Hellvig se lansează în cap

Orchestra trădează o anume pregătire. Au mai probălit cîndva și pe alte teme. Se știu. De cum a zis Claudiu Târziu, din Opoziție, depre granițe, de îndată Hellvig s-a urcat pe scaun să ne spună ce crede el. Și de îndată revista pe care a lansat-o (Newsweek) l-a reluat. Și au început și ceilalți. Acoperiți, purtători de mesaj, înregimentați sau naivi. A ieșit Hellvig, ies toți. Ce a zis Claudiu Târziu, patetic, ca un român luat de val, care uită că microfonul face valuri și care își umflă pieptul de Ziua Unirii:

„Nu vom fi suverani cu adevărat decât după ce vom reîntregi statul român în granițele lui firești. Basarabia trebuie să vină acasă. Bucovina de Nord nu poate fi uitată, sudul Basarabiei, ținutul Herța, Transcarpatia, tot ce a fost și este al națiunii române trebuie să se întoarcă în granițele statului. Acesta e idealul pe care nu avem voie să îl uităm. Moldova e ciuntită. Moldova lui Ștefan trebuie să fie acasă, în România”.

Probabil că Târziu n-a avut alături un om care să-l întrebe dacă știe ce vorbește, ci dacă își dă seama unde vorbește? Altfel, ar fi fost ceva mai nuanțat, n-ar fi troznit-o așa și ar fi găsit exprimări mai potrivite, și academice privind dosarele teritoriilor românești.
Pe mine mă preocupă însă valurile stîrnite. Hellvig, anonim și șters în aparițiile sale, s-a găsit să apere democrația noastră de pericolul rusesc.

„Zilele trecute, un domn a cuvântat despre nevoia de a avea bune relaţii de cooperare cu Rusia şi despre cum ar trebui ca noi, România, să mergem să recuperăm teritorii de la Ucraina aflată în corzi. Bineînţeles, discursul îi convine cel mai mult lui Vladimir Putin. Uite, lume, o grămadă de ţări sunt nemulţumite, ca atare războiul nostru este justificat. În politică, domnul cu vorbele avântate ar purta în general numele de “idiot util”. Adică cel care, fără să analizeze prea mult, lansează mesaje care convin de minune adversarului. Problema este că dl Claudiu Târziu nu este idiot. Unii ar spune că nici util. Adică nu face aceste declaraţii din prea multă viteză. Nu îl putem bănui că l-a luat valul şi că i-a ieşit porumbelul. Domnul Târziu se joacă cinic cu o temă fierbinte, despre care ştie foarte bine că este o fantezie”.

Într-o sărăcie cumplită de argumente, Hellvig îi poartă de grijă lui Vladimir Putin ca nu care cumva acestuia să-i convină ceva din ce zic ai noștri, chiar dacă este cu adevărat românesc. El, ca și serviciul prin care s-a afirmat, este purtătorul de slogan politic „Tovarășii! Să gîndim ca americanii!”
Interesant mi se pare și faptul că de îndată ce Eduard Hellvig s-a suit pe scaun (bietul om este lipsit de ostatura minimă pentru un președinte!) să fie băgat în seamă, a ieșit și Crin Antonescu să ne spună că, după mintea lui de pokerist, micuțul este un bun candidat la funcția de președinte.

Este a treia oară cînd Hellvig este promovat cu aparentă nevinovăție de Crin Antonescu. Probabil că mulți, inclusiv liberali, uită că Micuțul om de informații a fost secretarul general al PNL pe vremea în care Crin Antonescu ieșea în pauzele de-o țigară de la jocuri și negocieri să afle ce este nou. Și că de această perioadă este legat contractul de publicitate semnat de Andreea Lambru, secretar general adjunct (protejată acum pe la altă societate de stat), care contract este subiectul unei operațiuni de spălare a banilor pentru PNL. Și care bani au ajuns la firmele de publicitate și în cele ale lui Niels Schnecker și ale nevestei diplomată la Madrid. dar si într-un cont de la Londra despre care vom mai scrie.
Așadar, Hellvig-președinte are o explicație și un preț. Grijile lui Hellvig pentru Vladimir Putin, nu prea!

Și, ca nu cumva să rămână în afara orchestrei, Remus Pricopie, rector al SNSPA!, a cerut anchetarea legăturilor lui George Simion cu Rusia.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 58

119 Comentarii

 1. Slujbasii americanilor executa ordinele. Asa si asta mic, de la sri, institutie sub control total american. Ca, daca nu ar fi fost asa, nu ar fi fost posibil ca, imediat dupa ce a fost sef la sri, inintasula astuia mic sa plece in USA sa puna pe hartie tot ce stie.

 2. PNL la tomberonul politic !
  măCiucă … ăăă … la caZanul cu costitZă… ăăă … afumată … ăăă … de la popotă …ăăă.
  măăăRog !🤣
  {●●● gică….ăăă }

 3. „ÎN LIMBA ENGLEZĂ HELL=IAD;ÎN DIALECT ARDELEAN VIG =CÂRPĂ,STAMBĂ,ZDREANȚĂ ! ȘI-I DESTUL ! DOAR AM SCRIS ! FĂRĂ NICI O CONOTAȚIE!SAU INCITAȚIE! NOI ORICUM TOT CE-OR ZICE CEI MARI ȘI TARI(chiar dacă scad)O SĂ CĂPĂTĂM ȘI-O SĂ URMĂM! AȘA CĂ-I TÂRZIU!

 4. Heil Hellvig, încă un alogen cocoțat la vârful puterii. Și asta ne vrea binele, precum ala înalt de la Cotroceni și cu minte îngustă care poate întra linistita prin gaura acului de cusut indispensabili.
  PS. E și aceasta ieșire un mod de a-ți arata adeziunea la nonvalorile lucuriciului cu groaza progresista. Oare cioara călătoare de la Cotroceni chiar nu mai are de gând sa numească un șef la SRI? Nu-si găsește el un minut în agenda aia neagra blmista ca să semneze numirea?

 5. Pe langa feciorul si ginerele asta de militisti facuti la tona, Tarziu este chiar un tip erudit si rafinat. Auristul a avut un discurs bine redactat si pliat exact pe ceea ce le place votantilor AUR sa auda. Asta nu a priceput fostul sef al securistilor chiar daca a fost scos la ordin pentru a da o replica dictata. In obtuzitatea sa dovedita si-a permis chiar sa-i asigure pe romani ca Tarziu nu este idiot. Tot la ordin a iesit apoi Antonescu sa-l laude pe Helvig. Ambele ordine au venit de la acelasi comandament. Dar in cazul lui Crin putem vorbi de o noua recidiva neonoranta.

 6. Dupa douaj-de ani dramatici cu Basescu si Iohannis, meritam si noi macar zece ani distractivi cu Gioana sau Helvig. Poate ni-i pune Licuriciu cu randul, sa ne lamurim care din ei e mai comic!

 7. În sfârșit, se lămuresc lucrurile și se separa apele! Cei care jelesc după repetentul Crin Antonescu vor putea afla adevărul.

 8. Hellvig esti un gunoi tradator si sluga Diavolului amerlocc ,la puscarie cu tine ,Editat Putin din partidul tau

 9. Domnul Retard vorbeste (corect) pentru votantii sai si nu despre istoria facuta de americani cu rusi, la intelegere. Hellvig dovedeste ca nu trebuia sa ocupe postul acela, a facut cunoscut un necunoscut ! Cu astfel de nepoliticieni, PDL/PNL nu mai este primit la guvernare de catre PSD + toate minoritatile.

 10. hel vigule, alogenule. Romanii s-au saturat de alogeni cocotati la putere. Stai bland ca cine stie ce mai iese.

 11. Hellvig, ca si raspopitul Tarziu, sunt ca doua rachete balistice nord coreene: bazaie,scot fum,si cad in ocean,indiferente;artificii electorale, mult zgomot pentru nimic.

