Hidroelectrica se modernizează la plăți

Hidroelectrica a lansat în SICAP  un contract de 3,5 milioane lei pentru achiziția unei aplicații care să permită clienților plata online a facturii la energie electrică prin intermediul cardului bancar, în două forme: prin iHidro și pe site-ul companiei, potrivit unui anunț din SICAP.

 

Plata facturii este una dintre cele mai mari probleme ale Hidroelectrica. Confruntată cu un aport de noi clienți din sectorul casnic – având cele mai mici prețuri ale energiei, compania nu a putut ține pasul cu sutele de mii de clienți ce s-au transferat la ea de la un alt furnizor. Prin urmare, în ultimii trei ani, facturile emise ajungeau la clienți cu întârziere de luni de zile.

„Achiziția presupune încheierea unui contract cu o durată de 12 luni având ca obiect „Servicii de plată prin carduri bancare pentru clienții finali, prin aplicația proprie iHidro și pe site hidroelectrica.ro”. Termenul limită până la care operatorii economici pot transmite în SEAP solicitări de clarificări este cel târziu în a 15 a zi înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor”, se arată în SEAP.

Compania a lansat anul trecut aplicația iHidro care nu are funcția de a plăti facturile online.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mihai Soare 1116 Articole
Author

5 Comentarii

  1. „iHidro care nu are funcția de a plăti facturile online”

    Asta este dezastru pentru o putoare de corporatist, internet banking da greu la ei sa faci un model si sa completezi doar suma de plata. La plata online tastezi mai mult, putoare.

  2. Exista site-uri si aplicatii fara mare putere financiara, care au integrata plata online cu cardul, si cu siguranta nu au platit milioane pentru aceasta functionalitate. De ce Hidroelectrica plateste milioane?

  3. Își permit să dea câteva milioane pe un soft care va pica incontinuu și apoi alte milioane pe reparație făcută de altă rudă a boșilor din minister

  4. Hidroelectrica baga mina în buzunarul prosumatorilo, modificând contractele ,.

  5. De ce nu au cod de bare pentru plăti ca toate societățile comerciale inclusiv asociațiile de locatari?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.