S-au aflat numele celor trei suspecți de uciderea omului de afaceri din Sibiu

S-au aflat numele celor trei suspecți de uciderea lui Adrian Kreiner, omul de afaceri din Sibiu. Cei trei bărbați sunt Cosmin Costinel Zuleam, Laurențiu Ghiță și Marian Cristian Minae.

Propunerea de arestare preventivă se va judeca în 22 noiembrie, de la ora 9:30 la Completul 6 Drepturi și Libertăți.

Vineri, 18 noiembrie, procurorii din Sibiu au transmis că s-a început urmărirea penală împotriva celor trei presupuși ucigași ai omului de afaceri Adrian Kreiner. Indivizii din județul Dolj au vârsta de 31, 33 și 34 de ani.

„Până în prezent nu s-a reușit localizarea acestora, existând posibilitatea să fi părăsit teritoriul țării. Doi dintre autori au antecedente penale”, susținea prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Mihaela Ruginosu.

Prima dată, informația a apărut pe pagina de Facebook a fostul polițist Marian Răduinea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

15 Comentarii

 1. Vax Albina! Adică cele 6 numere, presupus câștigătoare la extragerea 6 din 49 de mâine…

 2. Daca sint doar presupusi, inseamna ca si de aceasta data Politia din Romania nu stie nimic sigur.

 3. Plictiseală maximă pe Platz și cu toate astea tre’ să fii mixedem de imbecilitate să pleci de lângă vitrine de pe străinătate și să vii la pont de 16 ceasuri Tag Heuer sub 1500 de euro, rămase de la o promoție pentru promovare racing cars autohtone; iei mai degrabă câteva câteva mii să te plimbi cu cazare 5 zile prin Sibiu ca și creator de conținut pentru camerele de supraveghere care să îndreptățească salariul a mii de ore muncă/descifrare pentru noua perspectivă de cercetare a unui dosar: câți Bytes atâția cenți.

 4. Comanda,intrigatorul,organizatorul,executorul,complicii, cam asta e ordinea.Motivul care imi confirma Ca exista o comanda de sus este Ca Politia si Massmedia au fost chemate la unison,sa gaseasca cat mai repede vinovati care nu au a face cu realitatea,deci piste false in asa fel incat executorii sa aibe timp sa o stearga. Mai exista o VARIANTA Ca aceia care au comisionat sa.l vrea eliminat pe Kreiner iar mai apoi sa divulge la politie elemente care sa.i demaste.

 5. Daca victima ar fi avut cu ce sa se apere, o arma de foc letala, am fi cunascut mult mai repede numele hotilor. Le aflam de la morga si fara atata tevatura.

 6. Zuleam si-a sters toate pozele de pe facebook, iar cucoana lui a postat recent pe tiktok, coana Mihaela F

 7. Cat de stupid suna “arestare preventiva” atunci cand nu ai de fapt pe cine sa arestezi! Daca aveau o arma in casa (si dreptul legal de a o folosi letal in astfel de situatii), fiica si iubita rezolvau situatia si nu se ajungea aici. Legea ar trebui sa prevada clar dreptul la legitima aparare, in sensul ca daca iti intra cineva in casa pentru a te fura, bate sau ucide, sa ai drept de viata si de moarte asupra acelui cineva, fara consecinte legale!

 8. Asa de competenta este politia romana? Le-a aflat numele? Bravo! Nu ma asteptam la asa o performanta…………..

 9. @Nicu:

  Un civil poate detine arma letala numai daca este vinator. O poate folosi in propria casa pentru a se apara.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.