 12. He, he! Slugoii alogeni nu s-au împăcat niciodată cu fibra pur românească…

 13. @margelatu: Te crezi istet dar nu tine vrajeala decat la cei ca tine. Ii bagi intentionat la pachet pe cei doi pentru a-l baga pe Tarziu in tarate langa salageanul tau incult si needucat dar toti romanii destepti au realizat uriasa diferenta dintre ei.

 14. @@cib usr
  Nu pot pentru ar trebui sa-ti desenez si nu-mi permite spatiul!

 15. „Slugoii alogeni nu s-au împăcat niciodată cu fibra pur românească…”

  De cine vorbesti, de Retard sau despre SMTion ? Ambii au aceeasi etnie indiana.

 16. ‘… anonim și șters … ‘ dar depozitar al multor conștințe, la propriu și la figurat. Antonescu (soțul soției) merge la două capete, ‘îl vede’ și pe Ciucă câștigător … ‘prietenii știu de ce’, vorba reclamei !

 17. Tot ce nu convine sistemului sorosist este facut imediat putinist. „Esti cu Putin”, „il ajuti pe Putin pentru ca esti idiot” samd. O logica de nivel de golanas prostanac corijent de clasa a a V-a care injura pentru ca nu-l duce capul.

 18. pai nu crinut l-a facut mare pe iohannis, punindu-i pnl-ul la picioare? acum il promoveaza pe pispirica…
  alt cal mort…

  hell vig incearca ceva dar nu prea are cu ce… cantitate neglijabila.
  de fapt e un fel de oponent la geoana care istoric e legat de stinga… acum apare dreapta cu un alt pacalici

  stapinii pare ca s-au hotarit… unu care topaie cu unu caruia i se face freza cu cotul… geaba lupta ciu-cio pentru nominalizare….

  declaratia lui Tarziu nu incape in poza. e doar un pretext ca sa-si potriveasca hell vig ochelarii pe nas.

 19. …se pare ca amerlocii sunt putinisti, cica au micsorat taxele pentru importuri de ingrasaminte de la putin!…ce punct de vedere are hell-vig in aceasta privinta?…

 20. Sa moara capra lui Putin!!!!
  Nu ne luam teritoriile inapoi, ne distrugem agricultura, ca sa ii facem in ciuda lui Putin. Numai un (editat) ca Klaus putea pune un alt (editat)la SRI.

 21. Hellvig, Kovesi, Orban, Clotilde, Iohannis … ţi-ai dreac’ de neromâni că aţi potopit ţara asta nemernicilor! – CHIAR NU VĂ E RUŞINE BĂ?

 22. Nea Cornel se pozitioneaza din nou acolo unde ii este locul, dar din pacate intr-un discurs cam confuz ca sa nu para pozitionarea „Tarzie”, fiind stiuta doar pozitionarea sa clara fatza de seful „galerist” al CREATIEI FACATURA PSEUDOPOLITICA, SOVIETICA, a lu Hollweg…

  Cam neinspirata imixtiunea intre CREATIA Tardiva a lu Hollweg si CREATORUL ei insusi care a stiut ce ESANTION i s-a livrat…

 23. Ai umor ! ❤️
  Am ras de neamt desi-l credema de pus in alte functii !
  OK !
  Ma-m lamurit … am sa dau mai departe (nu asta fac eu mereu: SUBITIL ?)!
  Hellwig poa’ sa-si ia ADIO de la cariera POLITICA ! 😐

  Toate cele bune moshule ! ❤️

  SHALOM !

 24. „pai nu crinut l-a facut mare pe iohannis”

  NU, ti-a dat de inteles in direct, pe TV, la ora de mare audienta, Joha a fost pus de Departamentul de Stat al SUA, de care trebuie sa se fereasca toti care nu zic si nu fac ce vor ei. SMTion nu stie cu cine s-a pus, in plus, si-a adaugat si ambasada Izdrael. Pe Shosho au facut-o „sa manance” singura in piata Constitutiei.

 25. Asta-i discursul sistemului oligarhic din Romania (psd+pnl+usr+dreapta unita): nu exista elemente care sa stabilească o legatura directa între AUR și Rusia, dar ce spun liderii partidului ,,ii convine adversarului”. Problema e ca declarațiile lui Tarziu ,,ii convin” si sistemului oligarhic local. Vezi mitingul anti-extremism pe care ultracoruptul baron local Gheorghita Flutur vrea sa-l organizeze la Suceava. In cazul in care îl va organiza, sunt curios cati alți baroni locali ii vor urma exemplul. Tovarasul Boc? Idioții utili sunt toți cei care spera ca politicul va rezolva vreo problema majora a Romaniei, printre care modernizare fără dezvoltare.

 26. in sfarsit am aflat ce hram poarta acest SCHNITZEL pprin Romaneasca tara..ar merje versul..cuuu..Ciocoi spurcat adus de vant…dar substituin CIOCOIU cuuu OVREIU…ei nu luati si voi AD LITERAM wstw doar o similitudine…fara sovinism oriii..alta comedie(accent pe M)

 27. Ce sa ancheteze, ce sa blocheze, ce sa împiedice? Declarațiile politice care au imunitate??? Dar minciunile, escrocheriile și hoțiile celor din politica de 34, ani, au fost anchetate de justiție? NU! P.s.nu sunt de acord cu minciuna, escrocheria și hotia! Compar ce se cere cu ce se practica de 34 ani de umilințe a cetățenilor români!

 28. Cica, de ce nu merge Romania?
  S-a aplicat modelul pasoptist din sec 19 la sec 21.
  Pasoptistii romani au plecat la Paris cu scopul strict de a-si desavarsi educatia si nu de a-si gasi de lucru. Nu a existat nici o corelatie intre diploma de la „Sorbona” si obtinerea unui loc de munca. Era o alta societate, in special cea romaneasca, economic fiind o tara eminamente agrara, se astepta ca tinerii scoliti in Europa sa preia afacerile tatalui in tara, iar daca acestea nu existau se faceau ori politicieni ori ziaristi (cam ca azi). Doar ca in secolul 21 altele sunt asteptarile, iar parintii, fosti salariati, nu au ce afaceri sa predea. Nu ar fi trebuit sa fie greu de inteles, acum e cam tarziu si asteptarile sunt mult mai mari in special de la cei plecati. Eu zic sa-i tineti in tara pe cei din tara, la altceva mai greu de sperat.

 29. crinut a schimbat statutul pnl sa-i faca loc lui iohannis…nu departamentul de stat.

  deci crinut e moale. cam cit de moale?

 30. Hellvig nu se grabeste…
  1,pasul 1: va intra in politica,la PNL ,europarlamentar,
  2.la urmatorul congres PNL va ajunge vicepresedinte
  3.dupa 4-5 ani lumea s-a obisnuitcu el,va fi pres la PNL si etc
  Avantajele lui:cunoaste toti oamenii politici actuali cu bune si rele,dupa dosar de la SRI,exact ca Putin din pozitia de sef FSB sau Bush tatal din pozitia de sef CIA, sii ii va controla;nimic nou sub soare…

 31. Hellvig „s-a suit pe scaun” – formularea spune tot despre acest zero gonflat.

 32. a facut o plonjare in politica dupa ceeasi reteta ca a lui Birna (usr) care s-a aruncat de pe trtoineta pe trecere de pietoni in fata unei masini. Helvig mai bine ne-ar spune daca are stipulat in contractul de intrerupere a serviciului un numar de ani (de ex . 5-10 ani) in care sa nu participe la / in politica, sa nu se angajeze consultant pentru nici o firma romaneasca sau straina …si dupa 5-10 ani (cind secretele pe care le detine nu vor mai fi atit de precise si de proaspete , speram ca nu a plecat cu backup-uri) mai vedem , mai vede si el …

 33. Pai cum sa nu fii putinist cand amintesti de Moldova lui Stefan cel Mare, care, ah putinistul, a avut ca prima soata fiica unui cneaza moscovit, care e inmormabtata pe pamant romamesc/ sa dea ordin Iphanis sa i se expulzeze putinistei osemintele la Kremlin. . Voi vedeti de unde ni se trage PUTINISMUL? Chiar de la Stefan cel Mare. Eu zic sa il scoatem din istorie, sa spunem ca nu a respectat valorile europene ca si ukrainienii….

