAU tem bel cu generalul Rob si ce-o sa-mi faca si acum cand au aflat ca E PE URMELE AGENTILOR SOVIETICI din societate l-au luat fara scrupul in vizor!!! Marsavia Tica-los tomlina tip marius/hemo roid cu care il ataca FARA TEAMA DE REPRESALII, doar pe ei ii combate ESTE DOVADA ca sunt CLONE/HACKERI ce folosesc adrese fictive si stiu sa-si stearga urmele…

 125. Conchizind: Prin Decizia CCR 55/2022,a declarat neconstitutionale prevederile din OUG 6/2016 data de Pruna si Ciolos,privind unele măsuri pentru punerea în executare a mandatelor de supraveghere tehnică dispuse in procesul penal,acestea raminind permise doar in cazul mandatelor de securitate -siguranta nationala,pt.asemenea fapte.
  Cu toate acestea,Tovarasul Anton Rog &compania ,are acum -zice dinsul-„posibilitatea”de a interveni in procesul electoral pt.”razboi hibrid”,dezinformare -simplu:poate intercepta orice „cibernetic”,”afiliat”fiind la Lg.51 /91,asa cum a fost modificata prin Lg.58/23 despre care jubilieaza.
  Individul trebuie urmarit de catre soc.civila cum va actiona el:
  „Dacă ajungem și la persoane dacă știm sigur că fac treaba aia luăm mandat de securitate națională semnat de director, avizat de procuror, semnat de procurorul general, aprobat de un judecător”, a spus oficialul SRI, citat de g4media.ro.
  El a adăugat că SRI operează electronic toate documentele și că ar fi ”cu 10-20 de ani înaintea societății”.
  ”Un astfel de mandat îl putem obține în mai puțin de o oră. Avem sisteme electronice, nu se mai întâmplă nimic pe hârtie. În SRI managementul tuturor documentelor e exclusiv electronic din 2012. Serviciul e cu 10-20 de ani înaintea societății tehnologic și în multe feluri, cum e și normal și sănătos la cap”, a încheiat generalul SRI.
  Asadar ,ce a luat cu o mina,CCR-ul da cu 10 prin Dec.70/2023,lui Rog si serv.secrete-ascultari pe „ciberynt”cit cuprinde!
  CURAT-MURDAR,coane Fanica !

 126. In sfarsit Nea Cornel isi exprima clar si fara rezerve pozitia fatza de Rasputin, fapt care trebuie apreciat intrucat pana acum ne lasa in seama presupunerilor contraproductive…Despre SUA stiam ce pozitie are, asa ca trimiterea la McCarthy nu m-a mirat, dar sa nu inteleaga PROVOCAREA mccarthysta redusa la simpla propaganda pentru SCINDAREA SOCIETATII AMERICANE in plin RAZBOI RECE cu Blocul COLONIAL SOVIETIC ma dezamageste…A fost demascat vreun ILEGAL COMINTERN care a prestat subversiv de la inceputul sec? NU!Mai mult ILEGALII inter-MACVELURI BOLSEVICE MONDIALE si AGENTI COMINTERN la Geneva in timpul celui de-al DOILEA MACEL BOLSEVIC MONDIAL, FRATII Dulles, au pus mana pe deepe de staaate si CIa!!!

 127. CURIOSA LEGE SI IMPUTERNICIRE DATA SRI-ULUI ,DAR SI MAI CURIOS ESTE FAPTUL CA CIA ,ANGAJEAZA PESTE 1 MILION DE CADRE SI RENUNTA LA SPIONAJUL ELECTRONIC , CE ZICETI DOMNILOR DIN SERVICII ,DECE AU LUAT ACEASTA DECIZIE ,GANDITI DACA AVETI CU CE !

