Groaza trăită de fiica lui Adrian Kreiner – Doi dintre criminali au rupt uşa dormitorului

Fiica omului de afaceri Adrian Kreiner, bătut până la moarte de trei criminali, se afla la etaj când s-a produs atacul. A ieşit să vadă ce se întâmplă și a fost observată. Ce a urmat pare desprins din filmele de groază.

”Persoana vătămată ……. s-a întors în dormitor şi a încuiat uşa, s-a înarmat cu un briceag şi s-a ascuns în dressing de unde a sunat la 112. Doi dintre cei trei autori au urcat la etaj şi au rupt uşa dormitorului după care au pătruns în dressing, persoana vătămată declarând că «m-au lovit peste mână şi astfel mi-au căzut telefonul şi briceagul»”, se arată în rechizitoriul procurorilor, consultat de Observator.

Fiica victimei le-a mai declarat procurorilor că ”bărbatul mai înalt stătea în partea stângă a dressingului şi nu spunea nimic, însă cel mai mic de statură, care avea ochii căprui spre verde, s-a apropiat de mine, m-a întrebat agresiv pe limba engleză unde sunt banii, iar când i-am spus că nu ştiu, m-a împins cu picioarele şi a început să mă lovească, m-a ridicat de la pământ, m-a ameninţat cu arma la tâmplă, întrebându-mă încontinuu unde sunt banii. I-am răspuns că nu ştiu dar pot să-i dau banii mei din geantă.”

”După ce le-a dat atacatorilor banii pe care aceasta îi avea în portofel (40 euro şi aproximativ 100 de lei), a fost ameninţată din nou cu pistolul de către unul din atacatori care l-a încărcat şi i l-a pus la cap întrebând-o de mai multe ori unde sunt banii. În acest timp, celălalt atacator, observând în interiorul dressing-ului mai multe ceasuri de valoare ce se aflau la vedere, le-a luat şi le-a introdus într-o geantă, scotocind şi prin sertarele din dormitor. Înainte de a pleca la parterul locuinţei, atacatorul înarmat i-a spus persoanei vătămate că îl va omori pe tatăl său şi a părăsit camera ducându-se la parter”, se mai arată în documentul citat.

Despre torturarea omului de afaceri

”Asupra persoanei vătămate Kreiner Adrian, care se afla la parterul locuinţei, au fost exercitate multiple acte de violenţă la nivelul capului, trunchiului precum şi membrelor, după care a fost legată cu mâinile la spate şi posibil sufocată cu un covor, persoana vătămată fiind descoperită de organele de poliţie la ora 03.04 în stare de inconştienţă cu pulsul foarte scăzut, fiind necesară efectuarea manevrelor de resuscitare care au fost începute de către organele de poliţie şi continuate de către echipajul medical”, se arată în rechizitoriul întocmit de procurori.

Din fişa de constatări preliminare nr. 3186/A lagr/62 din 06.11.2023 rezultă că numitul Kreiner Adrian “a prezentat multiple echimoze şi hematoame la nivel cranian, toraco-abdominal şi la nivelul antebraţului drept, excoriaţii şi zone excoriate la nivel cervical şi la nivelul membrelor, precum şi fracturi costale”.

”Leziunile traumatice s-au putut produce la data de 06 noiembrie 2023 prin lovire repetată cu corpuri dure, prin zgâriere cu unghiile la nivel cervical, prin cădere pe un plan dur neregulat, precum şi prin mecanism de contenţie la nivelul membrelor. Din documentele medicale reiese că prezintă şi edem cerebral difuz, cu status neurologic sever alterat, în cadrul unei encefalopatii hipoxice, determinată de un stop cardio-respirator resuscitat şi, posibil de o asfixie mecanică atipică”, se mai arată în Fişa de constatare.

”Urmare a leziunilor traumatice suferite, în data de 07.11.2023, persoana vătămată Kreiner Adrian a decedat în timp ce se afla internat în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. Din fişa de constatări preliminare nr. 3203/A3/344 din 08 noiembrie 2023 rezultă că «moartea numitului Kreiner Adrian a fost violentă»”, arată procurorii.

Medicii legişti au precizat că moartea ”s-a datorat comei consecutive unei encefalopatii hipoxice survenită în urma unui stop cardio respirator resuscitat, cel mai probabil urmare a unei asfixii mecanice prin lipsă de aport de oxigen, la o persoană cu un traumatism toraco-abdominal…”.

Procurorii mai arată că, în 6 noiembrie, în jurul prânzului, cei trei suspecţi care fuseseră în Sibiu au sosit la locuinţa suspectului din judeţul Timiş.

”În dormitorul locuinţei, suspecţii ——- au examinat un număr de 16 ceasuri încercând să le evalueze din informaţii căutate pe internet. Următoarea zi, în data de 07 noiembrie 2023, în jurul serii, în timp ce suspecţi —– se aflau la un restaurant, suspectul —— a fost sunat de către o persoană care i-a transmis că victima jafului din Sibiu a decedat, luând hotărârea să părăsească ţara, rugându-l în acest sens pe suspectul ——– să îl transporte în Budapesta, acesta din urmă fiind de acord. Astfel, suspectul —— a fost scos din ţară de către suspectul —— pe la punctul de trecere a frontierei Nădlac….”, arată procurorii în rechizitoriu.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

6 Comentarii

 1. Din ce a văzut și-și amintește fiica: cel mai mic de statură, care avea ochii căprui spre verde
  Căprui spre verde. În timp ce avea pistolul la cap. Scenariu de doi lei.

 2. la americani Constitutia interzice „doar” pedepsele crude si neobisnuite:
  -aici si-a baga drcu coada!

  (imensa majoritate a „populatiei” de oriunde de pe Planeta
  e inca in secolul 14 cel de dinainte de Hristos)

 3. V-ați uitat prea mult la serialele de pe Netflix !…auzi avea tuta briceag!…de ce nu o pilă de unghii…?

 4. Domnilor, ce-ar fi sa nu ne mai amuzam si sa observam ca fatuca a avut un reflex pe care nu oricine il are: s-a inarmat cu un briceag!!!! Deci a trecut la autoaparare cu ce-a avut la-ndemana. Meritoriu. Rusine celui care minimizeaza gestul fatucii, rusine celui/celor care considera ca victima nu s-ar fi putut apara, daca ar fi avut cu ce. N-a avut. N-a avut fiindca ineptilor care ne conduc le e frica de un popor inarmat cu arme de foc letale, ca in State, unde vrem viza dar consideram ca acolo ar fi miezul crimei. Adiran Kreiner e victima statului roman, sa fie clar. Pilotul Adrian Iovan are onoarea de a nu fi fost victima statului roman. S-a aparat si bine a facut!

 5. Adică bărbatul a primit ajutor pentru resuscitare abia de la polițiștii veniți acolo? Fiica nu știa, nu putea sa-i acorde ajutor? O fi din aluatul asta nou, oameni care nu știu nimic dar au pretenții…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.