Horia Tabacu, jurnalist la „Evenimentul Zilei”, a murit

Horia Tabacu, jurnalist la „Evenimentul Zilei”, a murit sâmbătă în urma unui infarct.

„Azi dimineata, a murit un ziarist, coleg de ani de zile: Horia Tabacu. I s-a oprit inima. Pentru noi, cei de la EVZ, vestea e aproape ireala. Si n-avem cuvinte…”, a scris jurnalista Simona Ionescu, Redactor-șef EVZ, pe contul ei de facebook.

Horia Tabacu a lucrat în echipa de început a Evenimentului Zilei, iar ulterior la Cancan şi Star, a condus ziarul Atac, al afaceristului Marius Locic, dar a condus și revista pentru bărbați Hustler.

Ulterior, a revenit la Evenimentul Zilei, unde a lucrat în ultimii ani în calitate de consultant și unde scria tablete sub pseudonimul „Profesorul distrat”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.