George Simion: Sunt dispus să fac închisoare

Președintele AUR, George Simion, a comentat miercuri seara, la România TV,  pe marginea audierilor din dosarul in care Silvestru Șoșoacă a fost pus sub control judiciat pentru 60 de zile. Fostul soț al senatoarei este acuzat pentru uz de fals și fals în declarații sub conducerea lui George Simion.

„Astea sunt niște aberații, niște minciuni, falsuri fac toate partidele. Sunt convins că unele dintre semnăturile de la AUR nu erau autentice, că au venit dintr-o 1000 de părți. Toată procedura este o aberație, am o problemă cu oamenii lui Coldea de pe listele PSD-PNL.”, a spus Simion, conform site-ului televiziunii.

Întrebat dacă se bate doar cu oamenii lui Coldea, liderul AUR a afirmat că „George Simion nu are nicio problemă în a spune că românii trebuie să voteze cu AUR pe toate cele cinci buletine de vot, pentru că nu face alianță cu nimeni. Cine se teme că ne retragem, se înșală amarnic. Ne luptăm până la capăt, pot să-mi pună cătușe, să mă lege, fac și pușcărie dacă trebuie, că tot îi bat pe cei care își bat joc de această țară.”

„Pentru dreptate și pentru adevăr sunt dispus să fac închisoare, dar să fie dreptate la toate partidele.”, a mai spus George Simion.

 

Silvestru Șoșoacă, plasat sub control judiciar

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Author

11 Comentarii

 1. Georgica il are ca model pe Vasile Roaita, cel cu sirena de la Grivita Rosie din ’33. Despre el i-au povestit batranii din partid si nu despre adevaratii nationalisti care au facut ani grei de inchisoare.

 2. Eu unul sunt curios cum functioneaza procedura asta de colectare de semnaturi pentru sustinerea unui candidat politic… ca am o mare banuiala ca e o vrajeala predispusa la frauda, de la independent pana la cel mai mare partid. La cat de disponibile sunt datele in ziua de azi, oricine are acces la multe CNP-uri, nume, adrese, etc. As putea sa ma duc sa semnez pentru vreo 10-12 persoane strict in baza copiilor de polite RCA dupa accidente… sau sa ma trezesc ca am sustinut eu pe vreunul desi n-am facut-o. Cum gaseste militia vinovatu’? sa fim seriosi

 3. ” SECURISMUL NO MURITU , DOAR,SA REINVENTATU’.!!TACTICA INSUSITA DE LA ” PARTENERUL STRATEGIC.!” N-AM TREABA CU SIMION, DAR PREA MARI SIMILITUDINILE INTRE SITUATIA AMERLOCA SI NOI, LA VREME DE ALEGERI ..!!

 4. Ha, ha! Poi atunci, Ciordacu ar trăbui pus “la umbră” pintru mult timp de-aci ‘nentre findcă “semnatur’le” di pe listele PSD-iste îs completate de catră cei și la R.U. din multinaționale fără acceptul titularilor de CNP..

 5. Dar dupa o internare de macar 2 ani la Sapoca. O sa aiba acolo destule cefe pe care sa le plezneasca.
  Cica asta-i politician care sa-i reprezinte pe romani! Sa-i reprezinte pe golani, poate……[Rumburak]

 6. nu-i cunosc pe alde „Simion” si nici pe „Sosoaca”, dar nui vad atata de idioti incat sa falsifice semnaturi in parlament cu ajutorul angajatilor si parlamentarilor AUR !!!!!!!!!!!! Oricat de idiot ai fi as aceva este ori este de domeniul ultumului imbecil ori de orhesta neomarxista, adica la inchisore cu toti aia care ” ne pun sula in coaste”.

 7. Trăim într-o „democrație”, ca atare ce votează omul nu contează. Iese cine vrea sistemul. Duminică nu va fi doar duminica orbului, ci și cea a hoțului cu tableta. Doar că pe el încă nu-l vindecă nimeni. Va merge așa, nevindecat, în lumea ăluia cu coadă îmbârligată.

 8. Ohooo bre,. Ești copt de mult spre a fi atîrnat la uscare.. Ești Editat la fiecare apariție..Nu pot crede că te mai rabdă pămîntul..Mizeria romînească, umană, morală, te cuprind și puți ca o groapă de gunoi de la Glina..

 9. Oare de ce au cerut prin lege vagoane de tabele cu semnături de susținere? Nu cumva pentrucă nimeni nu le poate verifica iar dacă ar încerca cineva, ar tot face verificări, și expertize până la prescripție? Anchetele astea sunt un fel de: „Dorele, fă-te că lucrezi că se uită șefu’!”

 10. Dacă mental ești dispus să faci închisoare, îți asumi/confirmi falsurile de care ești cercetat.
  Să se facă dreptate, dacă ești implicat cum zice Sosoacă, să fi trimis în instanță pentru a fi judecat.

 11. Modelul lui Simion e Vladimir Ilici Lenin, el mișca masele de oameni spre victoria comunismului, cum o face (editat) asta acum

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.