Grigore Cartianu a avut orgasm într-un editorial din Adevărul

Pentru că la referendumul din 2012 muntenii au votat împotriva lui Traian Băsescu, Grigore Cartianu i-a făcut sălbatici. Pe ardeleni i-a făcut corecți. Pentru că nu prea au ieșit la vot.Cert este că Grigore Cartianu a fost din cale afară de fericit că Traian Băsescu vine înapoi la Cotroceni, scrie revistablogurilor.ro

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.