 128. In SUA s-a scindat societatea datorita PROFI legendati de Comintern din anii 1930 dupa ce L-A INSTALAT pe Hitler in fruntea Germaniei si in tot timpul MACELULUI BOLSEVIC MONDIAL, PROFI care au predat marxism-leninismul in marile universitati si au
  MINIMALIZAT GENOCIDUL BOLSEVIC, la fel cum se va intampla dupa 1989!!! ZECI DE MII de AGENTI SOVIETICI si ILEGALI au fost INFILTRATI in SUA pe post de „refugiati”, multi PROFI ai scolii COMINTERNISTE de la Frankfurt…Revenind la FAMILIA/FRATII
  Dulles, acestia au organizat DIVERSIUNEA RP Ungara transformata de Hrusciov in „razboi civil”, prilej ideal pt LICHIDAREA
  ANTICOMUNISTILOR la VEDERE si LATENTI, „legitimarea” INTERVENTIEI Pactului de la Varsovia/Comintern fiind CA SI IN FEBR. 2022
  „implicarea Cia si a deeepe de staate”!!! IDENTITATE PERFECTA, metodele verificate fiind mereu aplicate!!! In Romania anilor ’50 si urmatorii TEROAREA cu SUTE DE MII de ASASINATI si INTERNATI IN Gulag, in SUA DIVERSIUNEA PROPAGANDISTICA FARA VICTIME…

 129. „se confirmă că cel puțin 350 de americani au jucat un rol activ în spionajul sovietic”

  Exceptional, pentru 350 de shpioni rusi au fost spionati securisti 300 de milioane de americani. Ti-ai dovedit cu asta prostia Rogule rogutule, prostule, prostutule ! Mai scrie seara pe la noi, ai umor cu carul tras de boi !

 130. V ati aruncat toate fricile personale in capul lui Rog. Ati reacționat exct asa cum se astepta. Nici nu are nevoie sa mai spuna altceva pentru ca unda de 2 lei pe care a initiat-o s a transformat in repr geenral. A facut demonstratia faptului ca e suficient sa fie lansate citeva fraze pe um anumit subiect iar restul masei sa faca restul. Deja ati acceptat inconstient sugestia lui. Asta e jocul. Nu prea sinteti atenti la propria manifestare. Draga dle Rog, nu iti iese tot ce ti propui. Atunci ai fi Dumnezeu si sincer, nu este cazul. Coboara cu picioarele pe pământ si lasa vrajeala. Te pup dulce! Jocuri, teste, briu de 6… Amunzant. Se poate si altfel adica din partea cealalta… Nu crezi?

 131. „V ati aruncat toate fricile personale in capul lui Rog”

  N-ai pic de intructie sau experienta, prostul are mintea odihnita, nu trebuie lasat asa, telefonul sa-i sune ocupat !

 132. @oponent la Charlie, go to hell!

  Este o diferenta între satira postata de Charlie zilele trecute, un intelectual multi-dimensional de altfel, si acțiunile tale mizerabile de analfabet fudul si torționar. Esti toxic! Tu ai fost penalul cu apucături de cri minal care a traumatizat comentatorii de i-a dezbinat si înrăit.

 133. Rog e securist stapan pe oamenii din romania si isi indeplineste satrapia cum vrea.Ma mir cata ca sotia dansului pare ca solutioneaza cazurile pe drept,cu toate ca am vazut ca are salar intr-un an de peste 300.000 de lei.

 134. Acest charlie este erect in comentarii precum o ceapă degerată care face surfing călare pe un morcov într-o oală cu ciorbă.

  Charlie este atât de tare in minciuni, încât un fular umed pus la gât pe caniculă, îngheață instant. Dar se știe, charlie e o glumă de cetățean responsabil. Bate câmpii cu grație și se vrea prim balerină im Lacul Lebedelor de Ceaikovski. De multe ori se crede copertă cartonată al ediției princeps sl Istoriei scurte a PCUS, iar el, charlie , mrmbru BOB al comintern Călărași.
  Fie charlie, fie Tică, Rog se bagă sub pat de frică.

 135. Charlie, 12.10, eu nu am mai intalnit la niciun Barbat de pe forum expresiile tale grobiene la adresa unei femei dar, da, sa fii Barbat inseamna sa ai o atitudine manierata fata de femei, altfel esti doar un papitoi batran.

 136. „DAR SI MAI CURIOS ESTE FAPTUL CA CIA ,ANGAJEAZA PESTE 1 MILION DE CADRE SI RENUNTA LA SPIONAJUL ELECTRONIC , CE ZICETI DOMNILOR DIN SERVICII ,DECE AU LUAT ACEASTA DECIZIE ,GANDITI DACA AVETI CU CE !”
  Un exemplu avem, din păcate nu la articolele lui Cornel Nistorescu, pe care s-a supărat și nu le mai onorează cu prezența, în dezvăluirile atât de alambicate și încifrate ale lui @mishteaux, unul dintre puținii care acces la datele spionajului electronic, dar înțelege să mai și facă diferite atenționări ce reies din cele aflate pe acolo.
  Dar vorba aia: mulți văd, puțini pricep ” și și mai puțini au bunăvoința de a atenționa și curajul de a risca !
  Tocmai de aceea, nu tot ceea ce ciripește, se și adeverește !

