Grindeanu și Stănescu, împreună dar separat

Opinii diferite în PSD legate de o posibilă susținere a unui candidat independent la alegerile prezidențiale. În timp ce Paul Stănescu a susținut că nu ar vota un independent, un alt greu social-democrat afirmă contrariul.

”Eu vă spun doar părerea mea, Sorin Grindeanu, prim-vicepreşedinte, Congresul decide această chestiune, nu Grindeanu şi nu o persoană. Congresul care va fi organizat probabil în lunile viitoare. Eu opinez că nu, şi mi-aş da votul, deşi este unul singur, pe un candidat care să fie membru PSD”, a spus Sorin Grindeanu citat de Știri pe surse, întrebat dacă ar susţine un candidat independent la prezidenţialele din acest an.

”Eu am spus că în acest moment, cel care este situat cel mai bine în sondaje şi în încredere şi ca intenţie de vot, dintre membrii PSD, este Marcel Ciolacu. E şi normal, este prim-ministru, este preşedintele partidului, e pe primul loc, asta îl face ca favorit în acest Congres, în a fi desemnat candidat”, a mai spus Grindeanu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

  1. „Grindeanu și Stănescu, împreună dar separat”
    Cine-i Stanescu asta? Este acela despre care auzim mereu in media ca are mereu probleme cu legea? In PSD „se poarta”. Hotiile nu-i deranjeaza. Cam asa sunt f multi in PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.