George Simion, vizat într-un nou dosar. Răspunsul politicianului

Altă zi, alt dosar pentru George Simion. Cu doar câteva zile înainte de alegeri, președintele AUR s-a trezit că este vizat în două dosare.

Primul ar avea legătură cu strângerea unor semnături, iar al doilea, despre care s-a aflat astăzi, are legătură cu un miting electoral desfășurat în luna ianuarie.

Anunțul despre cel de al doilea dosar vine de la George Simion. Acesta a scris pe pagina sa de FB:

„Un al doilea dosar penal care se inventează la adresa noastră! Cică grup infracțional organizat! Nu, grupuri infracționale organizate sunt partidele care au distrus România!“

Georgiana Teodorescu, avocată şi candidată a AUR la alegerile europarlamentare, a detaliat:

„Am fost azi la IGPR în calitate de avocat pentru a acorda asistență juridică unui coleg, un membru de partid, care a fost chemat în calitate de martor într-o speță nouă, un dosar penal care nu are nicio legătură cu dosarul de ieri, cu excepția faptului că îl vizează din nou pe domnul președinte George Simion. Dosarul de astăzi are legătură cu un incident care s-a întâmplat la finalul lunii ianuarie, în municipiul Suceava, la un miting autorizat AUR, când un coleg aflat în stare de legitimă apărare s-a îmbrâncit cu un domn care venise la mitingul AUR și era foarte vocal, înjura, făcea tot felul de acuzații la adresa partidului AUR. Colegii noștri de acolo i-au spus să plece, să ne lase să desfășurăm mitingul, domnul respectiv s-a agitat, a existat un schimb de îmbrânceli cu colegul meu, repet, aflat în stare de legitimă apărare.

De la acest incident și până astăzi s-au întâmplat următoarele lucruri fără nicio legătură cu alegerile de duminică: s-a sesizat Parchetul General, singurul care are competență pe parlamentari. Altfel, infracțiunea de loviri și alte violențe e de competența Parchetului Judecătoriei Suceava. Singura explicație este că este vizat domnul președinte George Simion. Alte acuzații sunt următoarele: amenințare și, foarte interesant, constituirea unui grup infracțional organizat”
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

19 Comentarii

 1. „Sunt dispus să fac închisoare” spune geoergica.Dar de ce spune georgica minunea asta? AUR este partid BOR-SRI iar georgica tocmai din cauza asta spune ce spune,pentru ca stie ca nu va face niciodata puscarie.Poate ca va avea o citatie la tribunal,citatie mediata la maxim de televiziuni.Romanul e mindru ca stie tot.

 2. Dar dosarul acela cu palme peste ceafa in Parlamentul rromanistanez, pe cand?
  Derbedeilor nu li se fac dosare penale?
  [Kktku M0tZ: lingau putinos desemnat]

 3. Sună soneria. Cin’să fie? Bela Lugosi sau Robert de Niro?

 4. CE PACALICI AMATOR SECURIST FIU DE NEOCOMUNIST ,CARE.SI BATE JOC DE NEMULTUMIRILOR ROMANILOR!!!PLEACA LA IN ISRAEL ,IN RUSIA,LASA ROMANII IN PACE!!!

 5. Nu scapa de puscarie,ca oricare poolitruc care crede ca ‘legea sunt eu’
  Societatea umana stie ca politicianul nu e indispensabil,ca agricultorul sau muncitorul

 6. … dacă acolo de unde se împarte democrația se inventează dosare candidaților la funcția de președinte, în colonia românica nu este nicio problemă în a face asta. Aceste două dosare demonstrează că toate sondajele sunt false, iar dacă nu funcționează ”tableta STS” sau prezența la vot este extrem de ridicată, atunci v-a fi deranj foarte mare pentru partidele sistemice: PSD și PNL. Mai nou ne bombardează ăștia cu articole gen ”PNL câștigă Banatul”, Dobrogea, Ardealul, Moldova … și nu doar: Serbia, Germania, Ucraina Rusia etc, … da da, PNL-ul lui Cîțu, ăla de ne-a băgat în pandemie, ăla de ne-a împrumutat de ne-a nenorocit este favoritul alegătorilor români … voi realizați ????

 7. Se întâmplă tras la indigo AUR în România ceea ce se întâmplă Alternativei pentru Germania în Germania: proceduri penale deschise dupa metoda Luluţa (compromitere fără dovezi acum, achitare peste zece ani), acuzaţii şi suspiciuni aiuristice, minciuni sfruntate în media aservită, doar doar să mai fie şi de data asta proştii utili de serviciu convinşi să pună ştampila unde trebuie! Că data viitoare – dacă va mai exista o dată viitoare – vor trebui s-o pună exact unde li se spune s-o pună. Cine cunoaşte câteva limbi de circulaţie poate constata cu uşurinţă că acţiunea pentru transformarea UE în Statele Unite ale Europei este gândită şi condusă central după aceleaşi reguli şi cu aceleaşi mijloace! Cine la va face jocul în cabina de vot să nu se plângă peste patru-cinci ani: ce-şi va fi făcut îşi va fi făcut cu mânuţa proprie! Aşa că..

 8. E disperare mare in taberele sekuricilor si ale statului paralel… daca pana acum nu era hotarat cu cine sa votez, acum stiu: AUR e singura optiune viabila !

 9. Semioane, tremeteo pe Sosoaca la Ambasada sa ia lumina de la GRU

 10. @ S-a băgat în campania electorală și IGPR, ? Vor și ei ”ciolan”, de la alegeri, ? Și-au ”dosit” ”ciolan de aur” , ?

 11. Golaniada se termina.Golanii de pe facebook votanti de haur se vor regrupa in partidul sosoacei .Sau in alt partid care le mangaie orgoliul de daci liberi.Ei fiind sclavii prorpriei nerealizari in viata.

 12. @ I-a ”cântat” Benone lu’ Simion, ”Foaie verde salbă moale” , ”plagiat”, ?

 13. Cade PSD-ul si faraonismul lor!
  Cad 30 de ani de realizari glorioase, de infrumusetare a ghettoului Bucuresti.
  Hai Georgica, da-le in imagine cat poti!
  Dreptul la libera asociere e prevazut in Constitutie.
  Jos cu ciuma rosie!

 14. Înspre ciuda multor postaci de pe acilea, ceea ce se întâmplă în aceste zile m-a determinat să votez, fără nicio reținere, AUR. Dacă teama de acest partid este așa de mare încât s-au dezlănțuit toate armele disponibile împotriva lui, înseamnă că știu ei ce știu. Înseamnă că AUR nu este doar o amenințare ipotetică, pentru sistemul mafiot instalat acum cca 20 de ani, ci una reală și așa ceva nu se admite. Aveam ceva rețineri privind calitatea de lider a d-lui Simion, dar partidul este mai mult decât atât, și evoluția lucrurilor din ultima vreme, repet, m-au hotărât să VOTEZ AUR. Sâc, sâc, sâc, ciracilor sistemului mafiot, șoroșiștilor, antinaționaliștilor

 15. Nu vad altceva decât atenționări prin amenințări și intimidări daca ajunge mare cap in Romania funcțiilor acaparate deja, crezandu-se eterni, de hoiturile din politica actuala. In rest, se deschid și se închid pentru că, nu exista obiectul anchetei, in plus, în politica și între politicieni se admite orice.

 16. In privinta alegerilor nici sa nu indraznim sa punem la indoiala vigilenta romanilor pentru ca de 34 de ani voteaza.Voteaza pina niveleaza.

 17. Se strange latzul, a crezut ca-si bate joc de Ambasada Israel si de Departamentul de Stat al SUA.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.