  …si ia mai terminati cu unirea///ati uitat ca SUA a fost SINGURUL stat care s-a opus unirii Basarabiei cu Romania si americanul nu a semnat Tartatul de pace de dupa primul razboi mondial. Oncalcati voipolitica SUA, partener strategic si vreti unirea/ pai americanii mai bine dau Basarabia Ukrainei, decat Romaniei.
  Acu vii tu Tarziu si iti permiti sa te opui politicii SUA fata de Romania din 1918 incoace?
  Ia treziti-va…si invatati lectia care ni se preda de 20 de ani – nu conteaza cati voteaza, ci conteaza cine numara voturile….

 34. Bine-bine, lui Nea Cornel ii place de Aur pentru ca-i „patriotard” si de aceea a intervenit de partea ADJUNCTULUI IDEOLOGIC, plus ca cand aude de Securitate, chiar asa rebotezata cum e din martie 1990, il cuprinde o repulsie inversproportionala cu reflexele din iepoca de Aur…Trebuie repetat, faptul ca se pozitioneaza in acest spirit e laudabil, la o parte cu ceatza din ultimii 35 de ani!

  Am aflat de curand ca BANUL e ochiul Dracului, ca capitalismul e satanic si ca americanii sunt Diavoli…Clar, comparativ cu sovieticii care sunt Ingeri, ce conteaza ca au trimis in Lumea INGERILOR vreo doua miliarde de cetateni planetari!!!

 35. L-ai comentat în toate felurile pe numitu’ Eduard Hellvig, făcând, ca de obicei, crize cu spume la gură.
  Ai rămas mut atunci când domnul Halva a primit cea mai înaltă distincție a Comunităților Evreiești din România pentru etc etc etc !!
  Nu ți s-au cerut părerea când s-a decis asta ?
  Cum așa ?!

 36. Tie nu-ti place
  „ROMANIA DODOLOATZA”❤️ ?

  CHARLIE ? 😐

  SHALOM … doar daca iubesti SINCER ROMANIA ! ❤️❤️❤️😎❤️❤️❤️

 37. „plus ca cand aude de Securitate, chiar asa rebotezata cum e din martie 1990, il cuprinde o repulsie inversproportionala cu reflexele din iepoca de Aur…” {ciarlie]

  „Ca cand” citeste despre turnatoriile la secucu ale pretenului sau nu-l apuca repulsia ? Sau poate se gandeste sa nu fie el turnat de catre un alt turnator si atunci seamana incertitudinea in documentele oficiale si in hotararile definitive ?

 38. Eduard Hellvig nu are nici o șansă la prezidențiale,oricât l-ar susține americanii și zice săracu ce stie ca-sarac rău cu duhul.
  Cât despre Claudiu Târziu,mie îmi place și îmi place și Dan Tănase.
  Claudiu târziu e un tip simpatic,plăcut cu un aer de pașoptist.Simion,in schimb îi cam uzat politic,încâlcit la mine,cu idei puține.

 39. „UMBRA” mea gigel ma urmareste si cand Cerul, CREATIA lui Dumnezeu, este innorat…Despre ACOPERITUL Hellweg vorbesc aici de cand
  l-a lansat Securitatea rebotezata in politicaca „civil”, adica ofiter coordonator al lu Crin, caruia ulterior i s-a urcat ELOCINTA
  si RETORICA demosteniana la cap fiind CASAPIT POLITIC…Nu inainte de a-si executa MISIUNILE!!!

  De fapt demasc aici de 12 ani TOTI ACOPERITII ca civili LEGENDATI in fruntea DIRECTIILOR rebotezate, altfel gigel/@Chalie si toti camarazii lui din HAITELE de „stanga” si „dreapta” care reproduc pe forum „stanga-dreapta” politica nu s-ar dezbraca de caracter
  tanarand pe mine!!! O alta MOSTRA MOANSTRA de rastalmacire a afirmatiilor mele din trecut si prezent referitoare nu numai la acest ACOPERIT Hellweg, pardon, Hollweg, precum OMOLOGUL LENINIST german de dupa PRIMUL MACEL BOLSEVIC MONDIAL!!!

 40. Domnule Nistorescu, eu nu gândesc ca americanii ci ca o româncă și te întreb: e cazul acum? ne certăm cu vecinii când le arde casa? am semnat că nu avem pretenții teritoriale ca să punem intra în NATO? Am semnat. Atunci ce mai vrem? Suntem oameni sau curve? Avem două vorbe la un loc sau nu? Treaba noastră este să facem tot ce putem ca românilor din alte țări să le fie respectate drepturile. Cât despre ăla de la Stefan Gheorghiu , da, a vorbit ca prostul. Cu Helwug n-are rost să ne batem capul. N-are nici o șansă.

 41. Cornel Nistorescu iar se lasa purtat de valul moralizarilor ‘de stil’, ‘de poza’, ‘diplomatice’, vezi Doamne. Cind ar trebui sa invete sa _aprecieze_ rostirea clara si raspicata a _adevarului_. El ar trebui sa isi gaseasca curajul si sa scrie o ‘notita’ la fel de clara, de raspicata si _scurta_: „da, Claudiu Tarziu are dreptate”.

  _Acesta_ este fondul problemei, nu diversiunea Helvig de azi, nu trompeta de sistem Serbanescu de acum doua zile. Acestia nu sint decit niste zanganitori mercenari de sabii de plastic care vor fi pe nicaieri cind lucrurile vor intra in matca lor fireasca (Trump redevine presedinte).

  Ucraina e un produs al Uniunii Sovietice din teritorii cucerite de la Polonia, Slovacia, Romania si Ungaria, cu ceea ce ramine, provenind de la Rusia insasi. Remedierea acestei enormitati istorice ar fi trebuit sa fie unul din primele lucruri care sa se intimple dupa 1990. In schimb, NATO, SUA, UE au pus stampila pe samavolnicia istorica pepetuind cadrul Ribbentrop-Molotov si aratind prin asta cine si ce sint. Apoi, neoconii americani (Victoria Nuland) au pus mina pe tevatura in 2014…

  Situatia nu se va incheia decit prin repunerea istoriei in drepturi, adica reducerea Ucrainei la cel mult o fisie intre Polonia si Rusia. De altfel, Polonia, cu acordul tacit al UE/NATO/Zelenski insusi procedeaza in liniste la anexarea de facto a Ucrainei de Vest. Pina si Ungaria e pe cale sa obtina drepturi maximizate pentru minoritatea de acolo. Vezi sinteza excelenta publicata ieri la The Gateway Pundit (https://www.thegatewaypundit.com/2024/01/broken-ukraine-russia-poland-romania-hungary-reportedly-have/).

  Romania s-ar putea afla azi in cea mai buna pozitie din 1918 de reintregire, cu o Ucraina pe duca si o Rusie slabita de la care se pot obtine concesii privind Transnistria si chiar inspre Nipru. In curind, Odessa va fi in colimator si, odata ce Rusia pune mina pe ea, dusa va fi. De ce au murit bunicii nostri acolo?…

 42. ..si io s de parere ca „micutul helvig” si ar gasi de lucru in Israel. Acolo in trupa lui , netaniahu. Stie limba, adera la cauza.. ii dorim succes..

 43. „Charlie spune:
  31 IAN. 2024 LA 13:28”

  Vorbesti de … PORUMBACU’ 😉 ?

