Geoană își înregistrează marca pentru prezidențiale

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a depus cerere la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) pentru înregistrarea mărcii ”MIRCEA GEOANĂ 2024 PREŞEDINTE”.

Deși nu și-a anunțat oficial intrarea în cursa pentru Cotroceni, Mircea Geoană a solicitat încă de la sfârșitul lunii iunie la OSIM să îi înregistreze sigla de campanie.

Geoană a depus solicitare pentru două reprezentări grafice diferite.

Sondaj INSCOP. Mircea Geoană, pe primul loc în topul încrederii

Apelul „România Renaște“ privind candidatura lui Mircea Geoană

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

34 de Comentarii

 1. Ce se aude de SCRISOAREA AUTENTICA si unica lui TRUMP prntru GUSHA ?

  (si cum a ajuns COZMIN s-o aiba 😉 … daca mishteaux n-ar fi cine-i n-ar sti ! Dar vedeti mishteaux e 👽special👽 desi nu pare ! Totusi de si a deja dat un indiciu [„Gal” si fiul lui Trump] intr-un comentar, tace ! Adica desi nu numeste inca presedintele RO face DEZINTERESAT aluzii, „inca nu-i in PSD” 😐 ! Romania e o mini-colaterala relaxanta in ce face el REAL, MONDIAL, complicat ! MAGA ! Cutremure-n california in august…)

 2. Ne mai agreseaza mult inteligența, pro stănacu dă la Dăbuleni, cu vrăjelile sale dă doi sorcoveți ?? Mare dreptate a avut Iliescu cînd l-a caracterizat într-un cuvînt, de fapt era loc de mult mai multe adjective. Joiană, lasă-ne, sau fck off pă limba lui unchiu sam.

 3. Domnule, omul acesta e mai dus de cat credeam! Ce sa înregistreze goliciunea lui intelectuala absoluta? Va dați seama ce ne-ar aștepta dacă individul ar ajunge intr-o funcție de acum înainte?

 4. ‘Roza scleroza’, ce o să facă cu marca, o pune pe ușa de la closet dacă ajunge președinte?! OSIM va înregistra marca?!

 5. Bă nene cred că cel mai bun lucru pe care poţi să-l faci este să stai pe lângă dragostea ta Mihaela.

 6. Mircea Gioana nu isi da seama nici macar acum ca romanii nu il vor vota .Insista sa devina presedintele Romaniei si se va face de rusine la fel ca ultima data cind sa bucurat doar pt. putin timp.Mircea Gioana nu poate devenii presedintele Romaniai pt.ca originea lui nesanatoasa ,il trage in jos,nu mai punem la socoteala faptul ca pt. tara si popor nu a facut nimic in calitatea lui de politician unde a mai ocupat si functii destul de inportante destui ani.

 7. Înregistrat la OSIM ca „prostănac 2024 de Romania”? Se vede clar pe meclă lui, acțiunile disperate fara autocontrol, nu are decât un singur sens că milogii cerșetori sa i se ofere ceea ce cere fara baza și fara merit, doar că se milogește cerșind! Acest stuchicios cu lipsa de control personal, e la mana lui Dumnezeu prin milogire și cerșit, în fapt, NU are ce căuta la cotroceni! Singura realizare reală a lui, a avut-o în jurul vârstei de 58-59 ani dar prin recomandare insistenta peste noapte! Acest mediocru care nu a fost în stare să își depășească propriile forțe deși a avut ocazia reală sa și învete carte la modul real, ce sa caute la conducerea țării noastre? Daca va fi votat, va continua ceea ce face plăvanul nesimțit: vacante, plimbări, afaceri, totul cu familia dar umilirea romanilor și a țării, vor fi in prim plan, plus executări de ordin aparut peste noapte fara scrasnet! Până în jurul vârstei de 70-72 ani, individul parcă nu are discernământul la purtător, e că o placa zgâriată care turuie fara sens și fără rost. După 72 bastoane, va continua sa borască umilințe la adresa cetățenilor deși nesimțirea de lux curge financiar de parcă ar fi halit caca la naștere până în jurul a 86-88 bastoane. Din punctul meu de vedere, având la bază datele personale ale acestui individ, trebuie obligatoriu interzis la Cotroceni, dar fiecare hotărăște ce votează. P.s. să spună individul despre oribilitatea făcuta la 59-60 ani de a căzut definitiv în dizgrația celor din jur de la locul de munca incat este marginalizat fara argumente în scris, motiv pentru care se aruncă inconștient dar în forță, pe jugulara României la Cotroceni! Ce a vrut să schimbe forțând nervii celor din jur si legislația la locul de munca unde lucra!

