Gigi Becali se consideră mare antrenor. Dan Petrescu și Șumudică sunt la degetul meu mic

FCSB a redevenit campioana României după nouă ani de ratări, în care de șapte ori a terminat pe locul secund. Sigur, pe bancă s-a aflat mereu cuplul de antrenori format din cipriotul Elias Charalambous, principal, cu licență PRO și Mihai Pintilii, care nu are licența PRO. Însă, așa cum au recunoscut și ei și patronul clubului, toată lumea știe că ambii au ascultat orbește de indicațiile tactice în timpul meciurilor venite de la Gigi Becali.

De aici și întrebarea pusă până la urmă cu un sâmbure de adevăr oficialilor FRF dacă medalie va primi și Gigi Becali, evident fără un răspuns din partea acestora. Cert este că patronul FCSB se poate spune că a avut cu adevărat un rol împortant de-a lungul întregului sezon, el fiind cel care a indicat meci de meci ce schimbări trebuiau efectuate pentru ca echipa să joace bine, chiar dacă ele se efectuau pe parcursul primei reprize și afectau moralul celor înlocuiți.

Beat de fericire, la figurat, Gigi Becali s-a dezlănțuit pur și simplu la FANATIK SUPERLIGA, unde a declarat că are la degetul său mic antrenori ca Dan Petrescu și Marius Șumudică.

”Nu am fost F16, a fost rachet cosmică echipa. Noi la 1-1 eram campioni. S-au enervat, stai puțin că dăm noi un gol. Să nu îi lăsăm să se apropie deloc? Sunt încântat de joc, ce le-am zis eu, asta au făcut.

Șucu m-a felicitat când ne-am întâlnit cu Gino cu Liga, toți. Iftime e prietenul meu. De unde să mă felicite dacă eu vorbesc în continuu la telefon? Păi eu vorbesc cu tine sau citesc mesaje?

Eu acum sunt antrenor de mare marcă, Dan Petrescu e la degetul meu mic. Eu sunt de Manchester acum. Șumudică și Dan Petrescu nu pot face ca Gigi Becali antrenor.

Anul viitor vei vedea distanța mai mare. Știi de ce? Pentru că am pus cupola, acum încep să pun mozaicul. Am fost credincios lui Dumnezeu, și am îndeplinit făgăduințele mele de acum 10-15 ani.

De-aia mă ținea Domnul numai la distanță cu campionatul, trebuia să îmi îndeplinesc făgăduința. Când am pus cupola, am spulberat tot. Fără Dumnezeu nu faci nimic, dacă nu era El, mă spulbera.

Sunt în fotbal de 25 de ani. Dumnezeu m-a ținut în frunte când toți au căzut. Copos praf, Turcu, Dumnezeu să-l ierte, Iancu, Porumboiu, Borcea, Nețoiu, Nicu Badea. Oameni cu bani mulți, spulberați.

Eu am avut mereu sabia sus și am ținut-o calumea. Uită-te la Dinamo. Spune lumea că uite, sunt brand. Uite că e pe ultimul loc. Păi nu joci cu brand, joci cu bani, bagi bani.

Dinamo nu e brand? A retrogradat. Nu e Rapidul brand, nu a fost Rapidul brand? Uite că a retrogradat anul trecut, a fost în Liga a 4-a. Nu a fost Vaslui, Petrolul, UTA, Farul brand? Toate echipele mari. Retrogradaseră toate.

Au căzut toate în B, în C, în D. Eu sunt singurul de 25 de ani care am ținut flacăra.

Să vedeți voi acum Liga Campionilor, ce o să zică ceilalți de Becali. E greu, dar dacă eu sunt credincios Dumnezeului meu, câștig și Cupa Campionilor dacă fac rugăciunea cum trebuie”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

8 Comentarii

 1. Un prost habar nu are cât de multe lucruri nu ştie şi de aceea va rămâne mereu tot prost. Asistentele se consideră mai deştepte decât doctorii, muncitorii se cred mai inteligenți decât inginerii şi tot aşa.
  Chiar şi concluziile lui dom’ Jiji nu reflectă decât prostie. Dinamo, Rapid sau alte cluburi s-au prăbuşit pentru că au fost „cumpărate” de nişte golani la fel de proşti şi de ignoranți ca şi el, afacerişti şpăgari ai unor vremuri tulburi care au câştigat nu din pricepere ci din aranjamente dubioase, în scopul de a face bani de pe urma lor, crezând că succesele financiare ale lor s-ar datora compeențelor pe care le posedă.

 2. Lasati-l pe nea Gigi sa se antreneze pentru Champions League! Adică pentru tururile preliminare. Școlile de antrenori din Romania si din Balcani ar trebui sa-i poarte numele, iar Guardiola, Ancelotti, Tuchel si alte hahalere de antrenori sa fie obligați sa vina la aceste scoli. Abia atunci Liga Campionilor va fi un adevărat spectacol.

 3. Da, ciobanul fanfaron nu se dezminte. Tot el, antrenorul din fotoliu, a condus echipa si in ceilalti 8 ani de rateuri, iar când nu i-a mai mers, i-a dat afară pe Ģâlcă, care a câștigat tot posibil sau pe Bergodi care i-a închis ușa vestitului la pauză. Pe banii lui ca geambaș de jucatori, face ce vrea dar nu si pe sentimentele si suferinta suporterilor. PS: Așa sunt makidonii ?

 4. Omul a dovedit cat de putin trebuie sa cunosti pentru a castiga campionatul Romaniei. Dan Penalti este pistol cu apa.

 5. Becalopitecul se lauda degeaba. In Cupa Campionilor o sa dea de o echipa adevarata, de la care FCSB o sa manance papara. Boul iar o sa se supere, o sa vanda niste jucatori ( tocmai pe aia buni ) si o sa ameninte ca se calugareste. Cine-l mai crede?

 6. Nea Gigi are multa experienta acumulata de cand antrena oile la pascut.
  Unii fotbalisti sunt chiar mai prosti ca oaia……[Rumburak]

 7. Rector Aiurezi.In fotbalul adevarat,valoros Becali nu face nici cat un scuipat.A fost si ramane un ratat care a distrus fotbalul romanesc alaturi de alti „stiutori”.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.