 137. Generalul SRI Anton Rog pune laba pe noi. Eu ma intreb daca nu se gaseste cineva sa puna laba pe Rog si sa-l trimita la Zamolxis, impreuna cu toti cei ca el.

 138. ”Nimeni n-a făcut nimic ca marile ventilatoare anti-UE să fie închise”. (G4Media)
  De unde tragem concluzia că vor fi puse în funcțiune cele pro UE , care aruncă și ele ce știu să producă mai bine niște constipați ca Tăpălagă sau, mă rog, Anton , cel ce-i constipat – beton, din tălpi până la breton !

 139. Charlie are tulburarea obsesiv-compulsiva si ar trebui sa facem crowdfunding sa ii luam medicamente din clasa inhibitorilor selectivi ai recaptarii serotoninei sau clomipramina ca sa îi tratam deviațiile comportamentale.
  La unele articole începe sa scrie despre persoane care nu au comentat pe acolo si sa fabuleze acuzații grotești, inclusiv la adresa femeilor pe care le considera membre comintern, haite Secu, anti-x si anti-y. Pana săptămâna trecută credea ca sunt Ileana Rollason, acum crede ca sunt core. Medicamente, medicamente!

 140. Diana R., tu zici ca nu Charlie este autorul

  Charlie spune:
  27 IULIE 2023 LA 12:10
  Spuneam ieri la 13:50 reproducand limbajul panaramelor Capitanului core din cele DOUA HAITE si am repostat la 16:37 si 18:48 si am revenit la 19:38 tot fara succes: AGENTUL SOVIETIC Tica-los marius tomlin/Je NE suis pas Charlie e moral si caracterial un mizer
  abil obsedat secstist-neomarxist de tip hemo roid, vezi generalul Rob „face laba, nu da cu laba!?”, o creatura de o josnicie care
  e DEMNA de core/Diana R.(ollasonata) si celelalte fufe ce se dau sensibiloase la obscenitatile care nu vin de la HAITE, chiar daca
  le reproduc obscenitatile!!!

  Crezi ca altcineva a vorbit de „fufe”?

  Ok, si asa nu mai conteaza unul in plus, a reusit sa alunge destui comentatori.

 141. Charlie, esti fan Dragnea, condamnat penal.
  Nu ai respectul meu. Esti inferior moral si când te apuca crizele devi inferior intelectual inter-dimensional. Continua sa aberezi. Ai înjurat pe toti comentatorii de pe forum luna asta, ai nevoie de tratament! Urgent!

 142. 19:01, uite ca nici nu am văzut ca m-a înjurat si la articolul asta, la fel ca si pe alti comentatori. Dar cine îl mai citește pe Charlie?
  Mai bine ii dam ignore, cum bine a zis marin. Eu n-am timp sa-i răspund cu satira cum a făcut-o marius.

 143. „The Soviet Art of Brainwashing”, este un manual care a fost folosit în școlile de pregătire comuniste atât în ​​SUA, cât și Rusia începând cu anii 1930. Amintiți-vă că, comunismul nu a fost niciodată o „revoltă a clasei muncitoare”. A fost creat de bancheri kabaliști pentru a pune în aplicare dictatura lor mondială. Manualul sugerează că în prezent suntem subiecții hipnozei în masă.