 44. Mi e teamă că Târziu chiar crede ce spune. Ce credeți ca și pune problema cum va face ce spune? Spera la ajutorul lui Putin, al lui Orban. Pe urma va întra în război și cu Orban care va dori Ardealul. Sau credeți ca el nu are dreptul sa l „ceară”. Nu mai țineți cu ăștia ca s tâmpiți și nu știu în ce se bagă.

 45. 1.FSN-istii au de ce se teama! Daca Cel Promis va ajunge presedinte in 2024, AUR va fi chemat sa formeze guvernul, ceea ce inseamna ca PSD va trebui sa aleaga: ori anticipate, ori se curata de tradatori si intra la guvernare reinnoit.
  2. Hellvig si Cacarau sunt de domeniul trecutului.
  3. Romania isi va recupera toate teritoriile instrainate, dar nu acum. Nici unirea cu R. Moldova nu se va realiza in viitorul apropiat.

 46. Domnu’ Șarlă,
  Aștept părerea ta despre decizia Comunității Evreiești de a-i acorda lu’ Halva cea mai înaltă distincție ?
  Dacă nu te-au întrebat de ce n-ai fluierat în sinagogă ?
  Tu crezi că ăsta a fost alesu’ comunității românilor ?

 47. Eu inclin sa cred ca domnul Hellvig va face o treaba destul de superba prin comparatie cu ceilalti.
  Are mult background cu toate situatiile de viata si de moarte de pe Glob si am mai multa incredere asadar.
  Intre un chirurg care are douazeci de ani de practica pe putin din care zece lucrand cu adevaruri SUPREME SI DUREROASE DE PE PLANETA, am mai multa incredere decat in unul care are „un rezidentiat simplut” pe filiera de adevaruri din lume in mod particular. INTELEGEREA LUMII PE INTREGUL EI poate fi dobandita doar dintr-o pozitie de conducere a unui serviciu secret si ca urmare tabacirea caracterului uman intr-o asemenea pozitie te face sa faci alegeri utile pentru toti, avand mai ales incripitata si codificarea cu trei de sapte in data nasterii deci conexiune directa cu divinul. Eu am sa raman la domnul Hellvig sau daca refuza si contextul este nefavorabil din vina AI, as merge pe mana doamnei Lasconi sau in ultima instanta pentru mine pe mana doamnei Kovesi.
  Sunt oameni cu caractere puternice care au reusit sa manipuleze adevaruri foarte fain si in acte si in vorbire publica. Si sa stiti ca imi pare rau ca nu pot sa il mai sustin pe domnul Simion de moment pentru ca am observat niste priviri ratacite si intituitia mea imi spune ca nu e bine sa i se dea avant pe prezidentiale – trebuie eventual sa isi schimbe tunsoarea si sa inteleaga macar 1% programarea mentala de a dori o astfel de tunsoare incrpitata din exterior. Doamna Sosoaca sper sa ramana avocata Poporului si sa incerce ca si mine sa tina dieta de nanocarbon din alimente. Mare atentie tuturor de unde cumparati alimentele apropo.

 48. SCLAVETELE SOVIETIC legendat pe „dreapta”, tomlin ticacalosu speculeaza cu abjectia cunoscuta CACOFONIILE INTENTIONATE vizand strict DRAGALASIREA PERSIFLANTA, in incercarea lui/lor disperata de a ma „decredibiliza” cu ceva incat SA-MI DECREDIBILIZEZE ANSAMBLUL DEMASCARII IDEOLOGIEI GENOCIDULUI!!! I-am listat ticacalosului tomlin toate CLONELE SOVIETICE ATEE ANTISEMITE DAVOSIAN-
  TRILATERAL-MASONICO-Khazare!!!

  TERITORIILE ROMANESTI RAPTuite de TATUCUL SCLAVETILOR Stalin TREBUIAU REALIPITE din 1990 si VOR FI REALIPITE DUPA ce Rasputin o sa se retraga din STATUL SUVERAN Ucraina in urma unui ARBITRAJ INTERNATIONAL CORECT, FARA „negociatori” BOLSEVICI acoperiti ca „democrati occidentali”!!! Nu se poate tolera ca IMPERIALISTII BOLSEVICI sa TRASEZE DIN NOU GRANITELE cu ARMATA ROSIE!!!

  Va voi repeta pana va revine turbarea dogmatica, Stalin A TRANSLATAT SPRE VEST Polonia si apoi pe TERITORIILE ESTICE poloneze ce au fost RAPTuite A TRANSLATAT Ucraina care A PIERDUT TERITORII SITUATE LA EST de Donetzk si Lugansk!!!

  SOLUTIA CORECTA fiind TRANSLATAREA INVERSA pe VECHILE GRANITE, dar sun ARBITRAJUL unei ONU care in prealabil sa fie EPURAT de toti ILEGALII BOLSEVICI SEFI si de AGENTII BOLSEVICI care populeaza ADMINISTRATIA ONU!!!

  Cine A CEDAT in 1997? Exact PROFI care acum fac tapaj…

 49. Io … înclin să cred că și domnul Măgureanu ar face o treabă destul de superbă …
  Da’ și Florian Coldea…
  Au toți … mult … background.

 50. Șarlică,
  Te întreb a treia oară despre marea distincție căpătată de Halva !
  Bați câmpii natural sau vrei să cred că .. o faci pe prostu’ ?

 51. s-au saturat romanii de alde astia…care ‘VIN DE NICAIERI’ si ‘MERG NICAIERI’
  facuzti pe grupuri de FaceBook…

 52. Maestre! Nu v-ați scârbit, nu sunteți sictirit? Sunteți cu bisturiul în mână, nu dați de țesut viu, numai de putreziciune, de țesut mort dați? Nimic vascularizat? Carcinom și atât? Ăla din poză cu SNSPA la Cluj, SNSPA la București, Bursă Soroș? Cv public pe net! Acum pe piața forței de muncă, a avea SNSPA, ești zero tăiat în Opt, nici o meserie, nimic, nada, empty! Ești ca pacientul doctorului Ciomu în filme porno, sau în pat cu Cruduța! Nimic erect la minte! Nimic, nici o meserie, nici un Skill! Faci doua SNSPA și ești Jmecher la Servicii? Penzionat la 49 de ani? Alt parasiten pe burta bugetului? Vrea iar la borcanu’ cu miere lângă maimuța rujata R B? Jucăm în filme porno, facem barbut cu banii României? Suntem ridicoli, otrepe, ratați! Film prost, actori proști, țară părăsită…

 53. „, @Charlie „Paraschiv” zis si Căcărău de Călărași , e in formă. Handicap sever, nu are picioare de mers a fost infiat de Cotidianul.ro sk produce comentarii, saracul.

 54. Maestre, l-ați auzit vorbind pe ăla din poză? L-ati vazutcum transpira dupa ce a bâlbâit după 1/2 coală de A4? Școala de copii cu nevoi speciale Galbinasi? Cum transpira vorbind, parcă muta munții? Maestre suntem blestemați ca să hrănim Vid. Deșert, Pietre, Frig cosmic? Mă simt prostul de serviciu într-un film cu idioți! După ce vin de la Fizică Atomică Măgurele Horia Hulubei și văd ce văd că ăsta din poză, simt că România a pierdut 3000 de ani de evoluție! Te simți pierdut, fără vlagă, fără speranță! Țara cimpanzeilor?

 55. Căcărău Tică,aliad charlie, semnează „Alexandru Graur”.
  Un analfabet, isi bate joc de memoria lui Graur…

 56. 16,37 sclav, sclavete, troll psd, de ce ești prostul de serviciu? De ce ești boul bălții? Așa se scrie, așa? Un analfabet, isi bate joc de memoria lui Graur.. Idioten. Așa se scrie corect: Un analfabet care își bate joc de memoria lui Graur..Încurci virgula cu care? Că care? Dacă ești de râs, taci și dispari ca măgarul în ceață la Jurnalul Național, DC News! Cotidianul este o căciulă prea mare pt căpățâna ta seacă! Varanule! Alt troll! Ăsta e prea dus cu pluta! Și tu ești pe „drojdie”, in criză de slugi, lingăi mai de Doamne ajuta?