 8. Iliescu a fost monumental, caracterizând-ul pe Geoana printr-un cuvânt: prostanacul.
  Dupa numirea acestuia la NATO, am realizat că totul este bazat pe relatii si corupție.
  SUA este cea mai corupta tara din lume.

 9. MARCA gunoiului ESTE CEA OFERITA DE ION ILESCU DE PROSTANAC. Colegii de liceu si de facultate (METALURGIE UNDE A INTRAT FARA EXAMEN) sunt uimiti de prostiile lui facute pana in ziua de azi…………….

 10. Importanța practică a tezei de doctorat din Clinton și Bush, „Evoluții în zona Atlanticului de Nord. Concluzii pentru integrarea României în structurile euro-atlantice” îl găsește astăzi pe Geoană în Powerpoint și Publisher, combinând 2 vectori (ID: 2408354081, ID: 2410826289), ca să iasă bine. Nu știm dacă pe verso la scrisoarea lui Gușă nu sunt ceva înscrisuri pe care Geoană să le andoseze la lucrare.

 11. Pe mine mă enervează sloganurile de tipul ” salvați” sau „renaște”. A fost moartă România sau ce mama naibii. Spune domnule ” pentru o viață mai bună”, ” pentru un drum mai rapid” , ceva de genul ăsta că nu vrem nici să fim salvați de parcă am fi niște nevolnici nici să ne scoale unul din morți că asta-i treaba altcuiva.

 12. Joiana, mars la păscut . Lasă președinția în seamă altora. Tu ești dus cu pluta.

 13. Fraier Iliescu, că trebuia să înregistreze marca „Geoană Prostănacul”. Ar fi fost de mare succes.
  În rest, rămâne cum am vorbit: iese preşedinte cine ordonă partenerul strategic. Asta e democrația americană.

 14. Jyoana doar va aparge votul stangii ca sa iasa candidatul PNL. Ca data trecuta. Presedintele il stabileste Cine are cei mai multi bani investiti in RO. Austria plus Germania plus autohtonii filogermani si pro UE dupa ce au acordul SUA.

 15. M-ai tine cineva minte cum domnul Gioana nu vroia sa place din locuinta de protocol si s-au rugat multe luni de el ca sa elibereze locuinta ? Asa ca doar situatia asta ar trebuii sa puna pe ginduri romanii ,pt. ca altfel ne pricopsim cu un presdinte la fel ca Johannis.

 16. Sunt în competiție din interiorul PSD care să ajungă mai în inima Manhattan-ului ca de acolo să se umfle în pene în fata celuilalt. Marca înregistrată e o scorneala de-a lui Geoana să se dea și mai occidental decât occidentalii. Dacă măgăie, vrea să măgăie cu brand. Și adică taie fata cioflingarilor rămași în tranșeea carpatină.
  Când îl vede restul PSD-ului ce ajuns e, se 💩 toți pe ei de frică la ce brand a scos chelia lui. Și așa i-a pus la punct pe toți, mai ales pe comentaci.
  Eu știam ca e cald în otan dar nici chiar așa!

