Gheorghe Hagi neagă că ar fi „finanţatorul secret” al Simonei Halep

Finanţatorul clubului FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a negat informaţia apărută în presă conform căreia ar fi „finanţatorul secret” al jucătoarei de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, se arată într-un comunicat de presă al fostului fotbalist remis, duminică, agenţiei MEDIAFAX.

„Nu s-a pus vreodată problema ca eu să-i dau bani, fie şi cu împrumut, Simonei Halep. Sunt mândru de performanţele ei, o admir foarte mult, iar faptul că şi-a construit o frumoasă carieră şi a ajuns atât de sus, i se datorează exclusiv ei şi muncii pe care a depus-o. E regretabilă apariţia acestui articol care este lipsit de veridicitate în ceea ce priveşte numele meu şi al sportivei de care toţi suntem extrem de mândri şi face cinste acestei ţări”, se scrie în comunicatul semnat de Gheorghe Hagi.

Într-un articol apărut într-o publicaţie centrală se scrie că Gheorghe Hagi ar fi împrumutat cu bani, în anul 2012, familia Simonei Halep pentru ca aceasta să poată progresa în carieră.

Simona Halep, cap de serie numărul unu, este calificată în finala turneului BRD Bucharest Open şi o va întâlni, astăzi, pe italianca Robert Vinci, a doua favorită a competiţiei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.