  „Pentru a induce o stare ridicată de hipnoză la un individ, un grup sau o populație, un element de teroare trebuie să fie întotdeauna prezent din partea celor care vor guverna.” (Partea a II-a, cap. 6)

  „Populația trebuie adusă la convingerea că fiecare individ din ea care se răzvrătește… împotriva eforturilor și activităților de a înrobi întregul, trebuie să fie considerat o persoană tulburată… și… să primească șocuri electrice și redus la o docilitate lipsită de imaginație pentru restul zilelor sale.” (II-C.12)

  Această cabală reprezintă o alianta complexa între finanțe evreiești, neo-aristocrația anglo-americană si gaelica, mafie, lorzi ai razboiului, conglomerate militare si energetice, etc. Această cabală se află în spatele comunismului, sionismului, nazismului, liberalismului, socialismului, masoneriei și feminismului. Evreii au fost păcăliți ca toți ceilalți.
  Aceste „isme” joacă un rol în subminarea celor patru piloni actuali ai identității și solidarității umane: națiune, rasă, religie și familie. Puteți adăuga libertatea și proprietate privată, pe care intenționează, de asemenea, să le desființeze/ confiste. După cum spunea cineva, „si diavolul folosește oameni cinstiți pentru a-și face treaba”.

 144. Sunt fan Dragnea orie ai zice oric ai face
  Omul acesta a fost codnamnat
  Pentru ca era o amenintare pentru alogenol rapace
  Si pentru clica sa de hoti de rahat

 145. Dacă Dragnea se limita doar la taxarea cifrei de afaceri a corporațiilor puse pe optimizări fiscale agresive prin care extrag din România zeci de miliarde de euro anual (taxe care nu mai ajung la investiții in sănătate, infrastructura, educație, etc) si nu se dedulcea la borcanul cu miere, nu avea cu ce sa-l prindă?
  De ce a furat?
  .
  Salvarea României poate fi facuta doar cu politicieni impecabili si neșantajabili.

 146. Dacă Dragnea se limita doar la taxarea cifrei de afaceri a corporațiilor puse pe optimizări fiscale agresive prin care extrag din România zeci de miliarde de euro anual (taxe care nu mai ajung la investiții in sănătate, infrastructura, educație, etc) si nu se dedulcea la borcanul cu miere, nu avea cu ce sa-l prindă,
  De ce a furat?
  .
  Salvarea României poate fi facuta doar cu politicieni impecabili si neșantajabili.

 147. @Radu humor, crezi că „serviciile” vor ignora la nesfârșit atacurile tale antisemite?
  Pe ce te bazezi?
  Diferența între tine si charlie este că tu ai pantalonii călcați la dungă, iar el umblă in pantaloni scurți si bretele. Tu porți frac si papion, el cravată de pionier resapat in komsomolist eșuat. Fiecare aveți un rol pe forum, să provocați mai multe comentarii. Concluzia trasă de Diana R. edte valabilă pentru toți comentatorii. Charlie, asemeni tie,este un cronofag . Ne trecem viața pe forum ca nisipul in clepsidră. Dar e mană cerească penyru cotidianul, cu fiecare comentariu, firfiricii cad in teschereaua cotidianul.

 148. Diana R., cand te va acuza de lucruri pe care nici nu le-ai gandit, cand va interpreta ce scrii tu complet aberant, a-l ignora echivaleaza cu a accepta acuzatiile si, cineva care nu are timp sa analizeze, poate lua acuzatiile lui, de bune asa ca ori te aperi, ori renunti sa mai comentezi.

 149. Cum cea mai buna aparare e posibilsa fie atacul, il intreb pe dl general daca planul lui superior este accesibil de la distanta… Ce zice departamentul respectiv? Eu sint sigur ca raspunsul e da. Daca primeste altul va fi mințit. E suficienta poza din ziar? Bafta!

 150. Draghe Diana R, se pare că mănânci din același casyron vu „doru Popescu, vă vine așa, pe chelie, să postați același comentariu de două ori la rând. Oare de ce, crexi că nu înțelegem din prima, sau ești la normă , o stahanovistă a postărilor degeaba?
  .

 151. „Esti toxic! Tu ai fost penalul cu apucături de cri minal care a traumatizat comentatorii de i-a dezbinat si înrăit.”

  Cea mai buna dovada ca am dreptate. Rog este militar, stie ce sa faca-cand i se ordona: Pe loc repaus ! Daca TREBUIE, o sa auda.

 152. 20:26, sa-i blocheze comentariile aberante in care face referire la alti comentatori. Sa-i aprobe doar aberațiile pline de generalitati.
  .
  Moșul asta sonat si cwrvar nu știe ca poate fi dat in judecată când sare calul penal de riscant cu fabulațiile lui care încalcă drepturile omului?

