Halep, la un pas de abandon

Simona Halep a făcut dezvăluiri după finala spectaculoasă cu americanca Sloane Stephens de la Montreal pe care a câștigat-o. La acest turneu, jucătoarea româncă a fost la un pas de abandon după duelul cu Anastasia Pavlyuchenkova.

Pentru a se califica în optimi, Simona a avut o misiune extrem de complicată, impunându-se cu 7-6 (9), 4-6, 7-5, după trei ore şi 7 minute, în duelul cu Pavlyuchenkova. Dincolo de consumul fizic, Halep a fost extrem de solicitată şi mental, adversara părând că se desprinde în învingătoare în decisiv, când a condus cu 2-0, 3-1 şi 4-2, reamintește Digi Sport pe site-ul său.

Meciul din faza următoare, cu Venus Williams, a avut loc la doar câteva ore distanţă, ca urmare a faptului că organizatorii au fost nevoiţi să comprime programul din cauza ploii.

După ce am jucat peste trei ore cu Anastasia Pavlyuchenkova, m-am dus la Darren şi i-am spus: „Nu mai pot. Nu mai ies pe teren cu Venus”. Am stat câteva ore între meciuri şi lucrurile au fost şi mai rele. Am adormit, iar când m-am trezit simţeam că abia mă pot mişca. Am zis să încerc, totuşi, şi am decis să ies pe teren. Când am văzut că şi Venus se resimte şi ea, am decis să împing, să trag de mine. După acel meci, a doua zi m-am simţit mult mai bine„, a spus Simona, în cadrul WTA Insider Podcast, la o zi distanţă după victoria din Canada.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

2 Comentarii

  1. Titlu idiot, pe care numai Ioana Radu, rea urata si editata il putea alege. Rusine!!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.