 57. Tică că că Căcărău de că Călărași are că că căciula pe ochi.

 58. @Charile….
  care STINGA care Dreapta…tu nu vezi ca e DICTATURA deja…esti orb ???
  au adoptat-o pe asta acum…SASE LUNI fura DREAPTA si SASE LUNI fura STINGA
  ARBITRU e ala care ‘nu vine de NICAIERI’ si ‘nu MERGE Nicaieri’
  fac doar bani pentru stapinii lor si nu ramine nimic pentru soarecii ce sint alergatsi in roata

 59. Căcărău din Tulcea, cu 6 minute pe cartea de muncă și cu 23 de ani de Cazinou Victoria, e lup Moralist la A A la Realitatea Plus! Fața de consumator de spirt medicinal încă din tinerețe, obosit, plictisit, inept în gândire, parazit pe banii nevestei! Dl Hellvig e bun pe orice post public din România, latră Căcărău! Perfect de acord, bun pe orice post de tăiat frunze la câini la Stat, la Privat nici măcar bun de măturător, de debarasator în restaurante! Reject Căcărău, reject! Latră la altă masă!

 60. Acum e acum! Prostim proștii, apoi cu 160 de Miliarde de Euro în vârful pixului nostru, huzurim „încă” 4( patru) ani cu curvele, nepoții, nevestele, rudele, pe banii și pe suferința proștilor, pe spinarea celor numiți talpa țării! Depinde de Depinde, cât ești de lătrau, curva, șulfă! Urmează patru ani de râuri de șampanie, viață dulce! Acum e bătaia peștelui, acum sau niciodată! Ciucă cu mecla lui, duce la 3% pnl! Tot mai jos!

 61. EDUARD HELLVIG !!!Roman neaos!De unde VENETIC? De la abdicarea lui ALEXANDRU IOAN CUZA,acest PNL ne-a impus in fruntea statului numai venetici,care ne-au adus,unde ne-au adus.De catre cine a fost adus in tara viitorul rege CAROL I,cu pasaport fals,nu de liderul liberal I.C.Bratianu? De catre cine a fost promovat acest NEONAZIST,KLAUS WERNER IOHANISS,nu de catre liberali?Dar pe Ludovic Orban cine la promovat?Acum vor sa-l impuna pe acest „roman” HELLVIG.Va miroase bine? Atunci mergem cu eL!!! Nu mai sunt patrioti in aceasta tara?Ba da.Daca au curajul sa se opuna,ajung la groapa de gunoi si sunt promovati de serviciile secrete romanesti si straine,niste VENETICI,care au tradat acest popor.Urmariti „REALIZARILE”,acestui sas,care doarme si cand merge.In afara de plimbarile din anii pe care i-a petrecut la COTROCENI,ce puteti spune despre el LIBERALILOR? Liberalismul este o politica depasita,din toate punctele de vedere.Voi care a-ti ales aceasta cale,sunteti si voi depasiti.Atentie ca acest HELLVIG,are si el legaturi pe la SOROS.

 62. Hell Vig nu se poate grabi, nu are aura si nici moral n-ar fi.
  El merge ca melcul biciuind pe casa melcii..
  Nu stie oratorie dar stie ceva..
  Are alura lui Che Guevara?
  Nicidecum, este prea tern si plin
  De muci, pelagra, si securistin.
  De

 63. Basarabia are verde 🚦 de la americani la unire nu e fantezie .Nu stiu daca avem noi puterea de a unii si integra Basarabia. Restul teritoriilor nu cred ca poti sa le mai iei in secolul nostru dar poti face trocuri economice de rascumparare a lor si poti sa oferi cetățenie romana tuturor celor ce vor sa se intoarca in Ro… E un mesaj bun pt cei de dreapta, dar haidem sa incepem cu ce se poate cu Basarabia sa nu planga in pamant strabunii, ca vorbim doar degeaba.

 64. cati rusi sunt in BASARABIA?
  CE CONSECINTE POLITICE SI MILITARE VOR FI DUPĂ UNIRE?
  CÎȚI MOLDOVENI MAI RĂMÂN IN ROMÂNIE DUPĂ UNIRE??

 65. În Marele Bufet Suedez, așa cum este Bugetul României, una este ca să fii chelner de bacșișuri mici, alta este ca să fii jupân, șef de sala, studiile universitare nu contează! Contează ce puala popii pupi! Restul, pricepere, studii, dragoste de țară, dragoste de muncă, empatie cu cel sărac și amărât, sunt lucruri secundare! Cine nu înțelege la timp acest lucru, se duce devreme la Ghencea doi!

 66. Zice autorul: „…Hellvig s-a urcat pe scaun să ne spună ce crede el”. NU domnule! S-a urcat pe scaun sa spuna CE I S-A ORDONAT SA SPUNA.

 67. Heelvig a fost împins de securicii băbălăi din aceași etnie cu el, internaționaliștii 😉,sa probeze terenul pentru o CANDIDATURA LA PREZIDENTIALE CU O SCHEMA ANTI AUR,ANTI AGENTII RUSIEI.

 68. Dl. Tarziu are dreptate in ce-a zis. E periculos? E! E fezabil? Cine stie, poate ca da, poate ca nu, sau poate ca nu inca. Noi, romanii, suntem datori sa vrem, sa nu uitam ca pamanturile pomenite de Dl. Tarziu au fost ale noastre si trebuie dorite inapoi. Altfel nu se poate!

 69. Cind rusii vor veni la Bucuresti iarasi calare pe tancuri cu alte cozi de topor , atit va spun : pe multi ii va inalta insa nu in grad! Nationalismul romaninesc va invinge! Oricite guiztaturi i se vor opune!
  Bineinteles ca teritoriile romanesti ne vor fi inapoiate!Acum pt ca bunicul Johnny e cu un picior in groapa, fiecare stat isi va lua ianpoi ceea ce li se cuvine! ROEXIT se apropie mai repede decit credeti!

 70. Când dl Nicolae Ciucă tăcea și dl Vanghelie vorbea, dl Ciucă îmi părea Solomon Marcus și dl Vanghelie Danila Prepeleac! Cand dl Ciucă vorbește și dl Vanghelie tace, e viceversa! Când dl Hellvig tace și dl Ciolacu vorbește, primul este Solomon Marcus și celălalt este Danila Prepeleac! Când dl Hellvig vorbește și dl Ciolacu tace, e viceversa! Cum? Am pierdut cele două premii de cate 50 000 de lei fiecare? Au ieșit numerele câștigătoare viceversa?

 71. @Vaca Nebuna- Flory, am inteles din delirul tau paranoiac ca teritoriile romanesti inghitite de URSS si astazi aflate in posesia Ukranei sunt intangibile ! Aceste teritorii nu pot fi rupte din Eretz Israel si cedate unor mici tarisoare coloniale care nici nu fac o treaba ca lumea,anume sa trimita carne de tun in ajutorul Ukrainei si nici sa declaree razboi Rusiei. Pentru ce oare Ukraina isi cere pentru sine Crimeea ,Lugansk si Donbas din Noua Rusie tarista, adica teritoriile care nu-i apartin , iar Romaniei i se refuza fostele ei teritorii??? Cel putin Adolf il asigura pe maresal ca in caz de Viktorie Romania va primi teritorii in Est in compensatie pentru cele din Ardeal. hHI, MARSH LA LINS CLANTZELE !