 153. Revin si spun: acest Anton Rog este un intrus malefic printre noi goyimii romani. Trebuie eliminat de urgenta si trimis inapoi la maleficii lui. Romania este tara goyimilor romani care nu doresc sa fie exterminati de elitele sataniste. Romania trebuie condusa numai si numai de goyimii romani, asa cum de pilda China este condusa de goyimii chinezi. Fiecare tara sa fie condusa de goyimii ei, cine nu este goyim sa mearga sa traiasca printre maleficii lui exceptionalisti ne-goyimi.

 154. Spuneam la 20:02 – Capitanul core care a trimis-o la produs pe Diana R.(ollasonata) sa-i tina isonul confunda DEMASCAREA CLONELOR fabricate in serie sovietica si a MISTIFICARILOR PARTIZANE cu „injuraturile”, cand de fapt cei care INJURA BIRJARESTE fiind Tica-
  losii care-l inconjoara ca Garda legionara de corp!!! In varianta Tica-losul Cpt core IL ATACA pe Dragnea cu aceeasi marsavie precum acum in varianta clonala Diana R.(ollasonata) cu LOZINCA BASOID-USERISTOID-NEOMARXISTA regasita si la varianta clonala ancestrala darius care a devenit via Jagardean Ticalosul tomlin, „Dragnea penalul”!? Dragnea care a fost CONDAMNAT POLITIC pt ca
  a vrut sa REFORMEZE justitia proto colara si SA REDEA Romaniei CONTROLUL ASUPRA BOGATIILOR sale!!! Se pare cacore Dienutza a citit acest comentariu nepublicat, RASPUNZAND la articolul „Ce se ascunde in spatele protestelor #rezist din Israel?”

 155. Se pare ca prospatura clonala kirlian e de fapt Batranul AGENT Sekuku/Die/Cie/Sie kourlianu…Daca in privinta prospaturii clonale Diana R.(ollasonata) nu exista dubii, e Cpt core seful Legiunii dislocate pe forum, in privinta lui kourlianu dubiile planeaza pe cerul SUA, de acolo combatand pentru Cauza piese antisemite la fel de grele precum Munteanu, Con, raduca, hemo roid…Spuneam ca Diana R.(ollasonata) mi-a citit comentariul blocat/nepublicat de aseara si de aceea a sarit cu „explicatii” referitoare la Tica-
  losia de a-l numi pe Dragnea „penal” intr-o noua serie de dejectii de tip basoido-useristoide de tip „neomarxist”…

 156. Domnule Rog puneți laba mai degraba pe cei ce au distrus aceasta tara și au dus-o la distrugere, pe cei ce ne-au îndatorat cu sutele de miliarde de euro pe 10 generații de-acum înainte, pe cei ce au vandalizat tara asta prin hoții coruptii și escrocherii mai poți pune laba pe cei ce ne mint si ne-au mintit 24 din 24 cu televizorul pe timpul plandemiei mincinose si prin propaganda lor mincinoasa prin reclame false de genul „Stați Acasa” sau ” Vaccineazate pentru sanatatea ta” de domnul cîțu cu vaccinurile de milioanele de euro mai stiti sau a dispărut în neant, puneți laba pe acel grup strategic care de dimineața până noaptea târziu ne prostea cu cifrele morților de covrig pe acei sai puneți la zid nu pe noi poporul roman noi cetățenii ca nu noi am mințit și am distrus tara. Dacă într-adevăr vreți sa faceți un bine acestei tari și oamenii sa va vadă ca pe un bun patriot începeți cu ei ca ei au distrus tara și economie și tot cei ce votează legi cu ochii închiși. Fac pariu ca din tot ce-am scris aici este egal cu 0 nici 1% nu veți face nimic din câte am înșirat aici voi aveți alte strategii alte preocupari de a ne distruge incontinuare si ne a baga pumnul in gura sa numai spunem nimic. Nu mai vrem sa vedem acea securitate din ’89 de bolsevici fosta securitate comunista ca a înviat și printr-o noua tehnologie vor sa ne extermine. Dacă vreți binele aceste tari începeți cu „Cine a tras în noi în ’89” luați-o în ordine de la A la Z nu veniți sa ne spuneți noua de cyberint sau de cai verzi pe pereți ca nu o sa va mai creadă nimeni.O zi buna.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.