 17. Prostănaci sunteți voi toți, care vă dați cu părerea fără să fiți capabili să scrieți două rânduri fără greșeli. Așa cum e, Geoană e cel mai bun, mai competent și mai serios dintre toți candidații! Pe cine preferați? Pe soldatul măCiucă-ăăă? Pe covrigarul mincinos? Sau vreți toți case cu 30 000? Mă lăsați?

 18. Ce s-au activat trolii pr acest forum. Sa ii votati pe Simion, Ciuca, Ciolacu sau Soso sclavilor!

 19. Pomul dupa roade si omul dupa fapte , se cunoaste.Dupa INSCOP , apare si marca inregistrata”Prostanacul” sau ” Mihaela dragostea mea!” Si @ NewsReader esti cumva Sorin Ovidiu Vintu ?Voteaza lumea pe cine vrea , dar acest individ ne este bagat pur si simplu pe git de ceva vreme.Te-a indemnat @ newsreader cineva sa votezi pe cineva sau pe cei care-i amintesti ?Treci „supt” pulpana lui Geoana , poate apari si tu in ” marca inregistrata” !PS nu-l uita pe @ Hopa ….

 20. Ăsta e negustor sau politician ? Trump tura trecută vindea ciocolată cu chipul său (nu e glumă). Îi sugerez și lu’ Gioană să vorbească cu Nestle să rezolve problema.

 21. Acesti bolnavi care ne guverneaza ( vor sa ne guverneze) e titlul unui articol, sau carte , nu ? Iar G(o)eoana parca era bolnav de cancer ???? S-a vindecat asa iute cind se” libereaza” scaunul de la Trei Coceni ?Vorba celor indragostiti (de tronul cotrocenean) :Flutur m-as face daca tu esti floare , sau : Soare as fi daca tu esti Luna ori : Tronule tu esti soarele si luna mea ! Nu-i asa sustinatori de :” Prostanaci” ,maCiucalai , Ciocolaci , Sosoace , Simeoni&Co ?PS- l-am omis pe ” suptinutul” lui Trump- Gusa Kuzmin……

 22. ..daca pana acum aveam dubii,.. iesirea asta cu inregistrarea la OSIM confirma ca Iliescu a avut mare dreptate…
  Intr-o colonie, castigatorii in alegeri nu pot fi decat tradatorii intereselor nationale,..
  Ghinionul lui este ca Bidon e pe ferash ,..avantajul e ca oricine va castiga peste ocean,de tradatori mioritici vor avea nevoie,..Daca ne intoarce spatele licuriciul,e jale,..vin patriotii romani la putere si ies la iveala toate faradelegile democratiei romanesti..Alegerile din state dau fiori reci multor ticalosi romani…

 23. Sincer, parcă o să auzim după aceasta înregistrare la OSIM „Geoană Presedinte”, că își va schimba numele și prenumele, la câtă încredere zero are in el, la fel ca escrocul cu sânge dobios albastru prinsul Paul ‘al României’, în Geoană Presedinte Mircea! Mult nu ii mai trebuie acestui halucinat aerian pentru a trece la acțiune! In concluzie, la OSIM și în justiție, doar escrocii vizibili infractori cărora le e rușine cu propriul nume de familie, și-l schimbă aberant. Vă dați seama ce fel gândește individul prostănac in bună regulă dar fara diagnostic medical!? Buhabi și aerieni, vizibil infractori, continua să denigreze și să știrbească imaginea României!

 24. „Ana Maria, dragostea mea”

  Mircea Geoană este căsătorit cu Mihaela Geoană (fostă Costea), de profesie arhitect, cu care are o fiică (Ana Maria) și un băiat (Alexandru).

 25. Cred mai degraba ca dl Geoana ar fi trebuit sa inregistreze celebra „marca: „Mihaela, dragostea mea”!
  Ca sigur o va repeta!!!

 26. Prostanacul este prezent in 4 poze si 4 articole publicate azi in Cotidianul. Gata, s-a schimbat ordinul pe unitate, nu se mai sustine brunetul de la AUR ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.