 72. D-le Nistorescu, punem pariu că de răposatul Academician Ovidiu Bojor, 98% dintre români nu au auzit? Au auzit în schimb de Căcărău, Bombonel, Ciolacu, Ciucă, Rareș Bogdan! Pe un Academician care ne salva de cancere cu ajutorul plantelor, l-am scuipat cu sete, votăm cu 89% Ion Iliescu, Frontul Salvării Naționale, PSDR, PSD? De ce la fiecare 19 minute moare un bolnav de cancer de plămâni în România? De ce? Propria tâmpenie te condamna la chinurile veșnice? Scuipam pe Ovidiu Bojor, iubim puala popii Ciolacu? Țară second-hand hand!

 73. Liderul partidului maghiar de extremă dreapta a declarat că Ungaria ar trebui să revendice regiunea ucraineană Transcarpatia, dacă Ucraina va pierde războiul cu Rusia.

  C. T. a facut o declaratie politica el fiind in Alianta pentru Unitatea Românilor dar ce le-ar spune ucranienilor care lupta si mor in acest razboi?

 74. reSURSE :

  – „Republica Moldova este un stat fără ieșire directă la mare”

  _ „rezerve modeste de hidrocarburi: petrol (Văleni), gaz natural (Victorovca) și cărbune brun (Etulia)”.

  – ” băștinașii (82,1%) care se pot declara fie «moldoveni» (75,1%), fie« români» (7,0%). Denumirea de «moldoveni» are înțelesuri diferite ”

  – „numeroase grupuri etnice minoritare sunt ucrainenii (6,6%), rușii (4,1%), găgăuzii (4,6%) și bulgarii (1,9%)”

  ________________”fie« români» (7,0%)”___________

  Cine a lipsit de pe Terra, in ULTIMA SUTA DE ANI ?

 75. Catzi Rushi sunt in Basarabia ? Nu stiu dar sigur dupa UNIRE ei vor fi minoritate respectata in Romania Mare re-intregita shi vor avea deputatzi in parlament shi scoli shi universitatzi in limba Rusa. Autonomia Rusa/Gagauza ca fi respectata shi dupa UNIRE. Poate nu este asta suficient pentru ei dar oricum este mult mai bine decat sa fie arshi de vii de catre nazishtii pushi de CIA la Kiev cum au fost deja Rushii din Odesa. Similar Rutenii din Bucovina shi Lipovenii din Bugeac care sunt shi ei Rushi shi ii ashteapta shi pe ei arderea pe rug cum au fost arshi Rushii din Odesa de catre nazishtii pushi de CIA la Kiev.

 76. Hellvig – O emanatie sinistra basimoasa a sistemului cacacios sri-ist…un nenorocit
  Crin Antonescu – un penibil demn, suit discret in barca sorosista, acum cind vacuta grasa de la transporturile EU e pe cale sa plece acasa si el saracu nu mai poate citi prin cafenelele si restaurantele bruxelloise…apare, buhait de bautura si umflat de somn pe la talk-show-uri, unde face pe studentul boem intirziat, jucind, prost, sinistra comedie a politicianului ratat care gîlgîie de echidistanta si pareri dezinteresate…un penibil si el acolo..liberalii polii…

 77. Nu va face-tzi griji ca el are asigurare, dar mai ales tykyutza de protectzie pi cap. Daca este shi din cei „aleshi”, el va aduce (sau duce) lapte shi mierea din tzara lui Moyse, ca doar Wax leru i-a dat shi Diploma. Securicii ar trebui sa fie deconspiratzi, prezentatzi online in real time desigur, cine sunt shi ce avere au ei, la fel shi Hoarda de Haur de „revolutzionari” legali dar shi cei din motive de conshtintza nedeclaratzi, pentru ca o gramada de parai de la buget se consuma inutil. Am ajuns din cauza unor alogeni sa fim datori pe cateva generatzii, iar aceshti clantzai de aur nu-shi fac probleme ca au dosit averea shi au unde sa fuga. Ar trebui ca toate tzarile sa faca acest lucru, pentru ca asha se pot evita mai ales razboaiele shi tradarile.
  O zi buna.
  Con

 78. D-le Nistorescu shi stimata redactzie: Va rog sa lua-tzi in consideratzie ca ziarul dvs. ma discrimineaza shi nu-mi publica comentariile mele, contrar Constitutziei care a interzis cenzura, shi > contrar dreptului la opinie asha cum este permis shi in USA ( nu Rusia ). Cred ca acest lucru nu se datoreaza alogeniului Hellving care s-a lansat in cap. La cate se scriu in comentarii, multe de catre analfabetzi functzionali, sau mai bine zis idiotzi utili, comentariile mele chiar nu au de aface cu discriminarea, ci doar cu un mod de a privi Universal lumea shi a fi o cale de a se intzelege realitatea zilelor noastre mai ales, pentru ca totul este ascuns in actziuni din trecut, acesta fiind shi motivul ca se vrea schimbarea istoriei noastre care sa fie la remorca unor Editat, samd, asha cum shi chibutzul PCR, desfintzat legal de Rege a experimentat cu noi cu kamunizmul bolshevic (continind cu eshalonul 2 de nomenclaturishti).
  O zi buna.
  Con

 79. Slugile mele,
  Ma adresez voua astfel intrucat asa va determinati.

  Ascultati o clipa fraza spusa de Dl. Hellwig:
  „Domnul Târziu se joacă cinic cu o temă fierbinte, despre care ştie foarte bine că este o fantezie”!
  In aceasta fraza voi nu vedeti, dar eu vad cum dl. Hellwig il apara pe Claudiu Tarziu. Superba abilitate!
  Incercati si o sa reusiti sa observati ca este o interventie bine venita! Daca Claudiu Tarziu nu inceteaza, Romania va intra in razboi cu Ucraina.

  Puneti punct acestor miscari gresite daca vreti sa mai traiti, slugile mele.
  Altfel sa nu spuneti ca n-am incercat sa va ajut!
  Miorita

  @C.N.: Rog publicati chiar daca e ca un dus rece pe spate!

 80. Slugile securiste murdare care au furat împreună cu mafia psdnl

 81. oare de ce nu mai avem sef civil la SRI?

  cit de tare a fluierat hell vig si in care biserica si unde si-a primiti iohannis sutul, in dos, sa faca saltul inainte sau in zona opusa de inca sta cu comprese reci si se vaita???

  ca sa intelegem ce jocuri joaca hell vig si pentru cine, ar trebui mai intii inteles cum a fost sutuit hell vig din fruntea sri si ce mesaj a primit iohannis de a amutit total si acum merge doar la parastasuri si pomeni…

  ceea ce declara hell vig nu este decit o manipualre de rahat care sa faca lumea sa plinga la mormint strain. hell vig nu exista. este absolut irelevant din perspectiva societatii romanesti.

 82. da, este mult mai relevant ce declara Tarziu! categoric , da si trebuie analizat fara emotie si partinire! si cum se intimpla in lumea asta prost facuta (rahatii scriu in loc sa puta) irelevantul, pentru a iesi in evidenta, se ia de relevant!

 83. alt specimen ciudat in politica noastra securistoida…in hellvig (un pui de dac neaos!) se pare ca influenta americana (o fi enzima?!) a devenit mai puternica decat samanta austriaca…oricum pentru noi ca este al imperiului scapatat sau al „singurei” democratii „planetare” este cam acelasi drac…rasu’ plansu’ !

 84. peste subiect si ma intreb: Ce s-a intamplat in lume dupa 1945? Germania a fost izolata? I s-a interzis vreunei tari sa colaboreze cu ea? In sec. XXI Unii ne-au intezis in mod „democratic” sa avem relatii economice cu China, desi nu suntem in razboi, desi nu ne-au facut nici un rau. Iar partenerii nostri care ne-au impus sa fim ostili au relatii economice, ba chiar au delocat fabrici acolo. In aceeasi nota Ungaria construieste mult in colaborare/credit chinez. Parca o fabrica de acumulatori pt masini electrice, o universitate si o centrala nucleara nu am retinut cu rusii sau chinezii. Noi traim in nota Estul este dusmanul de moarte fata de care trebuie sa avem o reactie ostila. OK Numai ca nu inteleg cum de suntem crestini, daca ne manifestam ca si cum am ura aproapele? Unde este vorba din batrani? „Sa lasi loc de buna ziua”. Pare un non sens ca sa mai existe vreodata relatii cu tari precum China. Adica dai lege prin care intezici participarea la licitatie, iti manifesti ostilitatea si apoi crezi ca acea tara te va accepta dupa ce ai jignit-o? Chiar credeti ca dupa ce faci praf diplomatia, tu un graunte de nisip vei mai avea loc la masa?

 85. Am observat că Nistorescu atacă sistematic pe toți posibilii candidați la Cotroceni. Urmeaza Maia Sandu, Ciucă, George Simion, Diana Șoșoacă.

 86. In acest an avem partru rânduri de alegeri ,nu sunt în aceeași zi spre norocul nostru. Se întâmplă rar sa avem patru rânduri de alegeri într-un an ,e ceva că eclipsa totala de soare,o data la … nu știu câți ani.
  Eu mă pregătesc de mic pentru aceste alegeri și pentru asta am păstrat Muzeul din fundul curții exact in starea in care l-am moștenit ,nu am modificat nimic,chiar nimic.
  I-am adus doar o îmbunătățire,minora,am pus un poster pe peretele interior din spatele Muzeului știți voi cu cine!Cum deschiz ușa dai de el apoi …
  Am făcut asta pentru că acolo e locul cel mai potrivit.
  In dreapta îl am pe Câțu ,iar în stânga pe Orban.Puteam să-i pun și invers,mai stau cu ei de vorba ,acolo am timp și îi înjur când sunt constipat.
  Pe cel din spate nici nu-l bag in seama ,cum face și el.
  Acuma cu alegerile din acest an ce sa zic eu, am ce zice nu asta e problema, da nu vreu să va umbresc speranța ,da nici nu pot sa nu va zic că nu se va schimba mare lucru.
  Și daca pleca ăla de pe peretele din spate și tot e ceva.
  Să ne înțelegem,nu pleacă de unde l-am pus eu,pleca de unde l-ați pus voi.El visează să ajungă undeva dar aia nu-l vor și el știe asta,ar rămâne la noi că nu i-a fost rău dar nu-l răbda Constituția.
  Pe la muzeul meu din fundul curții mai vine din când în când și Rareș Bogdan ,mi-a pozat pentru un poster și mi-a arătat unde să-l așeze.
  O să-i respect dorința!

 87. Draga anonimule Terente cel simplu, ești un mare bou dragă.

 88. Faptul ca C.T., spune alegatorilor care sunt obiectivele AUR este foarte bine. Sa stie ce voteaza, cand voteaza. Ce nu spune el, este cum vede aceasta reintregire ca sa stie alegatorii.

  Hellvig nu l-a aparat pe CT, a vorbit despre faptul ca suntem parteneri in niste aliante.

 89. Dragă @Flory Petre, eu nu dunt un anonim, eu sunt Tică, Tică Paraschiv din Călărași, poreclit @Terente încă de când m/a adus barza. La tine in saivan, berzele aduc vaci?

 90. Dupa un om al securitatii (petrov) si dupa altul acceptat fara retineri de securitate (verner) sa vii cu alt securist care chiar a ucenicit ani multi acolo este dovada vie ca Romania este un stat securist 100%. Si in consecinta si mafiot.

 91. Bravo Florico! Este prima data cand ai compus si tu o postare reala. tToata lumea stie ca ticu mugeste.

 92. Cred ca PRESA si OPOZITIA , AU TRECUT PREA USOR PESTE DEMISIA LUI HELWIG ! CIND SI-A MAI DAT DEMISIA UN SEF AL SECURITATII ( SRI ) ? MAI ALES CA OMUL ESTE SOMER , TRAIESTE DIN AJUTORUL DE SOMAJ .

 93. The Gateway Pundit este un cunoscut site american de stiri false coordonat de extrema dreapta americana mai exact finantat de serviciul de spionaj militar al Rusiei. GRU profita de instrumentele democratiei libertatea de expresie si recruteaza platind bani mercenarilor politici, ziaristi, ratati social care isi urasc propria patrie pentru propriul esec. Cei mai inversunati extremisti de dreapta sau stanga sunt ratatii social sau profesional, nescolarizatii, derbedeii care nu au nici o morala dar au revendicari personale pe care le exprima sub acoperirea unor extreme politice.

 94. Claudiu Tirziu a spus ce trebuia spus.Si bine a facut.Crin Antonescu/Cacarau sa prezinte in detaliu”proiectul Iohannis”ca el a fost promotorul/antemergatorul.Cit priveste Eduard Hellvig ce sa-ti spun..un roman neaos dintr-un evreu veritabil.Niels Schnecker (evreu)alt roman veritabil,nasa!Cind vom scapa de alogenii tradatori?Sint si minoritari loiali,dar foarte putini!Iesiti la vot, cu capul limpede,alegeti oameni pregatiti ca avem de unde.Iar voi cei cu sufletul curat romanesc iesiti in fata nu mai stati dupa perdele!

 95. Ia uite de unde ” sare iepurele” ….. @ Veorica Baltareata a devenit @ Miorita . Veorico vezi ca ” slugile tale” abia asteapta sa te ” beleasca” si sa-ti puna pielea pe bat. Cit despre pastrama…. Le-ar trebui pietre de moara in loc de dinti…Dar tot la ” orden” postezi maica ? Sau tu esti altfel de ” Anaconda” ?Deh , rau au ajuns baietii de la ” cooperativa ochiul si timpanul daca te-au reactivat asa tinerica . Te pregatesti de clasa a2-a nu . Ca doar ai aproape 8 0 de primaveri….Scoateti baieti cu ochi albastri toate ” anacondele atea tinere.Ca-i lipsa in cimpul tactic de musterii….

 96. jumatate-de-norma (reprezentat al minoritatilor nationale) exponent al unei tari bananiere lasate sa fie calcata in picioare de nazistii austrieci si drogatii olandezi si jefuita 12 ani deja .. pana aproape la faliment!

 97. Cand si-a admonestat CREATIA in parteneriat cu Moscova Hollweg NE-A TRANSMIS TUTUROR ca E O FANTEZIE IDEEA DE REINTREGIRE!!! Asta ca sa inteleaga si SCLAVETII SOVIETICI cum se citeste un text sau o expresie!!! Daca Tardiv revendica numai TERITORIILE ROMANESTI
  inglobate de Stalin „republicii sovietice socialiste ucraina”, Hollweg nu se autodemasca public…

 98. @charlici > n-ai raspuns de ce a fost numit presedinte la PNT un utecist din CC al UTC ? Unde a ajuns cheia si stampila partidului nebolsevic ?

 99. Șarlă,
  Te întreb A PATRA OARĂ despre marea distincție căpătată de Halva de la Comunitățile Evreiești din Romania !
  .. o faci pe prostu’ sau ai început să-ți dai seama ce idioțenii debitezi ?

 100. @@Charlie

  Nu stie el de astea ! (cu „nishte evrei” 😉 )

  SHALOM si tie ! (tu macar le banui ! Helly e intre-timp ORICUM: taiat de pe lista scurta !)
  Daca te miri de ce spun (intreaba-te cum am atat timp la dispozitie 😉 de pierdut 😉 pe fitzuika asta ! ne-SPECIAL fiind ! 🙁 )
  Te asigur ca n-ai vrea sa sti cate-s obligat 🙁 sa stiu !
  Griji la … TEXAS ! 🙁
  E de ne-gluma ! 🙁
  (s-au gandit ca va functiona ca … divertisment al atentiei ! 🙁 )

 101. Șeful CJ Prahova prins luând mită! Nimic nou, e ca când se impotmoleste Ionel Ciucă in limba romana precum trolii psd-pnl in curul Varanului Voiculescu! Și ce! Și ce! Idiot este să fie Șeful CJ Prahova dacă nu face 50 000 000 de Euro la fiecare 4 ani! Județ bogat, votanți idioți, adentați, săraci cu duhul! Lumina lor este Latrina3 Cnn cu Gădea, Tudor Radu, Badea și restul din cocina! Acum trebuie ca să mai posteze trolul psd Justinianus, cum ca să ne zică că Vranceanu Pandele Firea vrea primăria generală a capitalei! Să o ia Justinianus, să o ia, și și pe tine să te ia…

 102. Nu am văzut un drobitoc mai mare ca acest deșeu bun de îngrășat niste tufe de ghimbir la margine de cimitir, cot la cot cu charlie boy, un coyot iliescean, de pripas, ce ia șuturi , pas cu pas. Astăzi de la justinianus, deja strânge din anus,

 103. Noi cei trecuti de tinerete ar trebui sa ne gasim adapostul sub aripile protectiei voastre. Dar cel mai adesea rolurile se inverseaza si tot la noi veniti pentru insight si intelepciune. Veniti sa luati pana si pastrana de pe oase si nimic sa lasati.

 104. De vreo 34 de ani suntem colonie, dar încă nu s-au înțeles între ei ( SUA și UE) a cui.Și cum spune o vorbă din bătrâni,„ când doi se ceartă, câștigă al treilea ”, aparent cel mai prăpădit dintre ei.
  Dar cum pe locul unde și-au stabilit prima așezare veșnicii venetici, pentru care a fost nevoie de două WW și sunt șanse și de-un al treilea situația nu mai prezintă siguranță , cei doi le-au cedat România, o Țară pe care ei au mai condus-o de facto, aduși de tancurile sovietice și mai apoi prin diferiți „aleși” ( unii chiar de noi Iliescu,Băsescu, Johanus) alții direct de ei ( Brucan, Isărescu, Roman, Bârlădeanu, Brateș, Sârbu, Dinescu, Florian, Patapievici, Tismăneanu, Măgureanu, Maior, Helwig și alți șnekeri de-ai tartorului Soroș), că-i plină masssmedia, cică românească, de ei. La fel și sistemul financiar, bancar, industrial, ca să nu mai vorbim de cei din politica la vârf și servicii( ca să le facă loc au trebuit înființate servicii mai multe decât în Franța și Germania la un loc !!)ba chiar și cel agricol, de „fermieri” de teapa celor din Ucraina 😎
  Cui să te plângi UE ? Care-i și mai tiksită, era să zic tikiată la vârf ca și Statele Unite ?
  Așadar răbdare ! Că peștele , conform altui proverb e deja împuțit de la cap, de unde începe curățatul ! 😉
  P.S.
  Birocrații de la UE simt pericolul delegitimizării pentru că la europarlamentarele lor, dacă nu le cuplează cu localele , nu se prezintă , era să zic nici dracul, dar ăsta nu-și lasă la greu ciracii și vor fi cuplate cu alte alegeri ca să nu sară prea tare în ochi cât de mult sunt de iubiți și apreciați, după ce-au făcut ( Covidișul și războaiele din UA și GAZA) și încă mai au de gând să facă și alte nelegiuiri ! 😎

 105. I❤️you! 🙂
  Mishteaux e un evreu de treaba, exceptia de la regula , lebada neagra de la oile albe … etc.

  De ce nu zici ca exista si vrei de treaba ? Sau iti pare ca mishteuux nu e sincer , nu e OM , nu nici prea-prea nici foarte-foarte ?
  (zi ca ca te-au surprins ultimele lui predictii … relativ la „URAGANE la …BERLIN!” si pe oriunde ? zi ca NU crezi in MISHTEAUX ! 🙁 ! Daca poti ? Daca te lasa …inima ! Traisca ROMANIA DODOLOATZA ! 🙂 )

 106. Dacă-ți spun că te compar uneori cu Steinhart, ești mulțumit ? 😉
  P.S. Rar mi-a fost dat să văd un narcisist atât de dependent și totodată atât de justificat de felul în care-și trăiește astfel bucuria de a împărtăși și altora , în avanpremieră, concluziile unor analize atât de obiective . 😎
  Sănătate și ție !

 107. Persoana de sub pseudonimul Justinianus. La câtă frunză la câini toci, dacă câini erau erbivori, ii făceai mai mari ca elefanții, ca morsele, ca camioanele Tatra! Omule bun, ai „dragoste” de Firea Pandele Gabi? De cele două doamne de la ” Dăruiește Viața” ai auzit? Donezi 4 Euro lunar cu un banal sms, bani pt spitale copii bolnavi de cancer? Sau uitatul la Latrina3 Cnn te epuizează mental, fizic, spiritual? Ce zici? Pandele cu ovare este supt cele două doamne, cam la 10 miliarde de Km? Îți place de bibliotecara din Bacău sau de biblioteca? Domnule! Mult timp ai, mult timp! Faci ceva util României în viața dumitale? Ceva acolo, cât de mic, 2 calorii ca Tic Tac sau cu mâna întinsă la talpa țării? Grea e munca, grea de tot! Te face neom!

 108. Ai dat cu banul si m-ai ghicit 50% [e mult!]
  puteai mai putin , dand cu banul ?

  Desi, e meritul tau ca n-ai dat cu zarul
  ghicind, obligat, mai putin !

  DANKE ! 😐
  SHALOM !

 109. Sunt zile când pe forum e plin de comentarii semnate charlie, tica sau doru Popescu. Azi r rsndul6 ca huiduma să semneze „Radu humor”.

 110. Am auzit ca BUZATU e raubunat la Prahova !
  se pare ca EVANGHELISTII 😉
  au gresit apeland la ce iau facut lui BUZATU
  eventual il spalati de pacate pe moshul marxist sau … „turneul” va continua !
  E spun NU DE LA MINE ci ce mai aud si eu de la „paianjenii mei din retea” eventual treaba va merge via CARACAL pana la PENTAGIN si e de rau ! BUZATU 😉 … de-acolo a pornit si acolo se va termina ! Faceti ceva ca … vine 😉 TRUMP 🙁 ! MAGA !

  PS: Vedeti de VAMA aia noua din VASLUI 😐 ca-i NASOLIE ce se intampla acolo 🙁 !

  IQ=?
  😉

 111. Dacă mai avem cu adevărat Parlament, ar cam trebui să îl cheme pe acest cetățean civil, de mânuță cu aghiotantul lăsat la butonieră să prezinte un raport de activitate al întreprinderii pe care au condus-o cu trudă şi abnegație patriotică de câțiva, mulți şi buni ani. Parcă aşa se face când pleci dintr-o asemenea funcție. Sau s-a schimbat legea, nu a băgat legiuitorul de seamă ṣi, mai nou, se aplică în mod liber- facultativ?

 112. FMI e o adunatura de Editat nespalati ce din 1980 va jefuie tara. Daia va mureau copiii de foame in 1990.

  Editat

 113. Editat pe toti globalistii, sereistii si toti tradatorii si coruptii din Romania!

 114. pe bune, Hellvig, acest „neamtz” a ajuns sa vorbeasca de ciuntirea Moldovei, sau de ce naiba o vorbi el in legatura cu tara aceasta?
  meritam, meritam, dragi romani! meritam si mai mult meritam ceea ce se intampla cu noi!
  disparitie placuta!

 115. „mishteaux 😉 spune:
  01 FEB. 2024 LA 14:55”

  MISHTEAUX a rezolvato 😐
  HELLVIG nu va participa la prezidentiale !
  Merci lui Cornel ca ne-a deschis mintile ! 🙂

  SHALOM !
  IQ=?
  😉

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.